Ki estek a körforgásból és egy ideje robbantani akarnak. Di María nem jött be, idén pláne akarnak hozni valamit. Tipikus olyan szitu, hogy utolsó nap és igazolni kéne. Őket totál beszívatta a De Gea sztori, ezzel foglalkoztak végig és most ott vannak, hogy ketyeg az óra.visca el barca írta:lajos totál homály a munál, és a vezetőség még asszisztál is neki.
Európai játékospiac
- Bob_Marley
- Presidente del Barça

- visca el barca
- Presidente del Barça
lajos totál homály a munál, és a vezetőség még asszisztál is neki.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ha euróban számoljuk, akkor az bőven 40+, olyan 45 körül van.kanty írta:Elborult egy világ, ahol egy 19 éves Martial majdnem 40 milliót ér. A MU nem tanulta meg, hogy a Monacótól nem szabad csatár hozni?
Én nagyon szeretem Martialt, mert igazi modern játékos prototípus. Baromi gyors labdával is, kapu előtt meg kegyetlen. Bal szél fekszik neki a legjobban, onnan befelé és jobbal bumm. Viszont még baromi nyers és sokszor elviszi a lendület és rossz megoldást választ. Ennyi pénz ha tényleg összejön akkor a Monaconak nagyon nagy biznisz. Tehetséges gyerek, de 45 millió euró egy kölyökért az bolondság.
Marseille és az Inter is erősített ez azért jó hír. Utóbbi elég vérszegény volt tegnap, de Jovetic a végén csak betette a tizit. Atalanta ellen sokkal jobban pörgött a csapat. Dobogót valóban ellehetne csípni egy kis szerencsével. De a Fiorentina azért jobban együtt van és a Lazio is összefogja magát kapni. Napoli szintúgy.

Elborult egy világ, ahol egy 19 éves Martial majdnem 40 milliót ér. A MU nem tanulta meg, hogy a Monacótól nem szabad csatár hozni? 

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Llegenda del Barça
nekem úgy rémlik, hogy a tavalyi szezonban már inkább a padról állogatott be, lehet, hogy megunta. Simeone sztem magától tuti nem mondott le róla, cserének tökéletes, és az elvárt ketrecharcos mentalitást is bőven hozta, sőt...mondjuk ebből a szempontból jó csapatot választott, Bilbaoban is meg fogják veregetni a vállát az aprításokért.visca el barca írta:én ezt a raul garcia transfert nem értem. ennyire nem kellet cholonak? eddig toitál alapember volt....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2015.08.31. 14:12:41-kor.
-
- Barça B
Mi szerintem a csatár igazolással mindenképp megvárjuk a téli időszakot, most teljesen felesleges lenne bárkit is hozni, addigra meg kiderül mit tud Sandro és Munir (amit láttam, az alapján nem sokat, Sandro még talán / esetleg)
- visca el barca
- Presidente del Barça
én ezt a raul garcia transfert nem értem. ennyire nem kellet cholonak? eddig toitál alapember volt....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Elvileg Chicharito már orvosin van a leverkusennél.
Raul Garcia
Bilbao.
Raul Garcia

Sanszos, hogy Anthony Martial lesz Van Gaal nagy dobása. Biztos, hogy nem Ő rá gondolt amikor beígért egy nagy nevet, dehát mint láttuk senkit nem bírtak igazolni a nagy nevek közül. Egyébként 36,6 millió fontról van szó. Nem semmi.
http://www.bbc.com/sport/0/football/34107092
http://www.bbc.com/sport/0/football/34107092
Így van. Ugyanígy az olasz foci is. Roma-ban is jól ment neki. Mondjuk én nem bánnám, ha az Interhez igazolna. Joveticel ketten tarolnának.kanty írta:Ez azért nem kis erősítés lenne az OM-nek. Bár Lamela a Spursben nem igazán találta a helyét, de a francia futball szerintem feküdne neki.roby122 írta: Erik Lamela, SpursMarseille (még nem hivatalos)
Ez azért nem kis erősítés lenne az OM-nek. Bár Lamela a Spursben nem igazán találta a helyét, de a francia futball szerintem feküdne neki.roby122 írta: Erik Lamela, SpursMarseille (még nem hivatalos)
Kingsley Coman
Bayern München kölcsönbe. Egész nyáron köröztette azt a gyereket. Nagyon nem bíznak most semmit a véletlenre, úgy látom, nagyon nem hisznek Robben és Ribery tökéletes felépülésében.( és már a koruk se a legjobb) Bár Robben már játszik folyamatosan jönnek a hírek, hogy ez fáj, az fáj, amaz fáj neki. Ribery pedig nem tudja még a futóedzéseket se csinálni, mert folyamatos lábfájdalma van. És úgye Costa is ott van, aki nem akármilyen játékos lesz szerintem. Dante meg ahogy írtáttok is repült, tehát kb. készen lehet a keret. Max mégegy belső védő mert Benatia elég sérülékeny.
Nagyon kíváncsi leszek rájuk.

Nagyon kíváncsi leszek rájuk.

