Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt majd én eldöntöm
Igazi luzerkent meg 38 evesen is BL-elodontozik, ami egyelore alom Barcelonaban. Kicsit tobb tiszteletet.recrea írta: ↑2024.04.30. 21:48:39Ez a bohóc nyilván mindig söpröget, most meg leragadt a gólvonalon, igazi lúzer lett a pályafutása végére. Gondolom a válogatottban továbbra sem TS fog kezdeni…Mascherano14 írta: ↑2024.04.30. 21:26:36Várható volt, barca méretű luk a védelemben, aztan a kapus kivart.
Ez a bohóc nyilván mindig söpröget, most meg leragadt a gólvonalon, igazi lúzer lett a pályafutása végére. Gondolom a válogatottban továbbra sem TS fog kezdeni…Mascherano14 írta: ↑2024.04.30. 21:26:36Várható volt, barca méretű luk a védelemben, aztan a kapus kivart.
Szerintem döntőben 1 meccsen már nem veri meg őket senki, mióta a BEK-ből BL lett megnyerték az összes döntőjüket. Szóval most a bajorokban látok egy kis esélyt, ha nekik nem jön össze, akkor a 15.-et is behúzzák.
Nekem az is elég lenne, ha bármilyen kicsi különbséggel ia, de továbbjutna a Bayern. 17-ben és még inkább 18-ban elég csúnyán meg lettek lopva a bajorok, visszaadhatna nekik valamit a sors.
Amit te linkeltél be, ott nincs selejtezőről szó, koefficiens és a bajnoki tabellák alapján alakulna ki a 36 csapatos BL.dingdong írta: ↑2024.04.26. 15:00:52Igen, teljesen más lesz a BL. A cikkből egyértelműen kiderül, hogy továbbra is a bajnokság top4 helyezetje kerül be illetve 7 hely lesz selejtezőből érkezőknek (pl.: magyar bajnoknak stb.). Mellé természetesen garantált a BL/EL győztes. Illetve amire te gondolsz az egy teljesen új ötlet az úgynevezett performance spots ami azt jelenti, hogy a koefficiensek szerint legjobbnak ítélt top2 bajnokságból (ami ebben a pillanatban az olasz és a német) kapnak egy extra csapatnak szpotot.
Igen, teljesen más lesz a BL. A cikkből egyértelműen kiderül, hogy továbbra is a bajnokság top4 helyezetje kerül be illetve 7 hely lesz selejtezőből érkezőknek (pl.: magyar bajnoknak stb.). Mellé természetesen garantált a BL/EL győztes. Illetve amire te gondolsz az egy teljesen új ötlet az úgynevezett performance spots ami azt jelenti, hogy a koefficiensek szerint legjobbnak ítélt top2 bajnokságból (ami ebben a pillanatban az olasz és a német) kapnak egy extra csapatnak szpotot.Sonoma írta: ↑2024.04.26. 14:21:43Ez alapján, amit belinkeltél maga BL is teljesen más lesz. A legjobb 36-ba már nem tudsz bejutni selejtező során, csak az eredmények ( amiből kiszámolják az együtthatót) alapján. Egyfajta szuperliga lesz. De ennek kivesézése már a BL liga topikba tartozik.
Az egyenes kiesési rendszer meg az EL ligában látottak szerint menne.
Persze, nem is azt írtam, hogy ha nálunk van a labda, akkor biztosan érvényesülünk.
Ez igaz, de egy mégis bejutott, egy számára nem idegen játékkal, míg olasz és angol csapat egy sem. A hatalmas tőkeinjekciókkal próbálkozó csapatok sorra elvéreztek, ezek közül csak a PSG ment tovább.