visca el barca írta:ultrasur írta:De am szerintem a milan/cselszi/bayern trióbol a bayern a legerősebb.
valamivel muszáj takarózni, ha már így "kisorsolták" nektek a tutit.
nem is értem, hogy az elődöntőben miért nem egy esetleges marseille-benfica győztessel jatszotok... jah, hogy az már tul gyanus lenne
aki meg egy percig is azt hiszi h ennek a szerencsétlen bájernnek bármi esélye is van téved... inkább bizok az apoelben
a döntő meg előre látom nem a fociról fog szólni, hanem mou lelki terrorjáról, meg a favágásról.
szép bl elé nézünk ismét

Hát igen leleplezted a világ összeesküvést.
Perez IMF hitellel lefizette az UEFA-t és kisorsolta a tutit.
Nektek meg maradtak az ürfocit játszó zsenikkel teli tűzdelt ág....
Az idegbeteg, antiszociális, fasiszta, mszpés, aljasgeci Mourinho meg direkt fog vadászni a barcára és megtiltja a Kaka-Cr-Benz-Özil 4esnek hogy szépen játsszon.
Ja de csak akkor ha a Barcát -akit ugye utál a sajtó, mindig korrekt és más que en club meg a bírok nem hogy nem segítik hanem épp ellenkezőleg el veszik a bajnoki címüket és odaadják a nb1 szintű reálnak-
el jut a döntőig.
A barca busza elé fanatikus neo francós egyedek fognak szöget szórni, mou gyerekei meg a szállodában fognak egész este kacsameséket üvölteni így a valaha volt legjobb nem tud majd aludni.
Én ide már csak a filmes forum miatt járok de amit egy szimpla bl sorsolás is kitud néhány emberből hozni az elképesztő.
Annyi a szitu, hogy egy kettészakadó foci világban a barcának egy kicsit meg kell izzadnia a bl döntőért és lehet hogy a real meg előbb utóbb egyenrangú ellenfele lesz a barcának. ezen nem kell begőzölni és hülyeségeket beszélni.