Perisic, Wolfsburg
Inter
Raúl Garcia, Atletico
Bilbao
Markovic, Pool
Fenerbahce
Erik Lamela, Spurs
Marseille (még nem hivatalos)
Sergi Darder, Málaga
Lyon
A Fener nagyon szeretne El-t nyerni.
Nem gondoltam volna, hogy ennyi minőségi játékossal fognak majd erősíteni.
Az Inter-től pedig idén dobogót várok. Így, hogy a Juve elég szépen visszaesett, elég jól is igazoltak, nagy esélyük lesz rá.

Raúl Garcia, Atletico

Markovic, Pool

Erik Lamela, Spurs

Sergi Darder, Málaga

A Fener nagyon szeretne El-t nyerni.

Az Inter-től pedig idén dobogót várok. Így, hogy a Juve elég szépen visszaesett, elég jól is igazoltak, nagy esélyük lesz rá.
Nem viccel a Wolfsburg. Remélem idén is BL közelben lesznek, tavaly élmény volt nézni őket. De Bruyne pedig állatkodhat tovább a PL-ben.
Másfél éve az ötödéért vette a Wolfsburg. Jó üzletet csináltak.csdewl írta:Kevin de BruyneMan.City
52M £

Igen, szerintem nem gyengültek összeségében, sőt!Pótlásra jött Draxler, Dante, Praet. Nyilván nem ugyanazok a posztok, de nem tétlenkedtek a lóvéval. Azért ez így eléggé rendben van.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Along with Danté (€4m) and Draxler (€36m), Wolfsburg are expected to announce the signing of Dennis Praet (€10m).csdewl írta:Kevin de BruyneMan.City
52M £
Pótlásra jött Draxler, Dante, Praet. Nyilván nem ugyanazok a posztok, de nem tétlenkedtek a lóvéval. Azért ez így eléggé rendben van.

Kevin de Bruyne
Man.City
52M £

52M £

"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Nem tudom Lavezzi mekkora erősítés lenne. A pali szerintem az egyik legtúlértékeltebb játékos. Elvileg támadó, de még életében nem hozott le egy +10 gólos szezont. (Bajnokság.)
- barca0417
- Entrenador del Barça
Hasonlóképpen látom, és én is szeretnék egy erős Intert végre. Jól igazoltak, Shaqirit nem kellett volna talán elengedni, de ha még egy két jó játékos jönne, pl. Lavezzi, akkor már lehetne reménykedni.Bob_Marley írta:Én inkább Milánó kék fekete oldalára nézegetek és a Lavezzi, Perisic, Lamela, Borini négyesből kettőt szeretne Mancini. Lavezzivel állítólag már nagyon közel a megegyezés, nagyon jó lenne. Bár igazi csatár szinte csak Icardi van, de alakul az Inter, hála jó Istennek. Juve-Roma elérhetetlen kategória, de jó lenne végre a BL-t megcsípni. De a Lazio-Fiorentina-Napoli jobban egyben van, viszont odalehet érni adott esetben. Én nagyon szorítok ezért, jó igazolások voltak most, elindult végre valami.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én inkább Milánó kék fekete oldalára nézegetek és a Lavezzi, Perisic, Lamela, Borini négyesből kettőt szeretne Mancini. Lavezzivel állítólag már nagyon közel a megegyezés, nagyon jó lenne. Bár igazi csatár szinte csak Icardi van, de alakul az Inter, hála jó Istennek. Juve-Roma elérhetetlen kategória, de jó lenne végre a BL-t megcsípni. De a Lazio-Fiorentina-Napoli jobban egyben van, viszont odalehet érni adott esetben. Én nagyon szorítok ezért, jó igazolások voltak most, elindult végre valami.

Balotellinek a Pool volt kb. az utolsó esélye, szerintem neki ezzel meszeltek, pedig remek képességű játékos. Most lehúz 1 évet a Milánban, aztán nem lepne meg, ha az MLS vagy az arab bajnokságok jönnének.
Olyan mint az NBA-ban Beasley.
Olyan mint az NBA-ban Beasley.
Milanban mondjuk nem volt rossz pár éve. Hátán vitte a csapatot, ha jól emlékszem elég jól is termelt, ami a gólokat illeti. De jelen pillanatban feleslegesnek érzem oda, mert van két szvsz kiváló csatárjuk: Bacca és Luiz Adriano, úgy h nem hiszem, h sok lehetőséget fog ott kapni Balo.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
A nagy "Padrágó" tipikus olasz igazolás lesz. Kölcsönbe jön a Juvéba, gondolom jövőre meg két sliccgombért megveszik.
A legjobb mégis Balotelli kölcsönvételi opciója: 6 milliós fizetéséből, 2,25 milliót áll a Milan.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ir-2434235" target="_blank
A legjobb mégis Balotelli kölcsönvételi opciója: 6 milliós fizetéséből, 2,25 milliót áll a Milan.

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ir-2434235" target="_blank
- visca el barca
- Presidente del Barça
a nagy cuadrado
a hülyegyerek jöhetett volna hozzánk, de nem, ő nem akart jobb bekk lenni, elment a cselzibe ahol semmit nem játszott, most meg szépen lepasszolták a juvének