Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
kanty
Llegenda del Barça

2015.10.09. 14:14:40

Amit írok nem reagálás senki bejegyzésére, csak az itt (is) leírtak elgondolkodtattak.

Mezei szurkolóként számomra hatalmas élmény lenne, és remélem lesz is, ha az a nemzet, amelyiknek a nyelvét beszélem kijut egy EB-re. Az én nézőpontom szerint tökmindegy, hogy egy gyenge csoportból, és esetleg csak a csapatok számának növelése miatt. Egyszerűen az számít, hogy kijut, hogy kapok egy olyan élményt, amit még soha, egy olyant, amire lehet, hogy majd ismét sokáig kell várni.
Nyilván - egy esetleges - kijutás után sem lesz kolbászból a kerítés, nem tanulnak meg egycsapásra játszani a játékosaink, de azért mégiscsak egy pozitív tapasztalat lesz, és a magyar foci megítélésének jót fog tenni. Az, hogy ennek a hozadéka milyen mértékben lesz pozitív, mikor és mennyire lesz mérhető az más kérdés, és a rengeteg feltételezés miatt nem is érdekel jelenleg.
Számomra az élmény a fontos. Hogy tegnap egy Feröer ellen is azt éreztem, hogy szurkoltam egy [auto_cenzúra] jót, aztán úgy feküdtem le, hogy elégedett voltam. És, ha a kijutás meglesz, akkor - eredménytől függetlenül - maga az szereplés is élmény lesz.

Azokat a kritikákat nem tudom komolyan venni, akik azért fanyalognak, mert nem játszik jól, vagy csak nyögvenyelősen nyer a csapat. Azért nem mert a realitás talaján maradva ez a max. amit elvárhatunk szerintem. Vagyis, hogy összefogva, viszonylag szervezetten játszva magukból mindent kiadva játszanak. Ha szép futballt akarok látni, akkor nézem a Barcát, a válogatottat azért nézem, azért szurkolok neki mert olyan emberek alkotják, akikkel egy nyelvet beszélek, akikkel egy kultúrát képviselek, és ez fontos a véleményem szerint.
Nyilvánvaló, hogy ezek a játékosok nem elit futballisták, sőt még egy európai középmezőnynek a közepét sem érik el, viszont most azt látom rajtuk, hogy elhiszik, hogy a kijutás sikerült, a pályán pedig mindent megtesznek, hogy össze is jöjjön. Aztán az, hogy egy győzelem - ha Feröer ellen is - után ünnepelnek, hát Istenem, nyertek, ünnepelhetnek, hiszen olyan tett kapujában vannak, ami a válogatottal nem mostanság történt meg. :)

Kicsit a Dzsudzsák témához:
Egyértelmű, hogy ő a legértékesebb magyar játékos, de az is egyértelmű, hogy parasztvakítás azt képzelni, hogy ő képes a hátára venni a csapatot. Nem. Képes elfutni szélen, képes betenni egy szabadot, de azt nem várja senki tőle, hogy ő majd egyedül meccseket fog eldönteni.
Az meg, hogy őt sztárolják, az a média terméke. Nem mondom hibának, mert szerintem nem az. Egyszerűen minden nemzetnek szüksége van arra, hogy kiemeljen valakit, akiben majd a szurkolók bíznak, akik - esetenként - bálványoznak, a sajtó meg persze, hogy rátesz még egy lapáttal. (Pl. a braziloknál is évek óta a nép zöme Neymart a világ legjobb játékosának tartja. Nem azért mert az lenne, sokkal inkább azért "mert szükségük van arra, hogy ezt higgyék".)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.09. 13:42:54

csababarca írta:
Most kiragadom az egyiket, amit írtál Bob, hogy többen mehetnek külföldre. Tudom optimista ember vagy, legalábbis írásaid alapján ezt ismertem meg, de ez nagyon nagy tévedés.
Ez csak a marketingen múlik, vagy fiatalok esetén a család áldozatvállalásán. Marketing miért? Ott van Dzsudzsák Balázs esete akit a menedzsment ide oda rakosgat, undorító pénzeket akasztanak le...de még véletlen se próbálták a PSV után olyan helyre rakni, ahol szem előtt lehetne...akkor lebuknának, hogy nulla a teljesítmény..és nem is engednék pályára. Ehelyett eldugják ilyen mahacskalhoz, sokadik moszkvai csapathoz, most a törökökhöz, hogy aztán hazajöhessen kiskirálykodni, meg szórni a pénzét...nevetséges.
Ezt megmondom őszintén nem értem. :D Egy Eb-nek elég jó marketing értéke van, s pont ezt írtam én is, hogy ha kijutunk akkor nagyobb az esélye a menedzsereknek is elpasszolni a játékosokat külföldre. És nagyobb fejlődési lehetőség van külföldön, plusz gondolkozásmód is más.

