Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A Dárdai kultusz is túl van misztifikálva nálam és már Koeman is ezt akarta csak őt érdekes módon sikerült "elüldözni". És most Storckkal is gond van? Már itt az első dolog nálam, ami mindig vesszőparipám volt, hogy attól még hogy külföldi kapitány maximálisan kell benne bízni és minden segítséget megadni neki, de általában a hazai "szakma" részéről meg az irigykedés és a fúrás. Én sem mondom, hogy Storck atyaúristen, de nálam az pozitívum, hogy nem beszél félre és reálisan áll dolgokhoz és szintén próbálja a csapatot egységessé tenni, ahogy Dárdai is tette. Egy megszervezett védekezésből indított ellentámadásos játék, ezt tudjuk csinálni ezt kell tovább vinni. Koeman is ezt mérte fel anno, de hát....mi jobban tudtuk meg majd Egervári...Ha viszont nevet kellene mondanom akkor egyedül Dollt tudnám mondani, mert hála a jó Istennek sok Fradista van a keretben, ami már egy fontos tényező lenne csapat összetartás miatt, hogy nap mint nap találkozik a játékosokkal.Zozzy 5 írta:hát nemtom, valszeg látja és érti a futballt, de nekem kicsit ilyen semmilyennek, langyos víznek tűnik, persze lehet, hogy csak a félistenné avanzsált Dárdaival összevetve érzem ilyennek, de vhogy nem látom, hogy vmi olyan pluszt tudni nekünk adni, ami kéne ennek az alapvetően gyenge játékosállománynak.Bob_Marley írta: Storck meg szépen rendbe rakta az U csapatot és eddig a válogatott élén is jól muzsikált, egyáltalán nem temetném a dolog. Szerintem megnézte mit tudunk így, meglett az eredménye, jövőben kell hozni, amit tudunk és szépen összerakni a csapatvédekezést és abból megindulásokat. És ő ezt már megtette a fiataloknál is és eddig is, miért ne tenné meg ezután is.
na mind1, nem az ő személye most a leglényegesebb. bizakodjunk a holnapban, mert ha pótselejtezni kell, akkor az már necces lesz nagyon. én azzal együtt is nagyon tudnék egy kijutásnak örülni, hogy látható, mennyi esélyünk lenne egy EB csoportkörben bármit elérni.
hát nemtom, valszeg látja és érti a futballt, de nekem kicsit ilyen semmilyennek, langyos víznek tűnik, persze lehet, hogy csak a félistenné avanzsált Dárdaival összevetve érzem ilyennek, de vhogy nem látom, hogy vmi olyan pluszt tudni nekünk adni, ami kéne ennek az alapvetően gyenge játékosállománynak.Bob_Marley írta: Storck meg szépen rendbe rakta az U csapatot és eddig a válogatott élén is jól muzsikált, egyáltalán nem temetném a dolog. Szerintem megnézte mit tudunk így, meglett az eredménye, jövőben kell hozni, amit tudunk és szépen összerakni a csapatvédekezést és abból megindulásokat. És ő ezt már megtette a fiataloknál is és eddig is, miért ne tenné meg ezután is.
Szerintem is az egyik legfontosabb eleme ez volt a meccsnek, hogy egész egyszerűen a csapat nem bírja el ha két támadóval kell játszani. Illetve ha pluszban még Dzsudzsák és Lovrencsics is támadó felfogású. A három rúgott gól ennek az eredménye, de a négy kapott is és az utóbbi a fontos, mert pont a szervezett védekezésünk mondott csődöt és 0 pont is lett belőle. És hát mondanom sem kell melyiket választja az ember három rúgott gól 0 pont vagy 1 rúgott és győzelem vagy döntetlen.Zozzy 5 írta:ez a 442 gyilkos taktika, főleg ha a Kínában játszó Elek Ákos alkot tengelyt a 35+ éves Gerával, gyakorlatilag semmit nem szűrnek és aztán erre a védelmünkre vezethetik rá folyamatosan a labdát. de Dzsudzsák sem csinált semmit már megint, stb..
na mind1, rengeteg hiba egyéni és csapatszinten, Storcktól meg sokat nem várhatunk a jövőben. az szomorú, hogy mennyire leeresztettek, amikor a féldiőben megtudták a román meccs állását...
Nagyon jót tett az önbizalmának és önbecsülésének az amerikai kaland. Pedig sokan megkérdőjelezték a döntést, de szerencsére profitál belőle a válogatott és ez a lényeg.Alcantara írta:Kalmár!!!![]()
Némó meg visszajött sok év után, úgy látom!
a románok elleni eladott labdája miatt valszeg élete végéig rajta marad a szerencsétlen Guzmó kép, de jelenleg semmivel nem nyújt gyengébb teljesítményt, mint a megöregedett és nb1-hez hozzászokott Roli, sőt, Guzmics legalább külföldön játszik.Messias2 írta:Valóban jó lesz majd Guzmókat nézegetni a kezdőben.Bob_Marley írta:Ha pótselejtező van akkor Juhász úgyse játszik és megoldva Alcantara problémája.![]()
Jah hát összességében igazad is van, a sérülések eléggé megtizedelték Juhászt. Guzmics pedig nem csak a gólja miatt, de legutóbbi két selejtezőn kiválóan tolta a románok és az északírek ellen is. Az írásodra viszont hirtelen tényleg ez ugrott be, hogy úgyse tolja Juhász ha pótselejtező van.Alcantara írta:Bob az a baj, ez nem az én problémám, hanem a válogatotté. Ferőer ellen is és most is gól lett a gyorsaságából és fordulékonyságából.Bob_Marley írta:Ha pótselejtező van akkor Juhász úgyse játszik és megoldva Alcantara problémája.
Valóban jó lesz majd Guzmókat nézegetni a kezdőben.Bob_Marley írta:Ha pótselejtező van akkor Juhász úgyse játszik és megoldva Alcantara problémája.![]()
Bob az a baj, ez nem az én problémám, hanem a válogatotté. Ferőer ellen is és most is gól lett a gyorsaságából és fordulékonyságából.Bob_Marley írta:Ha pótselejtező van akkor Juhász úgyse játszik és megoldva Alcantara problémája.
És akkor kit játszatnál helyette!?Alcantara írta:Jó sokáig tartott!
Juhászt kitakarítanám ebből a védelemből végleg. Pótkocsis Ifa mozgása az öregfiúkra való.