Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt megmondom őszintén nem értem.csababarca írta:
Most kiragadom az egyiket, amit írtál Bob, hogy többen mehetnek külföldre. Tudom optimista ember vagy, legalábbis írásaid alapján ezt ismertem meg, de ez nagyon nagy tévedés.
Ez csak a marketingen múlik, vagy fiatalok esetén a család áldozatvállalásán. Marketing miért? Ott van Dzsudzsák Balázs esete akit a menedzsment ide oda rakosgat, undorító pénzeket akasztanak le...de még véletlen se próbálták a PSV után olyan helyre rakni, ahol szem előtt lehetne...akkor lebuknának, hogy nulla a teljesítmény..és nem is engednék pályára. Ehelyett eldugják ilyen mahacskalhoz, sokadik moszkvai csapathoz, most a törökökhöz, hogy aztán hazajöhessen kiskirálykodni, meg szórni a pénzét...nevetséges.
Amellett, hogy egyetértek a mondandóddal, szerintem sokkal több jelentősége van egy kijutásnak, mint azt gondolod. Nem megfogható dolgokról beszélek és az is tény, hogy ez főleg az inkompetens vezetésnek jó. De emiatt több srác focizna, ha azt látja a TV-ben, hogy ott vagyunk. Tudom tudom, ugyan azok az inkompetens edzők alatt fociznak majd, de akkor is.csababarca írta:Gratula a csapatnak, mégha kicsit meg is mosolygom, hogy ennek kell örülni, hogy ezt a félprofinak se mondható csapatot kínkeservesen lebírkóztuk.
De sajnos már ennek is örülni kell, ennyi maradt.
Az eredmény, hogy kijuthatunk szép, de óriási önbecsapás az egész...csak a rendszer miatt van esélyünk kijutni...még ebből a szedett vetett csoportból is, ahol az összes válogatott történelmi mélyponton van.
Ez inkább szomorú mint sem boldogsággal eltöltő dolog.
Amúgy egyszer már vitáztunk erről, a kijutás a vezetőknek tesz jót, nem a magyar focinak. Annak csak minimális szinten, nagyon minimálisan...persze kudarc esetén se változna semmi, így jah, ez az önámítás legalább pillanatokra megnyugtat mindenkit.
Most kiragadom az egyiket, amit írtál Bob, hogy többen mehetnek külföldre. Tudom optimista ember vagy, legalábbis írásaid alapján ezt ismertem meg, de ez nagyon nagy tévedés.
Ez csak a marketingen múlik, vagy fiatalok esetén a család áldozatvállalásán. Marketing miért? Ott van Dzsudzsák Balázs esete akit a menedzsment ide oda rakosgat, undorító pénzeket akasztanak le...de még véletlen se próbálták a PSV után olyan helyre rakni, ahol szem előtt lehetne...akkor lebuknának, hogy nulla a teljesítmény..és nem is engednék pályára. Ehelyett eldugják ilyen mahacskalhoz, sokadik moszkvai csapathoz, most a törökökhöz, hogy aztán hazajöhessen kiskirálykodni, meg szórni a pénzét...nevetséges.
Családi áldozatvállalást nem részletezem, szerintem nyilvánvaló a dolog...pénz pénz pénz.
Persze remélem kijutunk, csak itt megint az lesz, hogy kijutunk, egy fals képet kap a "nép" majd leégünk kint, aztàn még nagyobb hőzöngés lesz mint valaha. Ez a realitás.
kanty írta:Én azon nem tudom túltenni magamat, hogy Kis Groffóra ment az ünneplés a meccs után. Ez cikibb mint egy esetleges vereség.
És arról se, hogy ilyen gyenge a görög vagy a román válogatott, bár más pályákon is jönnek az érdekes eredmények, szóval, hogy ki milyen erős azt nem lehet megmondani, meg majd úgyis az Eb-n számit, és a célt a 3 helyet meg sikerült megszerezni.MR. TROMORT777 írta:Sajnos igen, de most azért kicsit más a helyzet. Most teljesen reális esélyünk van a továbbjutásra pótselejtező nélkül. Mi nyertünk és már többet nem tehetünk. Az nem a mi hibánk, hogy mások csak ma játszanak és mi meg utoljára a tét nélküli görög meccset toljuk.visca el barca írta:
ez ilyen minden időt kiálló megjegyzés, minden évben ezt nyomatjuk![]()
Sajnos igen, de most azért kicsit más a helyzet. Most teljesen reális esélyünk van a továbbjutásra pótselejtező nélkül. Mi nyertünk és már többet nem tehetünk. Az nem a mi hibánk, hogy mások csak ma játszanak és mi meg utoljára a tét nélküli görög meccset toljuk.visca el barca írta:
ez ilyen minden időt kiálló megjegyzés, minden évben ezt nyomatjuk![]()
ez ilyen minden időt kiálló megjegyzés, minden évben ezt nyomatjukMR. TROMORT777 írta:[Figyelni kell a mai eredményeket, majd az azutánit és bizakodni.
