Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.23. 12:07:16

én ma ilyen kamikaze uzemmodban ébredtem, gyozelem vagy halál, az x arra jo h reménykedjunk feleslegesen. a madrid 4 pontot nem fog bukni.

vv - alba, piqé, masch, alves - messi, fabre, ney, sanchez, pedro, tello :D és nyerünk 12-14-re :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
torotam
Jugador d'estrella

2014.03.23. 12:04:20

Léfe írta:Bizakodni persze lehet, kell is de a tény az, hogy jelenleg jobb csapat a Reál és megbizhatóbb
Megbízhatóbbak, de nem jobb csapat! Motiváltabbak, sikeréhesebbek, ezért kiegyensúlyozottabbak.
Annyira nekik áll a zászló, szinte már-már papírformát emlegetnek, ilyenkor szoktak történni a meglepetések... Optimista vagyok, én Barca győzelmet várok. Ráadásul Neymartól várok egy klasszis játékot, az utóbbi időben annyian szidták, remélem kellően felhergelte magát és berámol vagy kettőt! :D
A tippem 3-1 nekünk!
Visca el BARCA!
Initom
Entrenador del Barça

2014.03.23. 11:41:33

Én azért reménykedek egy győzelemben :D Ha a Real ellen játszunk,egy El Classicón nem is lehet más az "elvárás". A rangadókon rendre jól teljesítünk,valamint nagyon bízom abban,hogy Messi jó formája marad a növekvő tendenciában + rá rak még egy lapáttal,ha neki megy akkor bárkit megverhetünk!
Gyerünk srácok! [-o<
Abi & Tito
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.03.23. 11:07:22

Nincs sejtésem mi lesz ma, de bízom minimum egy döntetlenben, amivel legalább elnapolnánk a döntést bajnoki arany ügyben. A Real jó formában van, mi hullámzóan teljesítünk, de az ilyen derbiken bármi lehet. Egy 2011-es Barca ezt a madridot úgy ahogy van összecsomagolná, de 2014-et írunk, az eltelt három év elsősorban motiváltságban mutat elképesztő difit. Ez döntő lehet, magam inkább a BL-ben látom esélyesnek magunkat, de ez már másik történet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.03.23. 10:48:01

Na akkor "bajnoki döntő" ? Én nem gondolom ígys, de tény -7 pontról szinte lehetetlen lenne visszajönni. Nagyon bízom a srácokban, hogy egy koncentrált taktikus jó meccset lehoznak. Realnak jó az x, sokan így vélekednek, de szerintem meg pont hogy nem. Eredményben nyilván tartanánk velünk szemben a négy pontot, de egymás elleniben rosszabbak maradnának, plusz az Atletico feljebb léphet, s azért hazai pályán csalódás lenne nekik a döntetlen, érzésem szerint. Ezt pedig kilehet használni, s egy taktikus labdatartós játékkal be kell húzni a meccset. Szerintem nagyon nagy esélyünk van, hogy akár a vezetést is átvehessük jövő hétvégén, egy mostani győzelem mélyütésként érhetné őket, jó formában vannak erre jövünk és nyerünk. Jövő héten meg mennek Sevillába, s ez kihatással lehet. Sok a feltételes mód, de most 100%-ig oda kell figyelni és meglehet őket verni, akármilyen jó formában is vannak. Én legalábbis bízom benne, hogy nyerünk, egy döntetlen sem lenne világvége 4 pontot még lelehet dolgozni, de -7 már sok lenne. Úgy kezdtem bajnoki döntő, én az ilyenekbe soha nem hiszek, 38 meccsből áll a bajnokság nem 1-1 kiragadott mérkőzésből. Nagyon fontos meccs, az idény legfontosabb meccse, meglehet oldani a feladatot, most kell igazán megmutatni. Egy hasonló meccsre számítok mint a City ellen idegenben. A kontrákra meg a szélsőkre nagyon kell figyelni illetve a beadásokra. Hasonló a forgatókönyv mint a Manchester ellen, akkor megoldottuk a kérdés most is sikerül-e idegenbe, nagyon bízom benne igen, s minimum 1 pontot elhozunk a Bernabeuból.
Kép
Kép
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.03.23. 10:31:57

