Egyébként mint madridista kérdezzem sztd mennyi volt Neymar ?
Azért remélem h azt te is belátod h nem 57 mint a leközölt összeg , az első 5ben simán benne van ...
A másik h érdemben is hozzá szóljak , én nagyon régóta nem éreztem ezt amit most , h szinte minden téren mi állunk most jobban , valahogy nagy összevisszaságot érzek nálatok , lutri edző ,
sztm új stílusa is lesz a csapatnak , akik a Tiki-Takában meghatározóak voltak már nem lesznek avgy öregszenek, Iniestára nagyon kíváncsi leszek , plussz Messire h ő még tud -e újra a legjobb lenni ,tragikus védelem , kiváncsi leszek ebből mit hoz ki LE.
Nálunk azért sztm nincs nagy baj a védelem sztm jó Carvajal-Varane-Ramos-Marci , szereintem ez így okés és minden posztra van használható csere.
Középen is jobbnak érzem magunkat Modric, Kroos , minőségi és fiatal , Xabi rutin , Illara remélem fejlődik, Khedira menjen.
Elől a nevek és potenciális tudás alapján jobbak vagytok , de nálatok sok a kérdőjel Suerez h épül be , Messi formája, akitől idén konstans jó teljesítményre számítok az Neymár .
James meg lutri , ha Dm helyet jön azt elfogadom , ő sokat add de vesz is el rendesen , Iscot viszont muszáj lesz végre beépítenünk , ha James miatt el megy nagyon mérges leszek .
Nagyon várom az idényt rengeteg a megválaszolatlan kérdés