Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Horvát-Argentín tizipárbaj az szép lesz....25-24-re fog eldőlni?csababarca írta: ↑2022.12.09. 23:26:40Hát veri az Isten a hollandokat az biztos, történtek velük történelmi igazságtalanságok a fociban, de itt ma semmit nem érdemeltek.
VanGaal egy pragmatikus edző, de szerintem kicsit meg kellett volna a hosszabbítás elején az argentinokat, nàluk volt a momentum.
De a végére már megint visszabillent a gauchokhoz, el is dönthették volna többször is az utolsó percekben.
Na de higgadtak voltak a büntiknél, ezt nem vártam.
Martinez meg elég jó kapus, lehet ha korábban ő áll a kapuban az nagyobb tartást adott volna a mindenkori Argentínának. (Vagy hozzá hasonló kaliber)
Innen már tippelni sem tudok, a horvátok nekem felfogásban az argentin csapathoz hasonló, ilyen egygólos meccset várok, vagy akár 0-0 és megint tizik.
Másik ágon kb eddig tart a csoda Marokkónak, francia-angolon bármi lehet tényleg. Egy siralmas izzadságszagú hosszabbításos förmedvényt is el tudok képzelni, de egy 4-3as eredményt is bármerre:D

Ezt már lehet előre tudni a sok kihagyott helyzet, utolsó perces kapufa és 2-0 leadása után....De inkább így minthogy hosszabbításba összeomolva 5-2-re.csababarca írta: ↑2022.12.09. 22:45:48Hihetetlen hogy ez 2-2 lett.
Hosszabbításban is röfögtek a malacok, köze nem volt a hollandoknak ehhez, és bemákoltak kettőt.
Vicc
Argentinok fejben gyengék, gondolom Messi is hibázni fog, ez a noname holland kapus meg mennybe megy.
Utolsó perces hatalmas kapufát nem kértem, de még az is jöttzsoltfree írta: ↑2022.12.09. 22:38:13Parancsolj. Mára minden kívánságod teljesültMessiNeymarSuarez írta: ↑2022.12.09. 22:24:31Mostmár csak az hiányzik hogy Lutritaro nyomjon egy prime-Higuaint és kihagyja a meccs helyzetét, és mára minden meglesz![]()
![]()

Parancsolj. Mára minden kívánságod teljesültMessiNeymarSuarez írta: ↑2022.12.09. 22:24:31Mostmár csak az hiányzik hogy Lutritaro nyomjon egy prime-Higuaint és kihagyja a meccs helyzetét, és mára minden meglesz![]()

Jön ez, mégha nem is annyira az ő sara voltMessiNeymarSuarez írta: ↑2022.12.09. 22:24:31Mostmár csak az hiányzik hogy Lutritaro nyomjon egy prime-Higuaint és kihagyja a meccs helyzetét, és mára minden meglesz![]()