Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na remélem Ő se tölti ki a 2. évétFirefox írta:Na, Ranieri perceken belül aláír. 1+1 éves szerződést biggyeszt alá, ha bármilyen címet nyer az Interrel, automatikusan meghosszabbodik a szerződése!
Azzal nem lesznek beljebb...L.Messi 10 írta:A pletykák szerint Claudio Ranieri a legesélyesebb.
Ő kell az Internekbence-barca írta:Ha jól tudom Benítez most szabadúszó...Bob_Marley írta: De ez csupán elvi síkon, mert hirtelen nagyon mozdítható edző nicnsen!
Ha jól tudom Benítez most szabadúszó...Bob_Marley írta: De ez csupán elvi síkon, mert hirtelen nagyon mozdítható edző nicnsen!
Nyert a harmadik:Game90 írta:szerintetek meddig lesz Gasperini az edző?
1. meccs után még 3 percig.
2. ma estig.
3. holnap délelőttig.
4. holnap délutánig.
Ranocchia 23, Chivu 30, Lúció 33, Átlag: 28tothmark írta:Persze jó lenne a 3 védő, csak nem 30 év felettieket kéne berakni, akik négyen is nehezen bírják..Bob_Marley írta:Gasperini 3védős megoldása mit ne mondjak megint csodás!
Első fordulóban kaptunk 4et most 3at, s egy Tranbzonspor ellen meg Roma ellen meg gólt sem sikerült lőni!
Nem lehet krízisről beszélni, de elég kiábrándító a helyzet!
Persze jó lenne a 3 védő, csak nem 30 év felettieket kéne berakni, akik négyen is nehezen bírják..Bob_Marley írta:Gasperini 3védős megoldása mit ne mondjak megint csodás!
Első fordulóban kaptunk 4et most 3at, s egy Tranbzonspor ellen meg Roma ellen meg gólt sem sikerült lőni!
Nem lehet krízisről beszélni, de elég kiábrándító a helyzet!
Azért ne nézzük le a Novarat! Jó kis csapat ez! Közben Cambiasso szépített.ab1daL írta:Azért sikerült elég szépen leépíteni ezt az Intert...
Remélem marad, vagy pedig jön helyette Mészöly Géza.noname írta:Remélhetőleg minél tovább.![]()
Nemtom kit hozhatnának ilyenkor a helyére...
Úgy látszik jobb lett volna, ha hagyják Leonardot. Akkor lelkes volt a csapat és legalább tudták mi a dolguk(mégha nem is sikerült sokszor).
Én szeretem a Romat.Viszont belátom,hogy semmi keresni valójuk még az EL-ben sem.A Serie A-ban meg eddig van egy pontjuk,ennyi.Én arra akartam kilyukadni,hogy úgy van kikiáltva a Juve,mint egy nagy világverő csapat.L.Messi 10 írta:Jaj mert a többi blogon nincsenek "túlértékelős" posztok... Egyébként meg benitoék mindig ilyen hangvitelű írásokat raknak ki, ez van. Nekem bejön és még rajtam kívül több száz embernek. Vagy most beszéljünk arról, hogy a Roma meg 1ponttal áll? Szerintem fölösleges. Majd pár hónap múlva térjünk vissza rá.albicelesteX írta:Amúgy azt észrevettem,hogy nagyon megy a melldöngetés a Juventus kamu sikereire.(Siena elleni kőkemény 1-0 után pl.).De a Te kedvenc csíkos púpos teve csapatodat Európában megenné elég sok csapat nem a magasan jegyzettek közül.