2012.02.16. 10:55:10
Laci!
Bali valamelyeset megelőzött a válasszal, szerintem most már picit összetettebb a dolog, azokat a csatárokat, akik úgymond mezőnyben el szoktak tűnni,és csakis akkor tudnak megélni ha teljesen kiszolgálják őket, én nem tartom világklasszisnak. Persze ha eme feladatukat jól látják el,és termelik a gólokat, akkor klasszisok, mint RVP, de világklasszis szót azokra mondanám rá, akik mezőnyben is jobban kiveszik a részüket, ha kell akkor ők osztogatnak, visszalépnek ha szükséges, és a többi és a többi...
Még Rooney-ra se mondanám rá,h világklasszis, pedig ha megnézed, jóval több mindenre alkalmas mint RVP, hátrébb is klasszis, csatárnak is az, sokoldalúbb. Vagy akár Ibra, (igaz itt nem bizonyított nagyon sokat), ha olyan csapatban van ami fekszik neki, látható, hogy nem az a kifejezett befejező csatár, de ott is hozza a klasszis szintet, meg hátrébb is.
Nekem RVP sótlan, ez van. Idén szép számmal szerzi a gólokat, de láthattunk már kisebb csapatok csatáraitól is kiugró idényt,amikor Defou (lehet elírtam) és hasonlók zártak nagyon sok góllal, mögöttük sem egy Barca középpálya volt.
Nem lenézem a hollandot, csak túlzásnak tartom,h Ő világklasszis lenne, azért mert ebből a szerencsétlen csapatból kimagaslik, még nem lesz vki világklasszis.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.