shutterisland írta:én is nagyon szeretnék egy mu-real-t.
az egyik oka annak, hogy van az ismerősi körömben egy mu fan csoportusolás, igazán nagyképű emberek, rajtuk szeretek röhögni, ahogy vergődnek, ha pedig mégis ők mennének tovább, a real bukna, ami meg a legszebb dolog a sorban egy barca győzelem után.
sőt, én a chelsea-t is idevenném, talán az mu és a chelsea az utóbbi évek csapatai közül azok, akiket meg kellene vernie a realnak ahhoz, hogy mindenképpen el lehessen mondani, ők a 2. legjobbak a világon.
persze ez nekem anélkül is egyértelmű, viszont nagyon kíváncsi lennék ezekre a párharcokra, de főleg az mu-real érdekelne!
A Chelsea az elmúlt években valóban ott volt a legjobbak között, de tavaly már egyértelműen látszott, h már nem azt a szintet képviselik, mint korábban. Idén pedig még jobban gyengültek, nem hiszem, h velük komolyan kéne számolni. Persze láttunk már a futball történelmében hatalmas feltámadásokat, nekik is ilyenre lenne szükségük. De jelenleg nagyon nem látom bennünk, h félni kéne tőlük. Már ugye a továbbjutás is nagyon húzós lesz, ha meglesz egyáltalán, remélem nem. A Real sztem most sokkal jobb mint ők, simán ütnék őket.
A Mu-ban azért több erőt érzek, mint a Chelsea-ben, de most igazából tőlük sem tartanék, + a Realt is egyértelműen eléjük helyezném. De sztem akár a Bayern is jó eséllyel indulna ellenük. Azért a továbbjutás meg lesz nekik, de úgy gondolom, nagyot kell fordulnia a világnak, ha idén ők BL-t akarnak nyerni.
Amúgy is úgy gondolom, h ez elmúlt években tapasztalható, komoly angol hegemónia a BL-ben idén teljesen véget ér. A Barca-Real kettős egyértelműen előttük jár, de a német csapatok is egyértelműen javulnak. A Bayern sztem nagyon jó idén, de a kisebb bajor csapat teljesítménye is elismerésre méltó. Egyedül a Dortmund csalódás.
Az olaszoknál is bár az Inter nagyon hitvány lett, mióta JM eljött onnan, de a Juventus-Milan páros sztem egyértelműen javuló tendenciát mutat, e mellett a Napoli is úgy néz ki tovább mehet a Man. City kárára. + az Udinese sem volt rossz a selejtezőkben.
Idén az egyenes kieséses mezőny meglehetősen tarka lesz, aminek én mondjuk örülök kifejezetten. + nincs az a nagy különbség a csapatok között, mint korábban. A Barca és a Real, aki kiemelkedik, úgy gondolom, h a győztes is ebből a kettősből lesz, de utána már nincsenek akkora különbségek. Jó szezon lehet.