Barcaman1993 írta: Egyébként simán kinézem magunkból, hogy nyerünk ma, de a bajnokságot bukni fogjuk.
Ez szerintem is benne van, de egy győzelem hatalmas önbizalmat adhatna a csapatnak az idény hátralevő részére!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.23. 10:29:50

Chino írta:a spanyol legalább olyan gyors.
Bár olyan gyors lenne Alba, mint Bale. :) Ettől félek igazából a legjobban, attól, hogy 1v1-ben Ronaldo megveri Alvest, vagy Bale Albát, aztán ott is a gólhelyzet... Nem véletlenül mondta Tata is, hogy ezt nagyon jó lenne elkerülni.

Modricot kéne még valahogy kivenni a játékból, meg Di Maríát, aki ha úgy játszik, mint például a Málaga ellen, akkor nem kevés gondot fog okozni nekünk.
Leon írta:Plusz nem örülnék ha Isco is ott lenne a kezdőben,életveszély a pali. 8-[
Szinte biztos, hogy nem fog kezdeni a fiatal spanyol, viszont ha esetleg vesztésre fog állni a Real, akkor Jesé hiányában ő lesz az első csere valószínűleg.
mess2009 írta:tippem: ????????????
:mrgreen:

Ősszel szinte biztos voltam benne, hogy nyerünk, ez így is lett, most nem igazán érzek semmi hasonlót, a döntetlent tartom a legvalószínűbbnek, de bízom a srácokban, úgyhogy 3-2-t tippelek. :)
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.03.23. 10:02:22

A Real középpályájának egyik kulcsa szerintem Modric. Jó formában van úgy gondolom, ahogy az egész Real is. Külön embereket állítani CR-re és Bale-re nem érdemes, játsszuk csak a saját játékunkat, birtokoljuk többet a labdát és csökkentsük a kontrák számát, mert a hazaiak csak ezzel fognak élni. Persze ott vannak még a pontrúgások, fejjel szinte lehetetlen lesz felvenni a versenyt, ezért lenne jó kerülni a szabálytalanságokat a 16-os előterében, illetve a szögleteket is minimalizálni kell. Nagyon nagy feladat lesz, szerintem iksz lesz, vagy ha nagyon jó napot fogunk ki, akkor egy góllal jobbak lehetünk, de be kell látni, nem mi vagyunk most az elsőszámú esélyesek.
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.03.23. 09:59:40

#David Villa# írta:
mess2009 írta: - a Madrid védelme a leggyengébb láncszeme ...
Ez nem igazán állja meg a helyét, ugyanis a 2014-es évben elég kevés gólt kaptak. Középpályán kell őket megfogni, így a támadó hármashoz kevesebb labda jut, valamint a védelmükön is nagyobb a nyomás. A négy középpályásunkat mindenképp egyszerre kezdetném, elől pedig Pedrot. Jót tett neki a versengés, utóbbi meccseken még Messinél is dinamikusabb volt.
Azt sajnos nem volt nehéz túlszárnyalni :roll:

A Real védekezése tényleg jó idén, szerintem is kp-n kell megfogni őket és Ronaldo-t nem hagyni (csak annyi a különbség Messi meg CR között, hogy Messi telibesz.rja a meccset ha nagyon lefogják, Ronaldo meg bőgve, hisztizve is még jobban odateszi magát)
#David Villa#
Capitá del Barça

2014.03.23. 09:12:02

mess2009 írta: - a Madrid védelme a leggyengébb láncszeme ...
Ez nem igazán állja meg a helyét, ugyanis a 2014-es évben elég kevés gólt kaptak. Középpályán kell őket megfogni, így a támadó hármashoz kevesebb labda jut, valamint a védelmükön is nagyobb a nyomás. A négy középpályásunkat mindenképp egyszerre kezdetném, elől pedig Pedrot. Jót tett neki a versengés, utóbbi meccseken még Messinél is dinamikusabb volt.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.23. 09:08:18

