socio66 írta:
bár nem néztem sok bilbao meccset az elmúlt években,de mintha ezelőtt inkább a küzdeni tudásukkal,masszívságukkal tűntek volna ki,nem emlékszem hogy valaha is láttam ilyen pengés játékot tőlük.
Ez így van. Korábban kifejezetten gusztustalan, durva játékot játszottak. Minket is, meg a Madridot is nagyon megszoktak faragni.
Sok-sok év után Bilbao lehetne az első aki kiemelkedik a spanyol középszrból és tényezővé válhatna Bielsa-val nemzetközi téren Barca és a Madrid mellet.
A probléma azzal van hogy a kulcsjátékosokat és Bielsa-t megtartsák hosszútávon ez meg nem hiszem hogy megvalósul.
Igazából sok spanyol csapatnak lehetett volna már lehetősége a kiemelkedésre az elmúlt években, de hosszútávon egyiknek sem sikerült. Sztem a Bilbaonak sem fog.
Amúgy nem gondolom, h a Barca-Real kettőst leszámítva a többi spanyol csapat jobb lenne most, mint az elmúlt években. Ahogy az olaszok sem. Inkább az angol süllyedtek le a szintünkre. A spanyol bajnokság már évek óta kétcsapatos, de ha így folytatódik a BL is az lesz... De komolyan, hol van a 2000-s évek eleje, amikor simán volt 4-5 bivalyerős csapat, akik mind esélyesek voltak a BL győzelemre, és mellettük még volt egy igen masszív középmezőny is.
LG milyen vicces vagy, gondolom az elmúlt hetekben erre a poénra gyúrtál. Látszik Smile
Az elmúlt hetekben az államvizsgára gyúrtam, remélem majd júniusban meglátszik.
ozsimiki írta:
Örülnék egy Schalke-Bilbao döntőnek.
Ebben legalább egyet értünk.