A Real nem játszott igazán jól, de a sima továbbjutás így is megvan. Hiba volt bízni a meglepetésben.
Valahogy éreztem hogy a Chelsea továbbjut, elsősorban szerintem is a nagyobb rutin győzött.
És akkor az ellenfelek: Akit elkerülnék az a Chelsea. Ellenük szenvednénk meg a legjobban, ahogy már írták is hiába nem ez az utóbbi évek legjobb Chelsea-je, valamiért tartok tőlük, úgyhogy remélem hogy elkerüljük őket.
Viszont én most egy nagyobb falatnak örülnék, tehát jó lenne ha nem az Apoel,Marseille,Benfica hármasból kapnánk valakit. A Realt sem szeretném, most jött el az a pont amikor már lehet hogy sok lenne még egy klasszikus. Elég lesz az áprilisi bajnoki. Sem most, sem a későbbiekben ne kapjuk meg őket, pláne a fináléban nem(ha esetleg eljutunk odáig)
Marad a Bayern-Milan duó. Előbbivel nem lenne rossz egy döntőt játszani Münchenben szerintem, de ha most megkapjuk őket az sem baj. Ahogy tegnap is írtam nem tartok tőlük.
Akit viszont szeretnék az Milan!

Nem is lenne egy könnyű ellenfél, ugyanakkor ha a legjobb formánkat hozzuk akkor nem is leküzdhetetlen akadály. Plusz jó meccset játszanánk velük, a motivációval sem lenne gond, úgyhogy jöjjön a Milan!
Ezeknek örülnék:
Chelsea-Real
Barca-Milan
Bayern-Benfica
Marseille-Apoel