Léfe írta:Bizakodni persze lehet, kell is de a tény az, hogy jelenleg jobb csapat a Reál és megbizhatóbb a szereplése, ja és persze otthon játszik. Ráadásul nekik még az x is elég. Talán ha az első golt mi rugnánk jól jönne. Attól félek, hogy 1-2 golt fogunk kapni. De akárhogy is lesz ez a bajnokságot mi vesztettük el.
Legutóbb mikor ilyen előjelek voltak, akkor 3-1-re nyertünk Madridban. Egyébként simán kinézem magunkból, hogy nyerünk ma, de a bajnokságot bukni fogjuk. Nem vagyunk elég koncentráltak a kicsik ellen, a Real meg rendszeresen behúzza azokat a meccseket is, ahol gyengén játszanak. Én tippem mára egy x lesz, de azért jó lenne, ha nyernénk. =D>
Boixos1981 írta:A CR-Benzema-Bale csatarharmas a vilag egyik (ha nem a) legerősebbje, nem tudom, mit kezd majd velük a ''klasszis'' vedelmunk.
Neymar-Fabregas-Messi :wink:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Léfe
Entrenador del Barça

2014.03.23. 08:55:51

Bizakodni persze lehet, kell is de a tény az, hogy jelenleg jobb csapat a Reál és megbizhatóbb a szereplése, ja és persze otthon játszik. Ráadásul nekik még az x is elég. Talán ha az első golt mi rugnánk jól jönne. Attól félek, hogy 1-2 golt fogunk kapni. De akárhogy is lesz ez a bajnokságot mi vesztettük el.
Fecó
mess2009
Director del Fútbol

2014.03.23. 08:27:27

nem érdemes ismételgetni tény, hogy a Barca tavaszi formája az idegenbeli gyenge összességében pedig a kiszámíthatatlan labilis játék. ilyenformán igaz, hogy az eredmény megjósolhatatlan, a papírforma pedig a Madridé.
miben bízhatunk mégis?
- a Madrid védelme a leggyengébb láncszeme, tehát ha a Messi vs Neymar (netán Pedro, esetleg Sanchez?!)jó napot fog ki elég gólt lőhetnek, hogy ellensúlyozzák a bekapottakat
- érdekes módon volt olyan meccsünk ahol a (botrányosan szedett-vedett) Barca védelem kiválóan helytállt!
- alakulhat úgy a meccs, hogy sem Benzema, sem Bale nem villog az elején és láttunk már durcáskodó Roncikát is ...ha nem jön össze neki a gól az elején...
- igaz, hogy otthon játszanak, de ezuttal a nyomás mégiscsak rajtuk a nagyobb szerintem...
hogy mi lehet a vesztünk? ettől ma eltekintek, inkább majd utána foglalom össze...ha úgy alakul!
tippem: ????????????
crixus
Entrenador del Barça

2014.03.22. 23:55:31

Chino írta: Építő jellegű hsz ez is.
Miért lenne lehetetlen?
Erős a Madrid ez nem kérdés, és ők is az esélyesebbek, de bőven benne van az is, hogy feljövünk 1 pontra. A City előtt is ment a sírás-rívás, aztán kettős győzelem, amire a legoptimistábbak se tettek volna egy lyukas garast.
Azóta pedig javulóban van a csapat és Messinek is egyre jobban megy a játék, ami döntő faktor lehet. Ha tudjuk a játékunkat játszani és igazán hajtani fognak a fiúk meglehet a győzelem.
Bale-t se érzem igazán erősnek, a kisebb csapatok ellen is inkább csak villanásai voltak. Ha Alba hátrébb lesz kicsit parancsolva, ami valószínű (az MC ellen se futkározott annyira fel) még kevesebb helye lesz, mert a spanyol legalább olyan gyors.
A pontrúgásokra kell nagyon odafigyelni, mert abban nagyon verhetők vagyunk, nekik pedig az egyik legnagyobb erősségük.
Ha birtokolni tudjuk a labdát és kontrolláljuk a meccset, amire képesek is vagyunk szerintem zsebre tehetjük a 3 pontot, de ehhez elsődlegesen az kell, hogy motiváltan, céltudatosan lépjünk pályára és ne lötyögés legyen, hanem igazi hajtás. Ha sétálgatás lesz, akkor viszont egy nagyobb pofon is kinézhet.
Az, hogy neked milyen vélemény felel meg, az a kutyát sem érdekli(engem pedig pláne nem), ez a fórum nem a személyeskedésről kellene szóljon, remélem valaki írja ezeket az "építő jellegű" mondatokat tőled is, nem csak másoktól. Vitatni lehet bármilyen véleményt, arra való a fórum, minősíteni nem kellene.

Én nem érzem a csapatban azt az erőt, hogy ezt a meccset megnyerjék. Persze nem teljesen lehetetlen, hogy győzzünk, de nem tennék rá egy garast sem. Lehet villogni hazai pályán Rayo-k és Osasuna-k ellen(főleg egy-egy kínos vereséget követően, hogy lenyugtassuk a népet), de gyenge ellenfelek ellen csak motiváció kérdése a győzelem - sokszor a gólkülönbség is.
Az okfejtés sok részében egyetértek veled, de Te szinte csak a mi oldalunkról nézed a dolgokat, márpedig itt egy komoly ellenfél is a pályán lesz. Már nem a Barcelona a világ legjobb csapata, már nem arról szól a történet, hogy bárkit meg tudunk verni, ha felpörgünk. Ezek az idők lejártak. Én onnan nézem a helyzetet, hogy adott egy olyan Real Madrid, amiben jelenleg a világ legjobb formában lévő játékosa (Ronaldo) játszik, más klasszisokkal körülvéve. Ők nem igazán nyertek az utóbbi években semmit, tavaly pedig abszolút lemaradtak mindenben. Tapasztalt, jó edzőjük van, aki tavaszra megtalálta az ideális 11-ét. A Bayern mögött talán most ők papíron a legerősebbek. Jelen pillanatban mind akaratban, mind formában jobbak nálunk, jobb edzővel és a hazai pálya előnyével. Amíg nem telik le a 90+ perc, addig bármi előfordulhat, de jelen pillanatban nem látom az esélyt arra, hogy győzzünk - több gólt rúgjunk, mint kapjunk.
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.22. 23:13:34

crixus írta: Én első sorban egy szoros, jó meccset várok holnap, a győzelem kb. lehetetlen, egy döntetlenben lehet reménykedni és abban,
Építő jellegű hsz ez is.
Miért lenne lehetetlen?
Erős a Madrid ez nem kérdés, és ők is az esélyesebbek, de bőven benne van az is, hogy feljövünk 1 pontra. A City előtt is ment a sírás-rívás, aztán kettős győzelem, amire a legoptimistábbak se tettek volna egy lyukas garast.
Azóta pedig javulóban van a csapat és Messinek is egyre jobban megy a játék, ami döntő faktor lehet. Ha tudjuk a játékunkat játszani és igazán hajtani fognak a fiúk meglehet a győzelem.
Bale-t se érzem igazán erősnek, a kisebb csapatok ellen is inkább csak villanásai voltak. Ha Alba hátrébb lesz kicsit parancsolva, ami valószínű (az MC ellen se futkározott annyira fel) még kevesebb helye lesz, mert a spanyol legalább olyan gyors.
A pontrúgásokra kell nagyon odafigyelni, mert abban nagyon verhetők vagyunk, nekik pedig az egyik legnagyobb erősségük.
Ha birtokolni tudjuk a labdát és kontrolláljuk a meccset, amire képesek is vagyunk szerintem zsebre tehetjük a 3 pontot, de ehhez elsődlegesen az kell, hogy motiváltan, céltudatosan lépjünk pályára és ne lötyögés legyen, hanem igazi hajtás. Ha sétálgatás lesz, akkor viszont egy nagyobb pofon is kinézhet.
Forca Barca!!!!
Boixos1981
Barça B

2014.03.22. 20:36:03

Ja az októberi klasszikuson is megmutatták... Jesé-vel (nem azért mert akkor betalált) erősebbek lennének,és ez nem irónia!Plusz nem örülnék ha Isco is ott lenne a kezdőben,életveszély a pali. 8-[