De lehet félre értelmeztem, amit írtál. Nem optimizmuson van a hangsúly, hanem hogy nem értem a logikát, hogy mit szeretnétek? Nem váltottuk meg a világot és ezzel szerintem a közvélemény és a játékosok is tisztában vannak, de kijuthatunk egy eseményre, ami elindíthat minket felfelé. Nem állítom, hogy biztosan elfog, de hogy segít vagy legalábbis segíthet az egészen tuti. És hát a másnak nem legalább ennek örülni kell. Kikapunk háromszor 5:0-ra és? Ahogy lejjebb is írták, talán több gyerek kezd el focizni, talán több szponzor belép, talán több pálya épül, talán több ember mehet külföldre, talán több edző jöhet külföldről. Mind talán, de az esélyt muszáj megadni, mert valahogy el kell indulni és ehhez egy Eb részvétel segíthet. Azt nem értem, hogy pl akkor mi legyen? Ne is jussunk ki soha? Tök mindegy, hogy mi van, valami célnak kell lennie, beletörődni nem lehet dolgokba.
Kép
Kép
Kép
MR. TROMORT777

2015.10.09. 13:33:17

csababarca írta:Gratula a csapatnak, mégha kicsit meg is mosolygom, hogy ennek kell örülni, hogy ezt a félprofinak se mondható csapatot kínkeservesen lebírkóztuk.
De sajnos már ennek is örülni kell, ennyi maradt.

Az eredmény, hogy kijuthatunk szép, de óriási önbecsapás az egész...csak a rendszer miatt van esélyünk kijutni...még ebből a szedett vetett csoportból is, ahol az összes válogatott történelmi mélyponton van.
Ez inkább szomorú mint sem boldogsággal eltöltő dolog.

Amúgy egyszer már vitáztunk erről, a kijutás a vezetőknek tesz jót, nem a magyar focinak. Annak csak minimális szinten, nagyon minimálisan...persze kudarc esetén se változna semmi, így jah, ez az önámítás legalább pillanatokra megnyugtat mindenkit.

Most kiragadom az egyiket, amit írtál Bob, hogy többen mehetnek külföldre. Tudom optimista ember vagy, legalábbis írásaid alapján ezt ismertem meg, de ez nagyon nagy tévedés.
Ez csak a marketingen múlik, vagy fiatalok esetén a család áldozatvállalásán. Marketing miért? Ott van Dzsudzsák Balázs esete akit a menedzsment ide oda rakosgat, undorító pénzeket akasztanak le...de még véletlen se próbálták a PSV után olyan helyre rakni, ahol szem előtt lehetne...akkor lebuknának, hogy nulla a teljesítmény..és nem is engednék pályára. Ehelyett eldugják ilyen mahacskalhoz, sokadik moszkvai csapathoz, most a törökökhöz, hogy aztán hazajöhessen kiskirálykodni, meg szórni a pénzét...nevetséges.

Családi áldozatvállalást nem részletezem, szerintem nyilvánvaló a dolog...pénz pénz pénz.

