Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ez a bajnokság mindig is ilyen volt. bayern lehet nagyon tré,de vhogy a többi sem tud kiegyenlített lenni, ezért ment csodaszámba,amikor a Dortmund,vagy éppen a Stuttgart végre kihasználta a hibáikat.socio66 írta:Ezt a Bundesligát én már nem tudom követni..
A Hoffenheim otthon ég,a Hertha idegenben..Két elvileg bajnokesélyes csapat..
Nem tudom ki lesz ott a bajnok,de az biztos,hogy egyáltalán nem fogja megérdemelni..
Mert, ki érdemelné meg? A Hoffenheim? Én is nekik szurkolok, dehát teljesen kipukkadtak, várható volt. Majd talán jövőre, ha nyáron nem kapják szét a csapatot tovább birhatják.socio66 írta:Ezt a Bundesligát én már nem tudom követni..
A Hoffenheim otthon ég,a Hertha idegenben..Két elvileg bajnokesélyes csapat..
Nem tudom ki lesz ott a bajnok,de az biztos,hogy egyáltalán nem fogja megérdemelni..
Szerinted??MichaaBee írta:anybody home???lluisllach89 írta:Te jó ég ha a Frankfurt annyit kapott akkor mi is kapunk 1 5-öst ááá kiestünk a Bl-ből ez nem lehet igaz!!!!![]()
anybody home???lluisllach89 írta:Te jó ég ha a Frankfurt annyit kapott akkor mi is kapunk 1 5-öst ááá kiestünk a Bl-ből ez nem lehet igaz!!!!
Te jó ég ha a Frankfurt annyit kapott akkor mi is kapunk 1 5-öst ááá kiestünk a Bl-ből ez nem lehet igaz!!!!Leomessi14 írta:AJaj a Bayern vezet 3-0-ra a felidoben a frankfurt ellenOda kell azert figyelnunk rajuk a visszavagon!
Rensing - Lell, Lucio (67. Ottl), Breno, Lahm (80. Borowski) - Schweinsteiger (70. Sosa), Van Bommel, Zé Roberto, Ribéry - Toni, PodolskiVaratrix írta:
Milyen kerettel kapnak ki ilyen csúnyán?
Mert az nem mindegy!
Nem szeretnék kárrogónak tűnni - tudom, az vagyoklluisllach89 írta: 4-1.
Vége a Bayernnek hatalmas grat Magathnak.
Mind1, gödörben vannak, ha nem ejtjük ki őket vessünk magunkra.
Izgalmas lesz a vége a Bundesligának, nagy meccs a Hertha-Bvb derbi is.
szerk: 5-1