Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Attól függ, milyen szempontból nézzük.az igazi bukta náluk a DiMaria-James csere volt! miközben Kroos valóban egy jó játékos JR. a VB.-n felfújt lufi, ami máris kipukkadni látszik!( tegnap írd és mond : egyetlen emlékezetes megmozdulása volt, ami egy gyenge lövéssel zárult)
az igazi bukta náluk a DiMaria-James csere volt! miközben Kroos valóban egy jó játékos JR. a VB.-n felfújt lufi, ami máris kipukkadni látszik!( tegnap írd és mond : egyetlen emlékezetes megmozdulása volt, ami egy gyenge lövéssel zárult)LM10 írta:Ezzel, hogy Lopezt elzavarták, hogy Iker kapja a gólokat, meg, hogy di Mariát,Alonsót eladták felborult a tavalyi egyensúly. Oké, hogy Kroos jó játékos, de ő pl nem tud annyira védekezni szvsz mint pl Rakitic. Khedira és Illara aki vkp most a Realnál, hát nem egy életbiztosítás.visca el barca írta:itt van a 18 fős keret... még a tuniszi herceg meg illara is lelép, nézhetnek.
Ennek ellenére lehet még jó, sőt nem lesz rossz ez a Real,de a tavalyihoz képest lesznek bajok idén(főleg, hogy a BL címvédő átok is rajtuk van idén)
Ezzel, hogy Lopezt elzavarták, hogy Iker kapja a gólokat, meg, hogy di Mariát,Alonsót eladták felborult a tavalyi egyensúly. Oké, hogy Kroos jó játékos, de ő pl nem tud annyira védekezni szvsz mint pl Rakitic. Khedira és Illara aki vkp most a Realnál, hát nem egy életbiztosítás.visca el barca írta:itt van a 18 fős keret... még a tuniszi herceg meg illara is lelép, nézhetnek.
Kash írta: Szerk...: Valaki elmagyarázná nekem ezt a "Nincs kettő egy nélkül" dolgot?Nekem nem esik le, de szeretnék én is besírni
Ja még várhatott volna vagy négy-öt forfulót. Így lehet észreveszi!crixus írta:Túl korán kijött, hogy milyen az, ha nem szűr a középpálya.Alonso0190 írta:4-2![]()
Ezen besírtam!vadaszita10 írta:A Realnak üzenem, hogy Nincs kettő négy nélkül :DDD
Év hsz-e esélyes...vadaszita10 írta:A Realnak üzenem, hogy Nincs kettő négy nélkül :DDD
Túl korán kijött, hogy milyen az, ha nem szűr a középpálya.Alonso0190 írta:4-2
salas9 írta:4-2![]()
Parádés amit a Sociedad művel... 0-2-ről így megfordítani![]()
Amúgy érződik, hogy rövid lesz a kispad a madridnál. Hátrányban azt tudták cserélni, hogy Modric le, Khedira beHa mindenki egészséges, lesz egy Khedira, Illaramendi, Varane, Isco és egy Jese cseresor...