Persze remélem kijutunk, csak itt megint az lesz, hogy kijutunk, egy fals képet kap a "nép" majd leégünk kint, aztàn még nagyobb hőzöngés lesz mint valaha. Ez a realitás.
Amellett, hogy egyetértek a mondandóddal, szerintem sokkal több jelentősége van egy kijutásnak, mint azt gondolod. Nem megfogható dolgokról beszélek és az is tény, hogy ez főleg az inkompetens vezetésnek jó. De emiatt több srác focizna, ha azt látja a TV-ben, hogy ott vagyunk. Tudom tudom, ugyan azok az inkompetens edzők alatt fociznak majd, de akkor is.
Mi egy fociszerető nemzet vagyunk. Csak szóba jön az esély és az is visza-vissza fordul a válogatotthoz aki már számtalanszor csalódott. Ilyen téren menthetetlenek vagyunk de ez benne a szép. Ha nem ér semmit sem én akkor is hallani akarom a magyar hímnuszt Franciaországban. Miért? Mert ennyi nekünk is jár. Ettől nem lesz jelentősen jobb semmi, de ennyit megérdemlünk már.
Ha egy kis foci van ez az oszág lázba jön, ez igaz ránk. Ebből profitálhatunk egy kijutással, hogy lendületet veszünk és fejlődünk.
Egy eb szerepléstől nem vinnék vissza Gerát Angliába, vagy éppen Dzsudzsákot a Real-ba, mert ez egy kifutott generáció pár tehetséges fiatallal, de nőhetne a magyar foci jó híre, mégha ez a fogalom nem is létezik.
Ha szakmailag nézzük és tárgylagosak vagyunk, akkor sok megfogható eredménye nincs, de ha kicsit más oldalról közelítjük meg akkor igenis szüksége van a magyar focinak erre és a magyar szurkolóknak is. Attól a magyar foci betegsége megmaradt, de örüljünk annak, hogyha netán egy kis időre nem fog annyira fájni.

Ha a tegnapi meccsre tekintek, szerintem botrányos volt, botrányos, hogy szerencsével vagyunk csak képesek nyerni hazai pályán egy ilyen csapat ellen. Utsó két meccsen semmit nem fejlődtünk, talán csak egyet léptünk hátra. De jelenleg ez sem érdekel. Csak jutnánk ki végre.
Alcantara
Director del Fútbol

2015.10.09. 13:33:04

kanty írta:Én azon nem tudom túltenni magamat, hogy Kis Groffóra ment az ünneplés a meccs után. Ez cikibb mint egy esetleges vereség. :mrgreen:

Valóban az:
https://www.youtube.com/watch?t=7&v=QjUxy5bFAEM" target="_blank

Ebből is látszik, manapság már az ácsokat, banktisztviselőket is komolyan veszik a mi játékosaink.
Ez az igazi profi mentalitás.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2015.10.09. 13:31:45

MR. TROMORT777 írta:
visca el barca írta:
ez ilyen minden időt kiálló megjegyzés, minden évben ezt nyomatjuk :D :oops:
Sajnos igen, de most azért kicsit más a helyzet. Most teljesen reális esélyünk van a továbbjutásra pótselejtező nélkül. Mi nyertünk és már többet nem tehetünk. Az nem a mi hibánk, hogy mások csak ma játszanak és mi meg utoljára a tét nélküli görög meccset toljuk.
És arról se, hogy ilyen gyenge a görög vagy a román válogatott, bár más pályákon is jönnek az érdekes eredmények, szóval, hogy ki milyen erős azt nem lehet megmondani, meg majd úgyis az Eb-n számit, és a célt a 3 helyet meg sikerült megszerezni.
Szóval inkább előrébb vagyunk mint hátrább, bár sok jót a jövő ígér
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.09. 12:54:58

Gratula a csapatnak, mégha kicsit meg is mosolygom, hogy ennek kell örülni, hogy ezt a félprofinak se mondható csapatot kínkeservesen lebírkóztuk.
De sajnos már ennek is örülni kell, ennyi maradt.

Az eredmény, hogy kijuthatunk szép, de óriási önbecsapás az egész...csak a rendszer miatt van esélyünk kijutni...még ebből a szedett vetett csoportból is, ahol az összes válogatott történelmi mélyponton van.
Ez inkább szomorú mint sem boldogsággal eltöltő dolog.

Amúgy egyszer már vitáztunk erről, a kijutás a vezetőknek tesz jót, nem a magyar focinak. Annak csak minimális szinten, nagyon minimálisan...persze kudarc esetén se változna semmi, így jah, ez az önámítás legalább pillanatokra megnyugtat mindenkit.

Családi áldozatvállalást nem részletezem, szerintem nyilvánvaló a dolog...pénz pénz pénz.