Csak abban bízok,hogy ha a holnapi derbit behúzzuk akkor a srácok komolyan veszik a bajnokság maradék részét mert az1 pont hátrány az szinte 0.
A Real legutóbbi Malaga elleni produkcióját elnézve simán bennük van 1-2 x vagy vereség,pláne,hogy a BL elődöntőbe (a várakozások szerint) a Bayern,Chelsea,Barca trióból fognak ellenfelet kapni és az tuti sokat kivesz majd a gárdából (persze belőlünk is,de mi idén egyelőre jók vagyunk a nagyok ellen)! :)[/quote]

Azt a meccset (az októberi Clásicó-t) volt szerencsém a helyszínen megtekinteni, és akkor tényleg nem voltak túl jók, de ha megnézed pl. az akkori es a mostani Bale-t, összehasonlíthatatlan, sajnos nem csak ő, hanem az egész Real jo formában van (igaz, ez teljes egészében a holnapi meccsen fog eldőlni, mert eddig szinte nem játszottak csapattal (a Schalke egy vicc)). És Hummels meg Subotic nélkül a BvB is az lesz, tudtam, hogy nem kapjak meg a Bayernt, Chelsea-t, PSG-t, Pérez elintézi a 10. BL-t, mert a BL-t nem az nyeri, aki megérdemli (tavaly a Bayern ez alól kivétel volt), hanem akit az UEFA akar.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
crixus
Entrenador del Barça

2014.03.22. 20:33:00

Senki se várjon sokat a holnapi meccstől.
Egyrészt a Bernabeú nem annyira könnyű terep, mint amilyennek az Guardiola alatt kinézett. Azok az idők elmúltak. Rajta kívül pedig az utóbbi 20 évben Rijkaard tudta kétszer sikerre vinni a gárdát a Real Madrid pályáján, illetve egyszer van Gaal és egyszer Cruyff. Az örök mérleg hűen tükrözi ezt: 62 vereség, 25 döntetlen és 24 győzelem a tétmeccseken, amiből a bajnokik: 51 vereség, 15 döntetlen és 17 győzelem. A közelmúltat tekintve: tavaly 3 meccset játszottunk a Bernabeú-ban, amelyeken 2 vereség és 1 döntetlen született. Ha a két csapat tavaszi klasszikusait nézzük, akkor az is világos, hogy a hátrább lévő csapat 2005 óta csak tavaly tudott tavasszal klasszikust nyerni.
Másrészt az idei csapatnak nem éppen az erőssége az idegenbeli játék, egy olyan taktikával pedig, amivel Manchesterben nyertünk, biztosan ki fogunk holnap kapni.
Én első sorban egy szoros, jó meccset várok holnap, a győzelem kb. lehetetlen, egy döntetlenben lehet reménykedni és abban, hogy a Real botlik még kétszer idén, mi pedig már nem - utóbbira viszont szintén nincs sok esély. A fájó az lehet, hogy ezt a bajnokságot fejben buktuk el.
Leon
Director del Fútbol

2014.03.22. 20:17:00

Boixos1981 írta:A CR-Benzema-Bale csatarharmas a vilag egyik (ha nem a) legerősebbje, nem tudom, mit kezd majd velük a ''klasszis'' vedelmunk.
Ja az októberi klasszikuson is megmutatták... Jesé-vel (nem azért mert akkor betalált) erősebbek lennének,és ez nem irónia!Plusz nem örülnék ha Isco is ott lenne a kezdőben,életveszély a pali. 8-[

Csak abban bízok,hogy ha a holnapi derbit behúzzuk akkor a srácok komolyan veszik a bajnokság maradék részét mert az1 pont hátrány az szinte 0.
A Real legutóbbi Malaga elleni produkcióját elnézve simán bennük van 1-2 x vagy vereség,pláne,hogy a BL elődöntőbe (a várakozások szerint) a Bayern,Chelsea,Barca trióból fognak ellenfelet kapni és az tuti sokat kivesz majd a gárdából (persze belőlünk is,de mi idén egyelőre jók vagyunk a nagyok ellen)! :)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Boixos1981
Barça B

