Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Milan keretében mindössze 6 olyan játékos van, akit igazán jónak tartok/szeretek: Amelia, Taiwo, Pato, Ibrahimović, Emanuelson (bár a Milanba még nem láttam játszani), T. SilvaBestbarca írta:Valaki magyarázza már el nekem,hogy mire veri magát az AC Milan...?
Nyilván Del Piero nem is veri az asztalt minden nap a vezetőségnél, hogy emeljék meg a fizetését. Valószínűnek tartom, hogy ő megelégszik ezzel az egy millával, továbbá azt is, hogy ha akarná, első szóra megemelnék a fizetését...messideco írta:Del Piero sztárokhoz képest potompénzért focizik. Ez ami nem mindegy...
Akkor se érdemli meg, hogy így bánjanak vele... Szánalmas vagy Marotta!visca el barca írta:del piero már megkereste a kenyere javát. biztos vagyok benne, h hosszu-hosszu eveken át a legjobban fizetett juve jatekos volt...messideco írta:Del Piero sztárokhoz képest potompénzért focizik. Ez ami nem mindegy...

del piero már megkereste a kenyere javát. biztos vagyok benne, h hosszu-hosszu eveken át a legjobban fizetett juve jatekos volt...messideco írta:Del Piero sztárokhoz képest potompénzért focizik. Ez ami nem mindegy...

Előbb nem ártana elérni egy BL-t érő (legalább) 3. helyet. Utána lehet beszélni bármiféle európai kupaszereplésről és klasszis játékosokról. Addig fölösleges, és ezt minden Juventus szurkoló tudja.kanty írta: Nem tudom Neked mit jelenet vitézkedni. Ha azt, h az EL-ért fognak harcolni, akkor lesz Juve vitézkedés. A majd jövőre, azt kicsit told ki, mert ebből a Juveből az elkövetkező években nem lesz olyan csapat, amelyik Európában akármilyen eséllyel indulhatna. A felsorolt játékosok nem rosszak, az igaz, de egy olyan csapatba, amelyik kupákat akar nyerni édes kevesek.

Nem tudom Neked mit jelenet vitézkedni. Ha azt, h az EL-ért fognak harcolni, akkor lesz Juve vitézkedés. A majd jövőre, azt kicsit told ki, mert ebből a Juveből az elkövetkező években nem lesz olyan csapat, amelyik Európában akármilyen eséllyel indulhatna. A felsorolt játékosok nem rosszak, az igaz, de egy olyan csapatba, amelyik kupákat akar nyerni édes kevesek.L.Messi 10 írta:Azért ne egy Barcelonaval vagy Manchesterrel hasonlítsuk össze a Juventust. Majd jövőre. Idén még elég az Olasz bajnokságban vitézkedni, és úgy gondolom a Serie A szintjéhez képest van 1-2 jó játékosunk. Elia (mondjuk Ő zsákbamacska), Pirlo, Lichsteiner, Quagliarella, Vucinic, Vidal, Matri, hogy csak az idei igazolásainkat említsem.kanty írta: Ki.![]()
Mondjuk nem tudom honnan ez az optimizmus, mostanában sok sikerben a Juvének nem volt része. A nyáron sem érkezett egyetlen olyan játékos sem, aki nem hogy klasszisnak, de egy jó játékosnak nevezhetnénk. Mindent elmond a jelenlegi Juventusról, h a két legmeghatározóbb játékosa Del Piero és Buffon.
Ahogy mondtad, meglátjuk.
Azért ne egy Barcelonaval vagy Manchesterrel hasonlítsuk össze a Juventust. Majd jövőre. Idén még elég az Olasz bajnokságban vitézkedni, és úgy gondolom a Serie A szintjéhez képest van 1-2 jó játékosunk. Elia (mondjuk Ő zsákbamacska), Pirlo, Lichsteiner, Quagliarella, Vucinic, Vidal, Matri, hogy csak az idei igazolásainkat említsem.kanty írta: Ki.![]()
Mondjuk nem tudom honnan ez az optimizmus, mostanában sok sikerben a Juvének nem volt része. A nyáron sem érkezett egyetlen olyan játékos sem, aki nem hogy klasszisnak, de egy jó játékosnak nevezhetnénk. Mindent elmond a jelenlegi Juventusról, h a két legmeghatározóbb játékosa Del Piero és Buffon.
Ahogy mondtad, meglátjuk.

Ki.L.Messi 10 írta:Jaj nekanty írta: Ez minden csak nem ütős. Egy ilyen csapattal a reális cél egy EL-ás hely. Milan, Inter, Napoli, Roma és talán még a Lazio is az Öreg Hölgy előtt van. Ahhoz képest, h pár éve milyen csapat volt, ez egy gyenge vicc. Az olasz futball hullámvölgyben, de ez a Juvéra hatványozottan igaz.
Ez komoly? Na mindegy, bajnokság közben kiderül...
Jaj nekanty írta: Ez minden csak nem ütős. Egy ilyen csapattal a reális cél egy EL-ás hely. Milan, Inter, Napoli, Roma és talán még a Lazio is az Öreg Hölgy előtt van. Ahhoz képest, h pár éve milyen csapat volt, ez egy gyenge vicc. Az olasz futball hullámvölgyben, de ez a Juvéra hatványozottan igaz.

Ez minden csak nem ütős. Egy ilyen csapattal a reális cél egy EL-ás hely. Milan, Inter, Napoli, Roma és talán még a Lazio is az Öreg Hölgy előtt van. Ahhoz képest, h pár éve milyen csapat volt, ez egy gyenge vicc. Az olasz futball hullámvölgyben, de ez a Juvéra hatványozottan igaz.Messi-Ini írta: Buffon-Lichtsteiner-Bonucci-Chiellini-De Ceglie-Krasic-Vidal-Pirlo-Elia-Matri-Vucinic
Azért ez a kezdő ütősnek látszik,bár nem ártana egy bal hátvéd,mondjuk ha Criscitot nem engedikk el annó,akkor még ott is jók lennének,de így De Ceglievel nemtudom milesz.Elöl szerintemidén erősek lesznek,főleg úgy,hogy a padon lesz egy kvájjálerra,(nemtom h kell irni),vagy adott esetben egy Vucinic.

Hát szerintem Pirlo visszavontabban fog játszani itt is,mint a Milan-ban játszott az utóbbi időben.Szerintem emiatt is esett vissza a teljesítménye,mert többet kellett védekeznie,és ez sokat kivett belőle,nem volt az igazi az elmúlt pár évben.Remélem a Juvénál nem követik el ugyanezt a hibát,mert akkor jó is lehet.Vidal amolyan mindenes középpályás,szóval ha már így alakult,nálam az a kézenfekvő hogy ő lesz a kvk,de majd elválik.Azért idén erős lehet a Juve,és szorítok is nekik.visca el barca írta:barca0417 írta:Krasic-Pirlo-Vidal-Elia
és itt ki fog védekezni? pirlo vagy vidal ? a kettő együtt nem fog jatszani...
vidal v pirlo + marchisio esetleg pazienza
iamugy tényleg nincs nekik egy normalis vedekezo kp...sissokot kár volt elengedni, de ez legyen az ő bajuk

barca0417 írta:Krasic-Pirlo-Vidal-Elia

Ennyi erőből a Juventust is idesorolhatnád...Game90 írta:Szerintem izgalmas bajnokság lesz, Milan, Inter, Napoli és talán a Roma is esélyes a bajnoki címre, de közülük sajnos a Milan a legnagyobb esélyes, most nekik van a legjobb keretük.