ozsimiki írta:Srácok, nincs kedvem ismételni magam, természetesen 100%ra nem lehet venni a bundát,de ennél gyanúsabb "esemény" nem mostanában volt...
egy részről félidőben már tudták a Lyoniak,hogy 0-2re vezet a Madrid, ők még is olyan nyugodtan és természetesen kocogtak vissza minden egyes góljuk után a 2.félidőben, mint aminek semmi tétje sincs...nem rohamoztak fejetlenül,hanem mint egy barátságos meccs lett volna a Barca meg a Kiskunfélegyháza között, ami egyértelmű véget érne,ezért miért is dögöljenek bele az iramba?....
gyanús ez, és a másik meccsen történtek is. Főleg hogy kapcsolódnak is.
mind1, mindenki azt hisz,amit akar, csak azért írtam,mert a túl naiv véleményekre néha írok.
ez van.
Teljesen adom, amit írsz. Egyszerűen a mai világban nem lehet elhinni, hogy ez ne legyen bunda, az összes érved tökéletesen alátámasztja ezt. A zágrábi játékosok szép kis summához jutottak. Az Uefa pedig kazsálhat majd az EL meccseken is, mert sokkal többen lesznek arra is kíváncsiak. A BL-ben meg talán összejöhet a döntőre a legnagyobb foci meccs a Barca és Real között. Így meg főleg, hogy a két manchesteri csapat, akik talán ellenfelei lehettek volna a két spanyolnak, már ki is vannak szedve a riválisok közül.
Amúgy lehet paranoiás vagyok!
Off: Miért pont Kiskunfélegyházát említed? Van valami kötöttséged arra, vagy csak szimpla véletlen? Mert én ott lakom...
Véletlen
,azt se tudom van-e csapatuk,de gondolom valamilyen szinten van. Ozsi