Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A jól játszunk dologgal egyet értek és ez örömteli is, de az iksz nálam már egy remek eredmény. És pont a játék és eredmény miatt sem vagyok csalódott eddig.csababarca írta:Annyira nem vagyunk esélyesek,hogy jobban játszunk a 20. perc óta, egyenlítettünk is, és van 13 pont a két csapat között.
Mikor vagyunk esélyesek ha nem most? Ezeket jóformán egy fórumcsapat is megtudná most verni.
És teljesen mindegy,hogy tétnélküli, ha olyan a meccs meg az ellenfél akkor meg lehet nyerni a meccset.
A mai ellenfél meg még nálunk is gyengébb, akkor meg had várjam már el a győzelmet! Ami a játék képe alapján nem is irreális elvárás.
Jó az X is,csak ne kapjunk már ki...
Na ezek az irreális elvárások, hogy itt nekünk "kötelező" nyerni. Leírjuk nap mint nap hogy mik a problémák a magyar fociban, de várjuk már el, hogy megverjük a görögöket, akik amúgy fejben is gyengék....ez nem megmagyarázás, ez realitás. Iksz már egy fain eredmény, s amúgy is tét nélküli találkozó. Annyira képességekben gyengék, hogy nemrég VB nyolcaddöntőt toltak meg tele vannak jól jegyzett focistákkal. Fejben estek szét, nem képességekben vannak gondok. Ha ez szerinted nem így van, akkor tényleg nem tudok erre mit mondani, mintsem, hogy a hiba az ön készülékében van. Olyan helyeken fociznak a játékosaik ahol nekünk egy sem.csababarca írta:1-1 Lovrencsics!
Bob, magyarázd meg ezt is.
Inkább nézni kéne a meccset, mert 20 perc alatt lejött, hogy ezek képességekben is bűn gyengék, nem csak fejben.
Mindegy, nyerünk itt.
Annyit változott, hogy a törökök visszajöttek a csehországban aratott győzelmükkel. Hétfőn, ha nyernek otthon a kijutott izland ellen és a lettek, otthon kikapnak a kazahoktól, akkor a törökök is beúszhatnak a legjobb harmadikra. Ez kicsit bonyolultabb, de nem lehetetlen elvileg.Zozzy 5 írta:ez a legjobb harmadik hely még továbbra is áll és csak az ukrán-spanyol meccs függvénye, vagy már változott a helyzet? csak mert HajdúB nem nagyon említi, inkább apótselejtezőt ecseteli.
amúgy ez az elavult 442 eddig elég nagy tévedásnek tűnik, semmi kp védekezésünk nincs, de szerencsére sikerült egyenlíteni.
Bálnavadászok az Feröer? Mert így elsőre azt nem értettem.csababarca írta:Papíron én is a legjobb vagyok mindenben, de a tények hogy ezeket még a bálnavadászok is leverték. Mi meg a félpályán nem jövünk át.
De beszéljük bele hogy ezek a görögök aztán egy marha jó csapat!
Eredmények ide vagy oda, azért ez a görög válogatott a csoport legjobbja, teszem hozzá papíron.Vakmacska írta:hát ez remek...
mindenki bucira veri őket, csak mi fogunk kikapni? ez tényleg vicc lenne