Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
annál sztem jobb, szóval annak a színét a mai napig nem tudom meghatározniRumig írta:És mit szólsz a rózsaszínhezferninho írta:nem akarom itt hirdetni a Real új mezeit, de a bemutatót érdemes megnézni
a stadion oldalára odavetítve mutatták be a mezt, nagyon komolyra sikerült.
http://www.youtube.com/watch?v=K1sQfwVZ" target="_blank ... e&t=12m52sNo offense, de ez sztem még a mi 09/10-es mangónak hazudott rózsaszínünknél is gázabb.
Azért mi se örüljünk.Rumig írta:És mit szólsz a rózsaszínhezferninho írta:nem akarom itt hirdetni a Real új mezeit, de a bemutatót érdemes megnézni
http://www.youtube.com/watch?v=K1sQfwVZ" target="_blank ... e&t=12m52sNo offense, de ez sztem még a mi 09/10-es mangónak hazudott rózsaszínünknél is gázabb.
És mit szólsz a rózsaszínhezferninho írta:nem akarom itt hirdetni a Real új mezeit, de a bemutatót érdemes megnézni
http://www.youtube.com/watch?v=K1sQfwVZ" target="_blank ... e&t=12m52s
Igazából ugyan az írásodnak nem sok köze van a beidézett részhez, nem is egészen értem h jön össze a kettő, de ha már bevésted, pár dolgot hozzáfűznékalparka23 írta:Ugyan hagyjuk már ezt a belem kifordul szöveget...Motaro írta:Naná, hogy Real drukkerként "valahogy nem tudod elítélni". Nekem a belem kifordulna, ha egy ilyen játékos lenne a csapatban, aminek szurkolok, még ha extraklasszis is. Jó helyen van ő ott, passzol a személyisége a gőgös, "úriemberek klubja", "fehér balett", "20. század csapata" "mi vagyunk a legjobbak akkor is, ha nem" imázshoz.)
ha messi nem ásitozik a pályán egész évben hanem lő legalább annyi es olyan fontos golokat mint CR téged is hidegen hagyna hogy mit csinál a golja után.
Nekem annyi a meglátásom hogy lassan a csapatotok esze motorja kezd kopni és bizony soha ne feledd messi egy labdát sem kapott volna ha nincs egy számomra is tiszteld Xavi a csapatban aki tökéletesen látta a játékot és mellette Iniesta is a csúcson játszott.
Ugyan hagyjuk már ezt a belem kifordul szöveget...Motaro írta:Naná, hogy Real drukkerként "valahogy nem tudod elítélni". Nekem a belem kifordulna, ha egy ilyen játékos lenne a csapatban, aminek szurkolok, még ha extraklasszis is. Jó helyen van ő ott, passzol a személyisége a gőgös, "úriemberek klubja", "fehér balett", "20. század csapata" "mi vagyunk a legjobbak akkor is, ha nem" imázshoz.
Olyan sokat nem biztos, hogy erősödnének. Egy jól kontrázó csapat úgy szaladna át rajtuk ahogy van. Yaya egyedül ebben a formában nem tudna kiteljesedni. A Cityben is kell mellé egy Fernandinho, hogy úgy játsszon. Az első 3 védekezésben zéró. De Di Maria se a legjobb és a 60. percben már a seggén veszi a levegőt. Amellett van 3 olyan játékosuk akik egyedül igazán jó focisták. CR-től ne várja majd Suarez a forintos labdákat. Ezt láthattuk Bale-nél is. PL legjobbja, bombagólok stb. Itt kb. annyi volt, hogy két meccsenként tüzelt egyet, az 1vs1-eket max. sebességből nyerte.zola8787 írta:Amúgy a Realtól parázni kell majd jövőre hogyha sikerül két posztra igazolniuk. Csatár + vkp.
Iker/a másik
Carvajal Ramos Pepe Marcelo
Yaya (persze nem, de lehet van az a pénz)
Modric Di Maria
Bale Suárez CR
Azért ez nagyon nem tetszene és csak 2 igazolás :S
LG írta:Aztán ki tudja...sok olyan eset volt már, hogy a papiron nagyon erős kerettel rendelkező csapatok közel sem tudtak olyan eredményesek lenni, mint ahogy előzetesen elvárták tőlük. Yaya nem hiszem, hogy odaigazolna, Suarez meg Ronaldo mellé már arcban sok lenne.zola8787 írta:Amúgy a Realtól parázni kell majd jövőre hogyha sikerül két posztra igazolniuk. Csatár + vkp.
Iker/a másik
Modric Di Maria
Bale Suárez CR
Aztán ki tudja...sok olyan eset volt már, hogy a papiron nagyon erős kerettel rendelkező csapatok közel sem tudtak olyan eredményesek lenni, mint ahogy előzetesen elvárták tőlük. Yaya nem hiszem, hogy odaigazolna, Suarez meg Ronaldo mellé már arcban sok lenne.zola8787 írta:Amúgy a Realtól parázni kell majd jövőre hogyha sikerül két posztra igazolniuk. Csatár + vkp.
Iker/a másik
Modric Di Maria
Bale Suárez CR
Eléggé érdekes, hogy földrajzilag viszonyítod a szurkolókat holott a foci pont nem erről szól! Nem vagyok a közösség tagja ez nyilvánvaló, mivel Magyarországon élek, de ettől függetlenül én ugyan úgy barca szurkoló vagyok, mint aki ott él.bali 15 írta:De akkor sem vagy része a közösségnek, földrajzilag. Márpedig a valódi szurkolásnak ilyen alapokon kellene nyugodniaMár ne haragudj, de nem tudok elmenni mellette szó nélkül.
