Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyreszt, tavaly Bayern BenficaPorSiempre írta: ↑2023.02.26. 07:06:56
Igen, pont mint egy BL csoportkôr. Annyi különbséggel, hogy amíg mi Inter, Bayern, csoportban szívunk , fél keretre való sérülttel, addig mások hullagyenge ágon mennek el akár a végéig.
Itt a bajnokságban nincs ilyen, hogy gyenge v erős ág.
BL = presztízs
Bajnokság nehezebb, mert hosszú távon kell stabilan hozni a meccseket. Viszont vannak iszonyat gyenge csapatok.
Én nem becsülöm le a bajnokságot, de azért ne magyarázzuk meg, hogy nekünk a BL-ben folyton pechünk van, a Realnak meg folyton szerencséje. Azt aláírom, hogy a BL-ben fontosabb az aktuális forma, több múlik 1-1 jó vagy éppen rossz meccsen, de olyan nincs, hogy valakinek éveken keresztül folyamatosan szerencséje van, a másik pedig folyamatosan balszerencsés. Többről van itt szó, ismerjük el.PorSiempre írta: ↑2023.02.26. 07:06:56
Igen, pont mint egy BL csoportkôr. Annyi különbséggel, hogy amíg mi Inter, Bayern, csoportban szívunk , fél keretre való sérülttel, addig mások hullagyenge ágon mennek el akár a végéig.
Itt a bajnokságban nincs ilyen, hogy gyenge v erős ág.
BL = presztízs
Bajnokság nehezebb, mert hosszú távon kell stabilan hozni a meccseket. Viszont vannak iszonyat gyenge csapatok.
Mindenki ugyanazzal játszik, ugyanannyit, ugyanott.
Mindenki ugyanazzal játszik, ugyanannyit, ugyanott.
2 dolog jön le ebből, nem nézted a madridi derbit vagy nem érted a szarkazmust.baas11 írta: ↑2023.02.25. 20:32:18Mit értesz az egyenlő feltételek alatt ?Bob_Marley írta: ↑2023.02.25. 20:30:28Ezért szép ez a bajnokság, egyenlő feltételek,ugyanazon csapatok. Tessék lehet 10 pont holnap.
Mindenki ugyanazzal játszik, ugyanannyit, ugyanott.baas11 írta: ↑2023.02.25. 20:32:18Mit értesz az egyenlő feltételek alatt ?Bob_Marley írta: ↑2023.02.25. 20:30:28Ezért szép ez a bajnokság, egyenlő feltételek,ugyanazon csapatok. Tessék lehet 10 pont holnap.
Mit értesz az egyenlő feltételek alatt ?Bob_Marley írta: ↑2023.02.25. 20:30:28Ezért szép ez a bajnokság, egyenlő feltételek,ugyanazon csapatok. Tessék lehet 10 pont holnap.
Kb fél órát láttam belőle, azalatt volt egy veszélyesen kanyarodó szabadrúgása, más nem maradt meg, persze lehet, hogy épp nem voltam itt. Az látszik, hogy a munkája jó, tehát ilyen szempontból beleillik a felfogásba, csereének szerintem elmenne, csak hát szerintem még a mostani Fati is lenyomja gólveszélyességben. Remélem, nem itt köt ki, ennél sokkal szívesebben látnk itt valami Okafor kalibert, ha nincs többre pénz.