Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Könyörgöm hagyjuk már ezt, hogy Orbán veszi a játékosokat a Vidibe. Hihetetlen, 1, azaz EGY darab játékosra költöttünk eddig pénzt, az pedig a világsztár Nikola Mitrovic volt, aki Újpestről jött. A többiek mind ingyen igazolhatók voltak.visca el barca írta: nagyszerű. már csak szurkolókat kell viktornak venni és minden sínen lesz.
csak azt nem értem, miért nem lehet ezt a pénzt inkább az olimpikonokra költeni.
magyarország, én így szeretlek.
nagyszerű. már csak szurkolókat kell viktornak venni és minden sínen lesz.
Szerencsére nem.zola8787 írta:Nem lett igazad szerencséreHajrá Dvsc és Dvtk
Na látod, ez az amit nem tudtamL.Messi 10 írta:...
gondolom ez csak valami fantasy eszmefuttatás volt,de akkor is.és belőlük megvenni Gerát vagy Tőzsért vagy Husztit.
Nagyjából egyetértek, de ezt különösen adom!FtcSikiHun írta: szerk2.: Akiket említettél, Ranilovic, Morales, meg akik tényleg nem tudják ki az a Lipcsei, vagy mi az a Fradi, azok takarodjanak is el![]()
Gondolom még nem egyeztek meg az új edzővel, és éppen ezért Nagy Tamás a megbízott edző. De legalább már annyival jobb lett, hogy 3 külföldi volt csak a kezdőnkbe. Itt egyébként csak Pintér Attila tudna rendet tenni.L.Messi 10 írta:Persze, hogy normális játékos is kellene, és nem csak tucatlégiósok, és olyanok akik itt Kaposváron se tettek csodát, csak azt mond meg nekem, hogy miért kell egy olyan nagy tamást kinevezni, aki a Tanár úr segítőjeként se tudta azokat a játékbeli hibákat korrigálni, mint most. Mivel lett jobb azzal, hogy elment Prukner? Lipcseit pedig nem merném még bedobni a vízbe. Mert lehet, hogy 1-2 játékos példaképként tekintene rá, és tudna nála hozni valamennyi teljesítményjavulást, de egy Ranilovic, egy Morales azt se tudja, hogy "ki a fene ez?".
Szerintem először normális játékos kéneL.Messi 10 írta: Csak azt nem értem, miért kell ezt a senkiházi nagy tamást erőltetni?
Nem lett igazad szerencséreBarcaman14 írta:Ez tényleg elég érdekes. 7 forduló alatt 6 büntető gól?!Messa írta: Danilo 6 gólos, és vezeti az NB1 góllövőlistáját, idén eddig csak büntetőből volt eredményes.![]()
'magyarfoci' így szeretlek.
![]()
Egyébként a büntető jogos volt, a meccset viszont nem láttam.
Nah és akkor ma Loki-Újpest! Jó lenne zárkózni a Győrhöz, elképesztő mit művelnek. De ma van egy olyan érzésem hogy nagy meglepetés születik, de ne legyen igazam. Nem írnám le a lilákat, és reméljük a csapat sem teszi meg, mert akkor bajban lehetünk.
Ez tényleg elég érdekes. 7 forduló alatt 6 büntető gól?!Messa írta: Danilo 6 gólos, és vezeti az NB1 góllövőlistáját, idén eddig csak büntetőből volt eredményes.![]()
'magyarfoci' így szeretlek.
1, A meccset nem láttam, arról nem tudok nyilatkozni.VargaAron írta:ETO - ZTE 5-1
Örülhet a ZTE hogy megúszta ennyivel, ETOnak vagy 30 kapuralövése volt... Csank búcsúmeccse volt valszeg...