vv - alba, piqé, masch, alves - messi, fabre, ney, sanchez, pedro, tello

Megbízhatóbbak, de nem jobb csapat! Motiváltabbak, sikeréhesebbek, ezért kiegyensúlyozottabbak.Léfe írta:Bizakodni persze lehet, kell is de a tény az, hogy jelenleg jobb csapat a Reál és megbizhatóbb
Ez szerintem is benne van, de egy győzelem hatalmas önbizalmat adhatna a csapatnak az idény hátralevő részére!Barcaman1993 írta: Egyébként simán kinézem magunkból, hogy nyerünk ma, de a bajnokságot bukni fogjuk.
Bár olyan gyors lenne Alba, mint Bale.Chino írta:a spanyol legalább olyan gyors.
Szinte biztos, hogy nem fog kezdeni a fiatal spanyol, viszont ha esetleg vesztésre fog állni a Real, akkor Jesé hiányában ő lesz az első csere valószínűleg.Leon írta:Plusz nem örülnék ha Isco is ott lenne a kezdőben,életveszély a pali.![]()
mess2009 írta:tippem: ????????????
Azt sajnos nem volt nehéz túlszárnyalni#David Villa# írta:Ez nem igazán állja meg a helyét, ugyanis a 2014-es évben elég kevés gólt kaptak. Középpályán kell őket megfogni, így a támadó hármashoz kevesebb labda jut, valamint a védelmükön is nagyobb a nyomás. A négy középpályásunkat mindenképp egyszerre kezdetném, elől pedig Pedrot. Jót tett neki a versengés, utóbbi meccseken még Messinél is dinamikusabb volt.mess2009 írta: - a Madrid védelme a leggyengébb láncszeme ...
Ez nem igazán állja meg a helyét, ugyanis a 2014-es évben elég kevés gólt kaptak. Középpályán kell őket megfogni, így a támadó hármashoz kevesebb labda jut, valamint a védelmükön is nagyobb a nyomás. A négy középpályásunkat mindenképp egyszerre kezdetném, elől pedig Pedrot. Jót tett neki a versengés, utóbbi meccseken még Messinél is dinamikusabb volt.mess2009 írta: - a Madrid védelme a leggyengébb láncszeme ...
Legutóbb mikor ilyen előjelek voltak, akkor 3-1-re nyertünk Madridban. Egyébként simán kinézem magunkból, hogy nyerünk ma, de a bajnokságot bukni fogjuk. Nem vagyunk elég koncentráltak a kicsik ellen, a Real meg rendszeresen behúzza azokat a meccseket is, ahol gyengén játszanak. Én tippem mára egy x lesz, de azért jó lenne, ha nyernénk.Léfe írta:Bizakodni persze lehet, kell is de a tény az, hogy jelenleg jobb csapat a Reál és megbizhatóbb a szereplése, ja és persze otthon játszik. Ráadásul nekik még az x is elég. Talán ha az első golt mi rugnánk jól jönne. Attól félek, hogy 1-2 golt fogunk kapni. De akárhogy is lesz ez a bajnokságot mi vesztettük el.
Neymar-Fabregas-MessiBoixos1981 írta:A CR-Benzema-Bale csatarharmas a vilag egyik (ha nem a) legerősebbje, nem tudom, mit kezd majd velük a ''klasszis'' vedelmunk.
Az, hogy neked milyen vélemény felel meg, az a kutyát sem érdekli(engem pedig pláne nem), ez a fórum nem a személyeskedésről kellene szóljon, remélem valaki írja ezeket az "építő jellegű" mondatokat tőled is, nem csak másoktól. Vitatni lehet bármilyen véleményt, arra való a fórum, minősíteni nem kellene.Chino írta: Építő jellegű hsz ez is.
Miért lenne lehetetlen?
Erős a Madrid ez nem kérdés, és ők is az esélyesebbek, de bőven benne van az is, hogy feljövünk 1 pontra. A City előtt is ment a sírás-rívás, aztán kettős győzelem, amire a legoptimistábbak se tettek volna egy lyukas garast.
Azóta pedig javulóban van a csapat és Messinek is egyre jobban megy a játék, ami döntő faktor lehet. Ha tudjuk a játékunkat játszani és igazán hajtani fognak a fiúk meglehet a győzelem.
Bale-t se érzem igazán erősnek, a kisebb csapatok ellen is inkább csak villanásai voltak. Ha Alba hátrébb lesz kicsit parancsolva, ami valószínű (az MC ellen se futkározott annyira fel) még kevesebb helye lesz, mert a spanyol legalább olyan gyors.
A pontrúgásokra kell nagyon odafigyelni, mert abban nagyon verhetők vagyunk, nekik pedig az egyik legnagyobb erősségük.
Ha birtokolni tudjuk a labdát és kontrolláljuk a meccset, amire képesek is vagyunk szerintem zsebre tehetjük a 3 pontot, de ehhez elsődlegesen az kell, hogy motiváltan, céltudatosan lépjünk pályára és ne lötyögés legyen, hanem igazi hajtás. Ha sétálgatás lesz, akkor viszont egy nagyobb pofon is kinézhet.
Építő jellegű hsz ez is.crixus írta: Én első sorban egy szoros, jó meccset várok holnap, a győzelem kb. lehetetlen, egy döntetlenben lehet reménykedni és abban,
Ja az októberi klasszikuson is megmutatták... Jesé-vel (nem azért mert akkor betalált) erősebbek lennének,és ez nem irónia!Plusz nem örülnék ha Isco is ott lenne a kezdőben,életveszély a pali.Boixos1981 írta:A CR-Benzema-Bale csatarharmas a vilag egyik (ha nem a) legerősebbje, nem tudom, mit kezd majd velük a ''klasszis'' vedelmunk.
1. hát ha te idősebb vagy nálam, akkor az aztán nagyon szomorú lenne és meg is lepődnék rajta, hogy 20+ évesen ilyeneket írogatsz.Leon írta: Az lenne a legjobb ha nem szólnál hozzám és én se hozzád.Nem azért járok ide,hogy ilyen kötözködő fiatalokkal acsarkodjak.