Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az a baj, hogy majd beáll CR és 1et fog lőnivisca el barca írta:TÁMADÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS
ilyenkor jön egy madrid gól és végekár h idegenben nem lőttek gólt, kapni fognak egyet ötöt meg nem lőnek

torotam írta:Akkor nemsokára kezdődik a habfehér keringő, a blanco-szamba, Pepe seggrepacsizhat Ramossal, Casillas kapuba állhat, Ronci pihizhet, Bale haján liter zselé, Xabi szakálla makulátlan, és gála!!!![]()
Miről beszélsz? évek óta folyamatosan a legnehezebb ellenfeleket kapják, hiszen még az Apoellel is találkoztak egyenes kieséses szakaszban,meg a Schalkéval...még a tavalyi BM is nehezen bánt volna el velüktorotam írta: Vicc, hogy különösebb megerőltetés nélkül ott vannak a négy között. Áh, uefamadrid!
Én először regisztráltam ide fel egyrészt,másrészt ha nem ez lenne az első regem (ami tilos) akkor sem egy ilyen idióta nevet választanék!MQuC írta:...és a megoldást meg is találták: Mou repültMAdridban nem lehet cska úgy szó nélkkül szídni a játékosaidat José. ejnye-bejnye.
Egyébként Leon: Te vagy sörvirsli?![]()
Le style, c'est l'homme!MQuC írta: Egyébként Leon: Te vagy sörvirsli?![]()
Busquets-be akarta törölni de épp nem volt kéznél!menczel írta:ez tényleg Casillas aki a taknyát törli bele egy gyerekbe?
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph" target="_blank ... _460sa.gif
Szerintem a bírót száműzték a spanyol harmadosztályba!#David Villa# írta:Srácok! Mi lett végül az eljárásból amit Ronaldo és Ramos ellen indítottak a bíró szidásáért?
Nagy a csend...
Ugyan... Azért nem játszanak, mert Madridban már tudják, hogy az RFEF nekünk adja a ligát. Mi ebben a furcsa?visca el barca írta:se ronaldo se di maria nem játszik szombaton. ancelotti beáldozná a bajnokságot a bl-ért?
Oké, köszi!ferninho írta:1. megkérdeztem nálunk, lehet már olvastad:2. Igen, volt videó is, rálépett Pepe fejére, ez tény, de nem volt szándékos, ebben biztos vagyok, bár azt nem értem, hogy Busquets miért nyilatkozta, hogy ő hozzá se ért Pepéhez, lehet tényleg nem vette észre, de mint írtam nem volt szándékos sztem.Egyik forrás pofont ír, másik fülhúzást. Poénnak szánta, semmi komoly.