Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.10.18. 17:24:32

Remélem továbbra is csak a Bale-Hámesz duót fogja vakulásig nyomni Isco helyett Carlopapa, jó lenne ha eligazolna onnan.. :D Bár James egyre inkább kezd belelendülni, de Bale csak visszafejlődik, nem értem, hogy miért nem a Spanyol játszik helyette - mint nálunk Alves esete kb.

szerk.: Veret egy kisebb gólt is most a végén..
Leon
Director del Fútbol

2014.10.18. 16:48:42

Ezentúl minden Real meccs úgy induljon,hogy Ronaldo a középkezdés helyett az ellenfél 11es pontjáról kezdje a mérkőzést és minden gond letudva!
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Petr
Entrenador del Barça

2014.10.18. 16:45:50

Legalább már értjük Ancelotti nyilatkozatát arról, hogy Ronaldóval a pályán 1-0-ról indulnak. :twisted:
Fabregasfan
Barça B

2014.10.18. 16:44:36

akkor is mi maradunk az UEFAlona meg akiket tolnak a bajnokságban a birók :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2014.10.18. 16:43:57

kabbe :lol: érted Te azt :lol:

fújják csak nekik, sőt ronaldo legyen gólkirály és örüljön a bajnoki bronznak, meg a bl negyeddöntőnek :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.10.18. 16:40:37

visca el barca írta:
S.Agüero írta:Bár ők lendületből viszik a 16-osra, így érthető. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

amíg előttünk vagyunk, meg nem meccsnyerő büntetőket fújnak nekik engem amugy nem izgat.
Nice one Matyi! :wink:

VEb, most akkor ki van ki előtt? :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2014.10.18. 16:36:32

S.Agüero írta:Bár ők lendületből viszik a 16-osra, így érthető. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

amíg előttünk vagyunk, meg nem meccsnyerő büntetőket fújnak nekik engem amugy nem izgat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Fabregasfan
Barça B

2014.10.18. 16:32:30

Troll foci kommenteken jót nevetek azért :lol:

Salman Shaikh "Man every time I switch on one of Real Madrid'sgames, Ronado is taking a penalty." :lol: :lol:
Boixos
Llegenda del Barça

2014.10.18. 16:31:58

6 perce nézem ezt a levantei meccset, de már 8000 a vérnyomásom bakker! Ennek a gyökér pepének mit kell csinálnia, h kiszórják???? Hihetetlen!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.10.18. 16:31:04

Fabregasfan írta:hányadik 11-ese ez a Realnak idén? 7.-8.?
Ugyanez vetődött fel bennem. Hamar összejön a meccs per 1 büntető átlag... Eddig 6 büntetőt rúgtak, ha jól számolom. Végülis 9 meccsen plusz a mai, nem rossz...
S.Agüero írta:Cristiano Ronaldo has now scored 16 penalties in the league in the last 3 seasons, more than any other player across Europe's top 5 leagues.

Bár ők lendületből viszik a 16-osra, így érthető. :mrgreen:
Előtte évben ha jól emlékszem 15 gólt lőtt büntetőből csak a bajnokságban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2014.10.18. 16:32:29-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MatyiG
Adminisztrátor

2014.10.18. 16:27:42

Cristiano Ronaldo has now scored 16 penalties in the league in the last 3 seasons, more than any other player across Europe's top 5 leagues.