Attól, hogy valaki xy országban született igenis lehet igazi drukker, a tőlem xezer km-re lévő katalán drukkerek is egy, közös csapatért szurkolnak, mint ahogy én is, és ez az ami "összeköt" minket! Akik madridban laknak csak azok az "igazi" Real drukkerek...stb ekkora blődséget amit írtál...![]()
Félreértés ne essék. Én ezt nem megvetem. Én ezt megértem. Alcantara remekül ki is fejtette. Én is hazudnék ha azt mondanám, hogy érdekel a hazai fociA TV-ből folynak a BL közvetítések amelyekben nincsenek magyarok akikért szorítani lehetne, felnőtt egy, lassan két olyan generáció amely nem látta a magyar válogatottat semmilyen tornán. Ez szomorú, de van olyan haverom aki többes szám első személyben fogalmaz amikor a brazilokról beszél...na azért álljon már meg a menet de tényleg.
Ez nekem is kemény. Én is imádom, mikor a brazil válogatott Joga Bonitozik, vagy mikor Tiki taka megy (gyorsan) a spanyoloknál, s, mikor itt járt a brazil válogatott, én is kimentem többedmagammal a nyilt edzésre pl, de az, hogy egy bármilyen Magyarország-Brazília meccsen mondjuk brazil mezben üldögéljek a lelátón, akkor kifordulna a belem.Ez szomorú, de van olyan haverom aki többes szám első személyben fogalmaz amikor a brazilokról beszél...na azért álljon már meg a menet de tényleg.
De akkor sem vagy része a közösségnek, földrajzilag. Márpedig a valódi szurkolásnak ilyen alapokon kellene nyugodniaMár ne haragudj, de nem tudok elmenni mellette szó nélkül.
Attól, hogy valaki xy országban született igenis lehet igazi drukker, a tőlem xezer km-re lévő katalán drukkerek is egy, közös csapatért szurkolnak, mint ahogy én is, és ez az ami "összeköt" minket! Akik madridban laknak csak azok az "igazi" Real drukkerek...stb ekkora blődséget amit írtál...
Már ne haragudj, de nem tudok elmenni mellette szó nélkül.bali 15 írta:Teljesen jogos a kérdésed. Több antimadridista hozzászólással lehet találkozni mint Barcát támogatóval és most nem csak az eurobarcáról beszélek.De miért utáljátok a csapatot? Magyarnak születettek (aki nem, az helyettesítse be) nem katalánnak, tehát nem tudom elképzelni, hogy átérzitek az átlag katalán utálatát a spanyol király és néppel szemben. Sőt biztos vagyok benne, hogy a katalánok között sem gyűlöli mindenki a spanyolokat, függetlenül attól, hogy független katalán államot akar-e, vagy sem. Tehát ez az antipátia a futballról szól. Akkor azért gyűlölitek a Realt, mert a média megmondta, hogy ő az ősellenség? Vagy miért?
Én személy szerint nem vagyok híve annak, hogy egy tőlem 1000 km-re lévő közösség csapatát bálványozzam. Pontosabban lehet bálványozni, de akkor is csak műanyagszurkolásnak tartom az ilyesmit. Tök mind1, hogy hány sálad,bögréd,takaród, párnád van az adott csapatról. Szóval lehetsz te hungarokatalán, szittyamadridista vagy pannonbajor igazi drukker sose leszel.
Mert a valódi szurkolás az közösségi alapon történik. Természetesen nem tehet arról a magyar ember, hogy külföldi csapatot választ kedvencéül, de én soha nem fogok lesüllyedni arra a szintre amit 2008-ban láttam az Oktogonon amikor magyar Chelsea és Manchester United drukkerek verekedtek. Az ilyesmi az szánalmas.
Hogy én miért nem szeretem a Real Madridot?
Kint éltem az USA-ban. Nem tudom, hogy nyomon követed e a baseball-t de van egy "New York Yankees" nevű csapat. A pénzügyi fölényével tulajdonképpen minden levegőt elszív más csapatok elől. Továbbá ők is ilyen álúriemberes imázzsal veszik körbe magukat, és folyton a történelemkönyvet lapozgatják. A szurkolóik pedig minden irányukba megfogalmazott kritikát csak irigységnek tartanak. Nos, alapos megfigyelés után azt vettem észre, hogy a fociban ezt a szerepkört a Real Madrid tölti be.
Tehát evidens volt, hogy rühelljem
SírokGareth Tello írta:GonzalezRaul írta:Messi is levenné a pólóját, ha lenne felsőteste...![]()
GonzalezRaul írta:Messi is levenné a pólóját, ha lenne felsőteste...![]()
Teljesen jogos a kérdésed. Több antimadridista hozzászólással lehet találkozni mint Barcát támogatóval és most nem csak az eurobarcáról beszélek.De miért utáljátok a csapatot? Magyarnak születettek (aki nem, az helyettesítse be) nem katalánnak, tehát nem tudom elképzelni, hogy átérzitek az átlag katalán utálatát a spanyol király és néppel szemben. Sőt biztos vagyok benne, hogy a katalánok között sem gyűlöli mindenki a spanyolokat, függetlenül attól, hogy független katalán államot akar-e, vagy sem. Tehát ez az antipátia a futballról szól. Akkor azért gyűlölitek a Realt, mert a média megmondta, hogy ő az ősellenség? Vagy miért?