Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én a Serie A-val kezdtem, és akármennyire is önsanyargatás, minden meccset megnézek amit csak tudok. Ezt élvezem, és ez az ami kell nekemozsimiki írta:egy ócska szutyok a Seria A.Nincs egy db csapat sem, se óriás klub,se középcsapat, senki sem, aki 6! forduló után több mint 10 gólt rúgott volna. szörnyedvény.
le a kalappal akik ezt bírják nézni.

Teljesen igaza is van, régen is taktikáztak,akkor sem volt a kedvenc bajnokságom,de akkor még heti 1-2-3 meccset meg bírtam nézni,most ez leredukálódik havi 1-2-3ra.L.Messi 10 írta:"A bajnokságunk az egyik legkevésbé nézhető az állandó taktikázás miatt, még a franciáké is szórakoztatóbb." - Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke.

Klose elrontotta....L.Messi 10 írta:Hernanes 11es góljával 1-1. Maradjon is így

Egyébként Hajrá Lazio!Barcaman14 írta: Egyébként Hajrá Roma!
Ha az is 0-0 lesz, megemelem a kalapom!L.Messi 10 írta: Cesena-Fiorentina 0-0
Atalanta-Udinese 0-0
Cagliari-Siena 0-0
Chievo-Juventus 0-0
Genoa-Lecce 0-0
Novara-Bologna 0-2
20:45-től római derbi a Digi Sporton.

nyugodtan mondhatjuk a bolognára, hogy totális futballt játszanakdaffy írta:nem túl góldús a forduló. 6 meccsből 5 áll 0-0ra a 82. percben

Helyes, fő az optimizmus! Na meg nagyon lejjebb már úgysem kerülhet az Inter.Bob_Marley írta:Reálisan nem hiném, hogy ezt érdemelné az Inter de jót nevettem!
Juventusnak gratulálok, de hosszú még az idény, s feljön az Inter is!A 11 kapott gól a borzasztó, s ez a 3:0 meg elkeserítő!De hajrá INTER

ozsimiki írta:Internél nagyobbat nem fog pukkadni, ami az előző évekről az ideire illeti![]()

Internél nagyobbat nem fog pukkadni, ami az előző évekről az ideire illetiGame90 írta:Tavaly nem örültél ennyire...L.Messi 10 írta: JUVENTUS-AC Milan 2-0![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szenzációsat játszottak a Fiúk! Le a kalappal előttük! A mil*n pedig le LETT mosva!
1.JUVENTUS
2.Udinese
3.Napoli![]()
Csak nehogy kipukkadjon a Juve