https://www.youtube.com/watch?v=W8Mb22A0xGwkanty írta:Én azon nem tudom túltenni magamat, hogy Kis Groffóra ment az ünneplés a meccs után. Ez cikibb mint egy esetleges vereség.
Nekünk az már nem tétmeccs. Ha nyernek is akkor is utolsók, mert oda-vissza kikaptak Feörer-szigetektől. Szóval pont egyenlőség elején se előznek. Mármint a legjobb csoport harmadikak tabelláján. Kétlem, hogy Románia ne tudna nyerni a Feörer-szigeteken, szóval nekünk azt kell nézni. Figyelni kell a mai eredményeket, majd az azutánit és bizakodni. A mai meccsek után tisztább lesz a kép, hogy kinek van esélye megelőzni minket.visca el barca írta:
a görög amúgy tök egyértelmű h ellenünk fognak először nyerni a sorozatban
És ténylegAlcantara írta:Bocsi Mihu, de butaságot írsz, ugyanis ha az írek nyernek, másodikok, tehát velünk nem versenyeznek semmilyen tekintetben. minden más eredmény meg nem számít azon a meccsen.
Románok ellen is nagyot harcoltak, nem volt azzal gond.recrea írta:Nálam a küzdés alapvető dolog, ha már a focival hadilábon állunk....annyiban igazad van, h a románok ellen a küzdés-hajtás helyett az időt húztuk, taktikai szempontból lehet jó döntésnek bizonyult, mert fociban még ez a gyenge román válogatott is jobbnak tűnt.zola8787 írta:Recrea: Igenis történt fejlődés. Így még nem láttam a válogatottat küzdeni, futni, harcolni. Le a kalappal, mert a második félidőben oroszlánok voltunk. Böde meg egy isten, a második gólnál 10 percig nevettem, mert ügye nem technikás
Én kicsit távolabbról szemlélem a dolgot és összeségében értettem a magyar focira. Rövidtávon lehetséges hozadéka az EB szereplésének, hosszútávon más hoz megoldást véleményem szerint.
Az esti mentalitás most téged igazoltBob_Marley írta:Vezetnek, nem is játszottunk jól, de azt nem értem hogy most miért kell "megmondani" a hú de frankót. Én kérek elnézést, hogy bízok bennük, mert mit csináljak? És a harmadik hely még így is meglehet, persze nyerni kell, de kérdem hogy hol voltatok mikor éppen nyertünk a finnek ellen vagy ikszeltünk Bukarestben.
Nálam a küzdés alapvető dolog, ha már a focival hadilábon állunk....annyiban igazad van, h a románok ellen a küzdés-hajtás helyett az időt húztuk, taktikai szempontból lehet jó döntésnek bizonyult, mert fociban még ez a gyenge román válogatott is jobbnak tűnt.zola8787 írta:Recrea: Igenis történt fejlődés. Így még nem láttam a válogatottat küzdeni, futni, harcolni. Le a kalappal, mert a második félidőben oroszlánok voltunk. Böde meg egy isten, a második gólnál 10 percig nevettem, mert ügye nem technikás
Ákos én ezt még nem jelenteném ki.hank1ee írta:Azért az nem semmi, hogy így már csak a spanyolokban kell bízni, és ha legalább leikszelnek, gyakorlatilag kint vagyunk, nagyot fordult a világ. Szerintem így meg is lesz. Ma összeszedetten játszott a csapat szerintem egy szerényebb képességű gárda ellen, de Böde nagyon jó teljesítménye volt a különbség, meg hogy nem lett befújva az a feröeri büntető...![]()
Úgy néz ki, sok-sok év után újra nagy torna jön a magyar válogatottnak!