2014.03.22. 20:09:34

A CR-Benzema-Bale csatarharmas a vilag egyik (ha nem a) legerősebbje, nem tudom, mit kezd majd velük a ''klasszis'' vedelmunk.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.03.22. 18:48:16

A könnyedén elhullajtott pontok miatt úgy gondolom, hogy a bajnokság már a Madridé lesz. Valladolid elleni teljesítmény után számomra ez nem kérdés. Bajnokságot nem lehet ennyire hullámzó teljesítménnyel nyerni.
Ettől függetlenül holnap lehet bármi, bár mivel a Madridnak az X se rossz, és a körüli eredményre tippelek. Vagy elszaladnak egy kontrával és nyernek, mint mikor a Camp Nou-ban nyertek 1-2-re, úgy hogy nekik az X is jó lett volna.

De ez nem az jelenti, hogy nem szurkolok a csapatnak, mert ha megnyerjük a hátralevő össz meccset, akkor még bajnokok lehetünk. És holnap is előjöhet a csapatból a zsenialitás és nyerhetnek akár a Bernabeuban is!

Visca el Barca
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.03.22. 18:33:25

Amikor olyat olvasok az őszi derbiről, hogy "a 2. félidőben elkezdett focizni a Real", azzal csak az a bajom, hogy a madridisták figyelmen kívül hagyják a tényt, hogy magunkhoz képest mi is nagyon gyengén játszottunk...és nem miattuk.
Kiváncsi vagyok mi lesz, már győztünk le ennél jóval jobb madridot is, de nem ezzel a formával, ami meglehetősen hullámzó. remélhetőleg a szebbik arcunkat mutatjuk holnap.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ferninho
Madridista

2014.03.22. 18:26:36

Leon írta: Az lenne a legjobb ha nem szólnál hozzám és én se hozzád.Nem azért járok ide,hogy ilyen kötözködő fiatalokkal acsarkodjak. :)
1. hát ha te idősebb vagy nálam, akkor az aztán nagyon szomorú lenne és meg is lepődnék rajta, hogy 20+ évesen ilyeneket írogatsz.
2. én aztán hozzád nem szólok, ha nem írsz szebbnél szebb dolgokat, te hoztad fel a CRes témát is, most meg ezzel a mezes témával és pöppet túlzásba estél... és ezek csak az aktuálisak,,, ha nem írsz full baromságokat én aztán biztos nem fogok hozzád szólni, azt megígérhetem.
madridista
Leon
Director del Fútbol

2014.03.22. 17:48:14

Egyszer írtam a Modric-os dolgot (Özil akkor is jobb :mrgreen: ),azóta nem bírsz leállni.
A többiek nem veszik véresen komolyan a dolgokat és poénkodnak de te azóta is ugyanazokat a köröket futod.
Ne hogy már te dönts el,hogy mi és ki való erre a fórumra!Nem láttam,hogy ez lenne kiírva:Feribarca.
Az lenne a legjobb ha nem szólnál hozzám és én se hozzád.Nem azért járok ide,hogy ilyen kötözködő fiatalokkal acsarkodjak. :)

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
ferninho
Madridista

2014.03.22. 17:37:18

Ha hülyeséget írtok a Realról azt személyes sértésnek veszem, igen és mivel mostanában ebben te jársz az élen.... remélem innen már összerakod a dolgokat.
madridista
Leon
Director del Fútbol

2014.03.22. 17:33:17

Érdekes,hogy más madridistákkal (pl: Duffy,Tyson ) egész jó eldumálunk csak te nem bírsz leszállni rólam (meg is foglak mondani az óvó néninek)!
Amúgy meg akármit írunk a madriddal kapcsolatban te személyes sértésnek veszed... =D>
Szerintem kivehetnél egy 7 szabit,hogy lehiggadj! :roll:

De,hogy ne csak off legyen,az As spanyol lap úgy tudja,hogy ez lesz nálunk a támadó hármas holnap :Fabregas,Neymar,Messi
Ennél nagyobb hülyeséget még nem láttam,szerintem tuti a City elleni kezdővel fog Tata operálni: tehát a 4-4-2 vel. :)

L4wandowski

Grácies Messi!
Válasz küldése