Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen, a Unicef ráadásul megvette az UEFA döntőbizottságát, a játékosok meg természetesen doppingolnak, mi határozunk a csapatok sorsolásáról, meg mi az, hogy Valdes 6 hónapra kidőlt, de 2 hét múlva megint játszik...Leon írta:Utána néztem a dolgoknak,ez a szerethető Real Madrid utoljára 2009ben vesztett el egymás után 2 meccset.
Kár,hogy most szombaton nem a Sociedadhoz mennek,meg lehetne a mesterhármasuk is!![]()
Egyébként a mocsárban még mindig ott tartanak,hogy a bíró nyerte meg nekünk a meccset,sőt odáig mennek sokan,hogy a szezon hátra lévő részében is végig nekünk fognak fújni és így könnyű lesz nekünk behúzni a ligát, persze a Bl-ről is így vélekednek!
Legyen így...engem cseppet sem érdekel, a cél szentesíti az eszközt.Leon írta:Utána néztem a dolgoknak,ez a szerethető Real Madrid utoljára 2009ben vesztett el egymás után 2 meccset.
Kár,hogy most szombaton nem a Sociedadhoz mennek,meg lehetne a mesterhármasuk is!![]()
Egyébként a mocsárban még mindig ott tartanak,hogy a bíró nyerte meg nekünk a meccset,sőt odáig mennek sokan,hogy a szezon hátra lévő részében is végig nekünk fognak fújni és így könnyű lesz nekünk behúzni a ligát, persze a Bl-ről is így vélekednek!
Igen. De vicces, mert Pellegrini óta nem volt más, csak MourinhoAndris írta:Egyébként viccet félretéve lehet hogy igazuk van, Pellegrini óta biztos nem játszott ilyen látványosan, kiegyensúlyozottan (jókor mondom..) , és hatékonyan a madrid. Szerencsére olyan minőségi sportszakmai vezetés van azóta is, mint mikor őt elküldték.

Még 2-3 alkalommal kikap a szezonban, bukja a kupa döntőt meg kizúg a BL-ből és a Barca után a 2. kedvenc csapatom lesz!Vakmacska írta:A másik oldalon azt írják, hogy ilyen szerethető régen volt a Madrid.
Ezt osztom én is. Így szeretem a Madridot én is.

Igen, ez tényleg érdekes... Mondjuk ez nagyjából az összes szurkolói fórumon így van.Chino írta:Amúgy érdekes hogy mennyit tud változni a fórum hirtelen. 3 hete még mindenki temette itt a csapatot, hogy a liga elúszott, esélytelenek vagyunk stb., most meg... Na mindegy, csak érdekes.
Az első félidőben nem játszottak rosszul (annyira, mint a másodikban)helyzet is volt. Ami nekem feltűnt, hogy CR és Bale nem az összjátékok embere. Volt egy nagyon ígéretes támadás, Bale ha beadja, akkor jó eséllyel gól, ehelyett ellőtte önző módon, CR a szemeit forgatta és a fejét csóválta (talán igaza is volt).Chino írta:Én csak a második félidőt láttam, abban harmatgyenge volt a Real, az első helyzetig is kb. 18-20 perc után jutottak el. Ez kb. az egész meccsre jellemző volt? Láttam az összefoglalót, de a játékra lennék kíváncsi ha valaki nézte a meccset.
Felőlem jöhetne!De Iscot is ide passzolhatnák,úgyis padozik állandóan szegény gyerek!torotam írta:Nagyon bosszantó, hogy Valdes ilyenkor, ilyen kiélezett helyzetben esik ki!![]()
Vegyük kölcsön Casillast, nálunk megkapná a bizalmat!
Az Atleticótól, komoly teljesítmény hogy itt vannak még mindig, sőt ez egy óriási bravúr két ilyen csapattal szemben mint mi meg a Real.shutterisland írta:ott van BACCA meg.![]()
innentől hozni kell a meccseket, és ha tényleg szétesik a végére az atletico, akkor egy x is beleférhet a villarreal otthonában.