Persze remélem kijutunk, csak itt megint az lesz, hogy kijutunk, egy fals képet kap a "nép" majd leégünk kint, aztàn még nagyobb hőzöngés lesz mint valaha. Ez a realitás.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MR. TROMORT777

2015.10.09. 12:40:12

visca el barca írta:
Sajnos igen, de most azért kicsit más a helyzet. Most teljesen reális esélyünk van a továbbjutásra pótselejtező nélkül. Mi nyertünk és már többet nem tehetünk. Az nem a mi hibánk, hogy mások csak ma játszanak és mi meg utoljára a tét nélküli görög meccset toljuk.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2015.10.09. 12:35:36

Remélem, valahogy kijutunk az EB-re kell a labdarúgásunknak ez az eredmény. Ott nyilván nem sok babér fog teremni, de hátha ad egy lökést.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.09. 11:58:16

MR. TROMORT777 írta:[Figyelni kell a mai eredményeket, majd az azutánit és bizakodni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.09. 11:57:03

kanty írta:Én azon nem tudom túltenni magamat, hogy Kis Groffóra ment az ünneplés a meccs után. Ez cikibb mint egy esetleges vereség. :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=W8Mb22A0xGw
Ez kellett volna menjen, a pályán volt szerencsénk. :D

Görög meccs meg valóban nem fog számítani, szerintem sem elképzelhető, hogy a románok ne húznák be a feröerit. Itt a kérdés, hogy leszünk-e legjobb harmadikok, vagy kénytelen leszünk pótselejtezőn elverni mondjuk Svédországot vagy a horvátokat. :rmrgeen:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.10.09. 11:41:29

Én azon nem tudom túltenni magamat, hogy Kis Groffóra ment az ünneplés a meccs után. Ez cikibb mint egy esetleges vereség. :mrgreen:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MR. TROMORT777

2015.10.09. 11:23:22

visca el barca írta:
a görög amúgy tök egyértelmű h ellenünk fognak először nyerni a sorozatban :?
Nekünk az már nem tétmeccs. Ha nyernek is akkor is utolsók, mert oda-vissza kikaptak Feörer-szigetektől. Szóval pont egyenlőség elején se előznek. Mármint a legjobb csoport harmadikak tabelláján. Kétlem, hogy Románia ne tudna nyerni a Feörer-szigeteken, szóval nekünk azt kell nézni. Figyelni kell a mai eredményeket, majd az azutánit és bizakodni. A mai meccsek után tisztább lesz a kép, hogy kinek van esélye megelőzni minket.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.09. 11:05:10

é-írországban ment el a hajó ez tök egyértelmű. emlékszem másnap király nyilatkozta, hogy emberelőnyben meg kellett volna nyomni és lőni még egyet (halkan jegyzem meg, pont ő volt az, aki minden labdával ami a kezébe került fetrengett fél percet).

a görög amúgy tök egyértelmű h ellenünk fognak először nyerni a sorozatban :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2015.10.09. 11:04:04

Alcantara írta:Bocsi Mihu, de butaságot írsz, ugyanis ha az írek nyernek, másodikok, tehát velünk nem versenyeznek semmilyen tekintetben. minden más eredmény meg nem számít azon a meccsen.
És tényleg :D Nnnnnna...erre akkor megérte elcseszni vagy fél órát :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.10.09. 10:50:35

Bocsi Mihu, de butaságot írsz, ugyanis ha az írek nyernek, másodikok, tehát velünk nem versenyeznek semmilyen tekintetben. minden más eredmény meg nem számít azon a meccsen.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.09. 10:48:23

recrea írta:
zola8787 írta:Recrea: Igenis történt fejlődés. Így még nem láttam a válogatottat küzdeni, futni, harcolni. Le a kalappal, mert a második félidőben oroszlánok voltunk. Böde meg egy isten, a második gólnál 10 percig nevettem, mert ügye nem technikás :D
Nálam a küzdés alapvető dolog, ha már a focival hadilábon állunk....annyiban igazad van, h a románok ellen a küzdés-hajtás helyett az időt húztuk, taktikai szempontból lehet jó döntésnek bizonyult, mert fociban még ez a gyenge román válogatott is jobbnak tűnt.

Én kicsit távolabbról szemlélem a dolgot és összeségében értettem a magyar focira. Rövidtávon lehetséges hozadéka az EB szereplésének, hosszútávon más hoz megoldást véleményem szerint.
Románok ellen is nagyot harcoltak, nem volt azzal gond.

