Troym írta: ↑2024.05.01. 22:47:41
A Real és a PSG is nyert ellenünk, utóbbi simán. A Madrid meg nem először nyert 85+ perces góllal és vezet 11! ponttal.
Nekem ez anno a magyar válogatottra hajaz. Ott volt mindig ez a szöveg, hogy 85 percig végülis pariban voltunk., meg ha ez ha az nem történik végülis akár nyerhettünk volna.
10 emberrel simán, előtte meg megvertük őket.
Nem azt mondtam, hogy nem jobbak kicsivel, hanem azt, hogy partiban lennénk/vagyunk velük, szerintem ez tiszta sor. Ha alig kapunk ki egy meccs végén, ahol mezőnyben kb egál volt, akkor partiban voltunk, max nem voltunk elég jók fejben, meg ilyenek.
Amúgy is nehéz x meccs alapján bármire következtetni, a stílusütközések pl. nagyon számítanak, meg sok más tényező is, aktuális forma pl. Vagy néha valamelyik csapat nagyobbat megy a BL-ben, vagy épp fordítva. a Dortmund most pont ilyen, vagy a Villarreal két éve, voltak közben vagy tizedikek, akkor a spanyol első 10-el nem bírna a sok topcsapat? 1-1 kisbeb kontracsapat rendre odakerül, nem tudnak folyamat jól teljesíteni, de nagyon borsot tudnak törni 1-2 meccsen bárki orra alá.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy