Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jose Angel se rossz a bal oldalon. Elöl Vucsinics helyére jött Bojan, nem biztos, hogy rossz.noname írta:A Roma jól beerősített.
Gago,Pjanic,Kjaer és Borini.
Kjaer nagyon kell a védelembe. A Juan,Kjaer,Burdisso Heinze védelem már elég erősnek tűnik.
Pjanicot nem sokszor láttam játszani, de asszem több poszton bevethető, Borini beválthat, hiszen fiatal, de max epizódszerepet kap majd.
Gago viszont nagy vétel lehet. Tudom, hogy a Realból igencsak lefele lógott ki, de ne feledjük, hogy eleinte, amikor rendszeresen játszott igen jó volt, továbbá az olasz bajnokság jóval lassabb, mind sebességben, mind gondolkodásban.
Van egy olyan érzésem, hogy Gago nagyon be fog válni.
LE mostmár igen ütőképes csapattal rendelkezik. Remélem nem rúgják ki félévkor, mert addig eltart, mire összeáll a csapat, de a bajnokság 2. felére igen ütőképesek lehetnek.
persze,sneijder is remek játékos,aki angliában és olaszországban is tud/tudna nagyot játszani,csak nem feküdt neki a liga. gagonál viszont vannak intő jelek,melyekre az imént utaltam sajnos túlzás mellőzésével. ennek ellenére megtáltosodhat,csak nem adok akkora sanszot neki,mint sneijdernek vagy vdv-nak.barca99 írta:Azért volt már olyan, hogy a Realból kukázott, ott lesajnált játékos máshol kiteljesedett.![]()
Mellesleg megjegyzem, Bangegát is kábé ekkora flopnak tartották, mikor megvette a Valencia, majd kölcsönbe ment az Atletihez. És idén nyáron volt már egy pozitív csalódás Gago játékában.
Kicsit féltem Luchót, nem tudom mennyire válik be ez az utolsó napon hozunk mindenkit taktika. Remélem azért régebbi célpontok, csak most sikerült pontot tenni az ügyek végére.
szerencsétlenek... ha gyorsan dobják még ma kölcsönbe,akkor nem esnek kiL.Messi 10 írta:Fernando GagoAS Roma

Azért ma elég aktívak voltak Kjar,Pjanic,Gago! Nem lesznek ők rosszak!Capon írta:Sajnos ha nem lesz valami nagy változás a Roma játékában, akkor már szerintem féltávnál elfogják zavarni LE-t.
Nem mintha nagyon szívemen viselném a Roma sorsát, de LE-nek szurkolok.

Egy ilyen összeszokatlan csapat élére , egy tapasztaltabb edzőt,egy nagyobb nevet raktam volna. De ők tudják...L.Messi 10 írta:Azért én nem írnám le előre Conte-tInitom írta:Igazoltak sok-sok játékost,de egy lyukas hely mégis maradt, az EDZŐ SZEMÉLYE.![]()
![]()
Grygera hivatalosan is a Fulham játékosa; leigazoltuk a HNK Rijeka 93'as születésű, U21es Horvát válogatott kapusát, Simon Slugat.
Azért én nem írnám le előre Conte-tInitom írta:Igazoltak sok-sok játékost,de egy lyukas hely mégis maradt, az EDZŐ SZEMÉLYE.![]()

Nyilván el lehetett volna tapsolni két klasszisra is, csak azzal semmi nem lett volna megoldva. Szélsővédők, balszélső, középpályások és csatárok hiányoztak a Juvéból ezt kellett a nyáron megoldani. Szerintem Lichtsteiner, Ziegler, Vidal, Vucinic, Quagliarella is bizonyított, minőségi játékos (és Elia vagy Matri sem rossz, a holland akár meglepetés is lehet. Pirlonak meg elvileg az eszéből kellene élnie, így nála is jöhet egy másodvirágzás, ennyi idősen is). Persze ha a minőség Dani Alvesnél és Xavinál kezdődik, akkor nem igazán vannak minőségi játékosok manapság.ozsimiki írta:100millából akkor még nagyobb szégyen ez a keretlétszámra ok, de minőségre...

100millából akkor még nagyobb szégyen ez a keretBono írta:Agnelli mondta még a szezon előtt, hogy a Juvénak 100 millája lesz átigazolásokra. Úgy tűnik be is tartotta a szavát...csak azt nem értem honnan van ezeknek is majd 90 millio euro igazolni... (elia, quagliarella, lichtsteiner, vidal 10-10 milla, vucinin, matri 15-15...)

Interre én is, ha már olasz csapat, akkor Inter!Felkészülési meccseken láttam párszor a kék-feketéket City ellen gyalázatos volt a 3 védős rendszer, viszont a Milan ellen az első félidőben jól mozogtak, illetve a Tim kupán már voltak egész pozitív jelek!Forlán és Poli is erősítés itt a végén, bajnoki cím kiélezett lesz a Milannal, BL-ben sima továbbjutást várok az Intertől később meglátni, s szerintem a hazai kupát betudja húzni az Inter!Game90 írta:Bono írta:Hivatalos: Eljero Elia HamburgJuventus 9M €
Inter-re nagyon kiváncsi leszek ebben a szezonban, új edző (Gasperini), új felállás (3-4-3). Samu nincs, Pandev nincs (mondjuk érte nem kár), Santon ment a Newcastle-be (Moratti, hülye-e vagy???). Jött Poli és Castaignos, akik hatalmas tehetségek, egy brazil jobbhátvéd, Jonathan, 12 millióért Álvarez, akiről én még életemben nem hallottam és Forlán. Gasperini-nek nehéz dolga lesz, a 3 védős rendszerhez lassúak a védők és meg kéne találni a Pazzini - Forlán - Milito - Sneijder négyesnek a helyét elől, ami ebben a felállásban nem lesz könnyű.

Néhány hete még azt mondta, hogy a Juve nem jobb a Hamburg-nálBono írta:Hivatalos: Eljero Elia HamburgJuventus 9M €
És mennyire igazad van!!!messideco írta:Amauri valahogy nem illik a felsorolásba
Agnelli mondta még a szezon előtt, hogy a Juvénak 100 millája lesz átigazolásokra. Úgy tűnik be is tartotta a szavát...csak azt nem értem honnan van ezeknek is majd 90 millio euro igazolni... (elia, quagliarella, lichtsteiner, vidal 10-10 milla, vucinin, matri 15-15...)