Ott eredményben is hoztuk, amit kellett, s ezt nagyon becsülöm a Dárdai-Storck féle gondolkodásban, mentalitásban, hogy reálisan mértek fel dolgokat és minden meccsre külön számolva készültünk. A románok ellen is itthon ki lett mondva, hogy jó az iksz. És ez rendjén is volt, az északír volt bekalkulálva győzelemnek, múlott 1 percen....Ez volt a realitás, s ezt majdnem hoztuk is. :D Pont hogy sokszor ezzel is baj volt, hogy megálmodtunk eredményeket, hogy majd itthon legyőzzük az xy csapatot, meg ez sorsdöntő stb. A románok elleni 1 pont rohadt sokat számított, ráadásul egymás elleniben is vertük ezzel őket. A fránya belfasti szögletet kellett volna elkerülni....Na mindegy ez történelem, innentől ki kell szurkolni a spanyolokat.

Viszont a kijutás nyilván nem lesz világmegváltó dolog, de igen is nagyon fontos lenne a focinknak. Múltkor már leírtam, hogy szponzori pénzek kapcsán, játékosok eladhatósága kapcsán, külföldi edzők felé nyitás kapcsán. Nyilván nem fog egy csapásra minden megváltozni, de minden apró dologba meg kell kapaszkodni. És pl a hokinak is milyen jót tett egy feljutás, s biztos vagyok benne hogy a focinak is jót fog tenni egy kijutás.

Oroszokra is figyelni kell, mert ők visszacsúszhatnak harmadikra és ikszeltek az utolsó moldávokkal és lehet a végén 16 pontjuk a harmadik összevetésben. De itt azért több eredménynek is össze kell jönnie, leginkább elsősorban az ukrán-spanyol lehet a döntő, de ma úgyis okosabbak leszünk megint egy kicsit. A svéd-orosz csoport ma tolja.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.10.09. 10:53:42-kor.
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2015.10.09. 10:44:23

Egyébként mindenki csak az ukrán-spanyolról beszél, miközben ott vannak még az írek, akik ha nyernek a lengyelek ellen, akkor az az érdekes helyzet áll elő, hogy:

-ugyan annyi pontunk lesz, 15
-ha 1 góllal nyernek, akkor ezeken a meccseken ugyan annyi a gólkülönbségünk, +3
-ugyan annyi gólt rúgtunk ezeken a meccseken, 8
-ugyan annyi idegenben lőtt gól ezeken a meccseken, 4...

Ezek után jön a

-Fair Play pontok száma ezeken a meccseken...és itt viszont már elvérzünk, mert az íreknek 19 sárgája van, a magyaroknak meg 25.
-UEFA koefficiens általi helyezés...ahol csak 69 pont a különbség a mi javunkra
-hanyadik kalapból húzták ki őket a csoportsorsoláson...ugyan az a kalap
Kép
Cseri
Entrenador del Barça

2015.10.09. 09:35:22

Leszögezem,hogy évek óta nem követem a magyar futball eseményeit,így a válogatott életét sem.A profinak hazudott labdarúgásunk halott,ár-érték arányban az egyik legdrágább valami. Az "elért" eredmények ellenére túl sokan élnek belőle túl jól. Ömlik bele a közpénz, miközben millió szegény él az országban. A közösségi részét kellene támogatni a focinak. Mindezek mellett természetesen gratulálok az aranylábuaknak.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Tivornya
Capitá del Barça

2015.10.09. 08:08:43

Bob_Marley írta:Vezetnek, nem is játszottunk jól, de azt nem értem hogy most miért kell "megmondani" a hú de frankót. Én kérek elnézést, hogy bízok bennük, mert mit csináljak? És a harmadik hely még így is meglehet, persze nyerni kell, de kérdem hogy hol voltatok mikor éppen nyertünk a finnek ellen vagy ikszeltünk Bukarestben.
Az esti mentalitás most téged igazolt :) [auto_cenzúra]...Böde beállását még láttam, de a gólja előtt 1-2 perccel megszűntettem a meccsnézést...Gratulálok a csapatnak, az akarás most eredményességgel is párosult, köszönhetően a sehol sem jegyzett ellenfélnek. Böde meg megmutatta a fákot annak a a storcnak :D
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
recrea
Llegenda del Barça

2015.10.09. 06:49:56

zola8787 írta:Recrea: Igenis történt fejlődés. Így még nem láttam a válogatottat küzdeni, futni, harcolni. Le a kalappal, mert a második félidőben oroszlánok voltunk. Böde meg egy isten, a második gólnál 10 percig nevettem, mert ügye nem technikás :D
Nálam a küzdés alapvető dolog, ha már a focival hadilábon állunk....annyiban igazad van, h a románok ellen a küzdés-hajtás helyett az időt húztuk, taktikai szempontból lehet jó döntésnek bizonyult, mert fociban még ez a gyenge román válogatott is jobbnak tűnt.

