Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igazad van amiket írsz, igen szerencsénk volt sokszor, mint minden nagy csapatnak van,és ha gyengébbek is behúzzák nehezen. Ti is nyertek így meccset eleget,hogy 3szor odaértek a kapu elé,más semmi, és győztök 2-0ra.ferninho írta:
A Bilbao elleni meccs, ahol nyugodtan kikaphatott volna a Barca, csak jött Sanchez eltört lövése, amit Pedro berúgott, aztán meg a szabad, amit alapesetben lesért le is fújtak volna, mert a nem egy Barcás lesen volt és a kapus meg labda közé beálltak, direkt zavarni is, csak az egyik full retard Bilbaos befutott a kapuba és nem lett les... (máig nem értem, hogy lehetett valaki ilyen hülye) és gól...
Ezeket a sok HA dolgokat utálom, de bőven van ellenkezője is. Granada ellen 13 ziccerből egy sem ment be, ők meg 1 helyzetből bevernek egyet. A Getafe ellen egy "kezes" góllal hozták a meccset és volt még jó néhány ilyen meccs. És miért csak az utóbbi fordulókat kell nézni?ferninho írta:
A szezon végén a Barcelona (mert nagybetűvel írjuk, úgy mint a Real Madridot is) meg csak a jó istennek köszönhette, hogy nem került 7-8 pont hátrányba...
Az az érdekes 11es az Espanyol ellen... 0-1...
A szezon végén a Barcelona (mert nagybetűvel írjuk, úgy mint a Real Madridot is) meg csak a jó istennek köszönhette, hogy nem került 7-8 pont hátrányba...Mezner2 írta:
- A szezon elején a real madrid csak a bíróknak és a jó istennek köszönhette, hogy nem került 7-8 pont hátrányba (Elche, Levante.... csak, hogy a legemlékezetesebbeket mondjam....)
Ember felettit hoznak eddig szerintem, senki még csak a felét sem várta volna tőlük.bence-barca írta:Hát egyrészről azért gondolják így, mert magunkhoz képest nem teljesítettünk jól az idényben.S.Agüero írta:Érdekes ez, hogy nem érdemelnénk meg.
Másrészről, Atma meg azért érdemelné meg, mert nem semmi, h feltudták venni a versenyt a 2 naggyal ilyen szinten.
Ezt tegnap láttam reklámozni, h c8 néztem, h ilyen csatorna nem is létezik. Eddig még csak nem is hallottam róla.ferninho írta:...
Hát egyrészről azért gondolják így, mert magunkhoz képest nem teljesítettünk jól az idényben.S.Agüero írta:Érdekes ez, hogy nem érdemelnénk meg.
Az év vicce, de jól látod.grecki írta:jol latom, hogy meg ezek utan is megnyerhetjuk a bajnoksagot???
na most mellélőttem, visszakapták a hétvégit..csababarca írta:Megint a legrosszabb forgatókönyv,egyenlít az ellen,elhisszük hogy botlanak,és majd jön valami szöglet utáni makk,és megnyerik a hosszabbításban.szokásos.
A Real kb egyszer lőtt kapura,azt is Ramos és szabiból:gól.Rivaldo11 írta:Nem láttam a meccset de mi történt? Nem ment a kontra?