Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem lesz másodhegedűs.Majd visszahozzák Adant aztán Iker mehet a Castillába kezdőkapusnak!shutterisland írta:én 1-2 percre el is hittem, mutatta egy srác telóról, furcsálltam, hogy pont a bl meccsek előtt jelentik be, de hát nem figyeltem a dátumot, és nem esett le, csak a kommentekből.![]()
meg hát azért hihető, hogy távozik, nehezen tudom elképzelni, hogy marad jövőre is másodhegedűsnek.
már majdnem örültem, hogy holnap emiatt potyázni fog.![]()
hallgatlak mi volt annyira undorító,sorold kérlek.Leon írta: Csakis a Madrid képes ilyen undorító húzásra (pl: Raul)!![]()
![]()
Egész nap, csak este az Atlético ne tréfáljon meg minketsoadroli írta:Április 1?

nagy nap ez a mairecrea írta:Atya ég, Casillas nyártól a Schalke játékosa!
Forrás: madridom.hu
![]()
![]()
El is hiszem, hogy szomorú, azért az elmúlt években (és idén is) rengeteget köszönhetnek neki a madridisták, nem érdemelne kifütyülést...Leon írta:Ronaldo megint szomorú (nem poénból írom) ugyanis a Barbenauban a saját közönsége fütyülte ki őt a Rayo elleni 5-0 meccs alatt
100ért? Sehogy! 200ért majd talán!Leon írta:Ha ez így folytatódik akkor Pereznek mélyen a zsebébe kell nyúlnia!![]()
De hogy fogja akkor a Real a nyáron 100 millió fontért leigazolni Suarezt?
Pofám leszakad, madridista ismerősöm rám ír, hogy NEM LÁTTA a meccset, de tudja hogy tizi+piros kombó, szóval csak a szokásos, ne is akarjam megmagyarázni...visca el barca írta:istenem annyira szánalmasak megint, le se fújták a meccset, de már megy a folyamatos ugatás.
én csak a bajnokságot néztem, ott most 6-9.csababarca írta:most hogy állnak a büntetők?visca el barca írta:arról már nem is beszélek, hogy az előző 4 évben rendre több büntetőt kaptak mint mi. és akkor is csak sírtak meg sírtak
igaz az mind jogos volt amit nekik fújtak.
Ronaldo 6 bünti gólt rúgott,Messi 5-t eddig. Azokon kívül?

most hogy állnak a büntetők?visca el barca írta:arról már nem is beszélek, hogy az előző 4 évben rendre több büntetőt kaptak mint mi. és akkor is csak sírtak meg sírtak
igaz az mind jogos volt amit nekik fújtak.

visca el barca írta: remélem este a rayonak befujnak legalabb 3 büntetőt.