Én kicsit távolabbról szemlélem a dolgot és összeségében értettem a magyar focira. Rövidtávon lehetséges hozadéka az EB szereplésének, hosszútávon más hoz megoldást véleményem szerint.
Alcantara
Director del Fútbol

2015.10.09. 06:13:58

hank1ee írta:Azért az nem semmi, hogy így már csak a spanyolokban kell bízni, és ha legalább leikszelnek, gyakorlatilag kint vagyunk, nagyot fordult a világ. Szerintem így meg is lesz. Ma összeszedetten játszott a csapat szerintem egy szerényebb képességű gárda ellen, de Böde nagyon jó teljesítménye volt a különbség, meg hogy nem lett befújva az a feröeri büntető... :D

Úgy néz ki, sok-sok év után újra nagy torna jön a magyar válogatottnak!
Ákos én ezt még nem jelenteném ki.
Nagy kérdés, hogy mennyire lesz motivált a spanyol gárda Ukrajnában!
Nem várok tőlük túl sokat, lásd Németország az írek ellen tegnap.

Szerencsére Storck engedett a közvélemény nyomásának, volt annyi esze, hogy behívta a "madocsai Messit". Nélküle a görög meccs kezdetéig tolhatták volna gól nélkül.
Én még mindig tartom, sőt most már egyértelműen igazolni látom, hogy a románokat kellett volna itthon megverni és nem a "jó az x" mentalitással felmenni.

Szalait mindenképpen nyilatkoztatnám, mit gondol Bödéről és az ő hozzáállásáról, a meccs utáni interjúból lejön, hogy nem egy agysebész, de a játékán látni lehet, hogy meghal a pályán a győzelemért.

Kicsit off is legyen: Szerintem ez a Lewandovski nem kicsit "beteg", megint ő lőtte a csapata két gólját.Félelmetes formában van a pali.
zola8787
Director del Fútbol

2015.10.09. 06:03:46

Recrea: Igenis történt fejlődés. Így még nem láttam a válogatottat küzdeni, futni, harcolni. Le a kalappal, mert a második félidőben oroszlánok voltunk. Böde meg egy isten, a második gólnál 10 percig nevettem, mert ügye nem technikás :D
recrea
Llegenda del Barça

2015.10.09. 04:45:13

Szurkolok is meg nem is, utóbbi furcsán hangzik, de az a problémám a kijutással, h majd elhiteti a néppel, h fejlődik a magyar foci és előrelépés történt, megy majd az ámítás. Mondanám, h majd az EB-n beáraznak minket, de ott is be lehet kerülni olyan csoportba, ahol "tisztes" helytállás lesz.

A szemétláda banda, aki irányítja a magyar focit, hovatovább megél belőle, megint nyer néhány évet, holott láthatóan sehova sem tartunk. Nincs magyar tehetség, nincs topligában játékosunk, és hamarabb befejeződik számunkra az európai kupaszereplés, mint ahogy a nyugati csapatok elkezdik.
hank1ee
Director del Fútbol

2015.10.09. 00:44:40

Azért az nem semmi, hogy így már csak a spanyolokban kell bízni, és ha legalább leikszelnek, gyakorlatilag kint vagyunk, nagyot fordult a világ. Szerintem így meg is lesz. Ma összeszedetten játszott a csapat szerintem egy szerényebb képességű gárda ellen, de Böde nagyon jó teljesítménye volt a különbség, meg hogy nem lett befújva az a feröeri büntető... :D

Úgy néz ki, sok-sok év után újra nagy torna jön a magyar válogatottnak!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MatyiG
Adminisztrátor

2015.10.08. 23:33:02

Ha nem verik meg az ukránok a spanyolokat, kint vagyunk. :mrgreen:
De az is jó, ha Macedónia megelőzi Luxembourgot. :D
Válasz küldése