Bár ők lendületből viszik a 16-osra, így érthető. :mrgreen:
Fabregasfan
Barça B

2014.10.18. 16:15:58

hányadik 11-ese ez a Realnak idén? 7.-8.?
fz9999
Barça B

2014.10.18. 09:20:56

Ne legyenek illuziói senkinek. LE nem mer, v. nem tud hozzányúlni ehhez a csapathoz (Xavit kivéve). Minimális változtatásokkal sztem minden uaz mint tavaly. Nézel egy meccset és nem mondod meg h új az edző. Amíg Busquets, Alves és Pedro stabil kezdő ebben a csapatban addig senki ne reménykedjen abban hogy egy nagy csapattal fel tudjuk venni a versenyt. A másik meg ez a kamikáze taktika (10 ember az ellenfél térfelén állandóan, aztán persze az is lekontráz aki nem akar), még mindig, és látjuk hogy már 2 éve nem működik. Hátrányban megértem esetleg, hogy ezt játszuk, de X-nél idegenben egy PSG ellen pl... Az eredmény látszik. Ha már ezt eröltetjük, akkor ehhez 3 olyan kp kell mint Rakitic, aki ennyit fut és ilyen gyorsan visszaér. Busquets-el, Iniestaval ez nem megy. Alvesről nem is beszélve, de ezt hagyjuk, az oldal szerkesztője már kifejtette egy cikkben nem olyan rég amit mindenki lát kivéve a klubot.
Szóval vszg. uaz lesz a kezdőnk, mint Párizsban akkor pedig nincsenek kétségeim az eredményt tekintve sajnos. Rég Masche-t kellene játszatni, v. lega megpróbálni vkp-ban!!! Suarez ha beáll csereként (mert ugye Pedro kirobbanthatatlan!) talán vmit hozzátud majd tenni. Esetleg bízhatunk még abban hogy Messi és Neymar szédületes napot fog ki és akkor lehet esélyünk, de ha nem...
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.18. 08:48:21

Valaki egyáltalán emlékszik arra, hogyan játszik Mascherano a 4-3-3-ban védekező középpályásként? Én például nem igazán. :mrgreen: Játékintelligenciában és a játékrendszerben való mozgásban minden bizonnyal jobb Busquets, mint az argentin. Szóval nem hinném, hogy kifizetődő lenne éppen a Real ellen újítani ezen a téren.

Abban egyetértek: ki kellett volna már próbálni ott, már csak Sergio pihentetése végett, de ha eddig nem történt meg, akkor aligha a Madrid ellen kerül erre sor.
mess2009
Director del Fútbol

2014.10.18. 08:31:50

régi vesszőparipám, de ha valamikor akkor MOST (a klasszikuson) kellene Busquets helyett Macsheranot a pályára küldeni! ez kettős előny: erősíti a védelmet (is), és ő képes lehet ha akarják(az edzővel együtt!) "megfogni" CR.-t. az edző szerepét azért hangsúlyozom, mert nálunk előszeretettel nagyvonalúskodnak, hogy " nem kell senkire rá állni, csak a saját játékunkat hozzuk"....miközben Messit széttapostatják módszeresen!
sajnos most van az a helyzet,hogy a Real közepe is kvázi- felnőtt a Barcáéhoz! a Modric-Kroos-Hernandez hármas bizony valljuk be nagyon erős!! a hiedelmekkel ellentétben ugyanis Kroos nagyon jó szűrő!(is). a Real sebességén Busi csak messziről képes követni az eseményeket és ez többnyire végzetes...
a másik: ez lesz az a meccs, ahol nem tehetik meg büntetlenül, hogy az egész gárda a Madrid térfelén passzolgat, átengedve a területet a kontrákhoz! olyan ugyanis nem létezik, hogy (90 prcen át) állandóan nálunk legyen a laszti.
mondom én..!? a többit meg majd meglátjuk.
Leon
Director del Fútbol

2014.10.18. 02:14:50

Tavaly ősszel és tavasszal is sokkal kevesebb sanszunk volt őket megverni mégis sikerült:
-Neymar új volt+sokat volt sérült ->most a csúcson és Leoval kiválóan megértik egymást
-Messinek is sérülések,adócsalási vádak,vb-re készült,stb ->most kezd ő is a szokásos top formájába érni,ráadásul áment assist király üzemmódba is
- Fabregas volt -> Rakitic van 8)
-történelmi 0 kapott gól és jolly joker (Suarez)

Igaz,hogy a hátvédsorral még mindig vannak gondok viszont Rakiticcal jelentősebb erősítés kapott a lyukas jobb oldal ahol többek között Ronaldo száguldozik

A Realnal nekem laikusként úgy tűnik,hogy eddig elég rossz vételt csináltak a Kroos+James duóval,de azzal még rosszabbul jártak,hogy elment tőlük a bitang erős Di Maria +Xabi Alonso duo!
Komolyan mondom sokszor a víz levert amikor Di Mariahoz került a labda úgy etette a mieinket meg adogatta a gólpasszokat! #-o
A hátvédsoruk elég bizonytalan,Ikerről nem is beszélve.
Én kb a Ronaldo-Marcelo-Modric-Carvahal négyes jó formájától tartok.De ha CR-t kivesszük a buliból akkor meg csak Pedrótol! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
crixus
Entrenador del Barça

2014.10.18. 01:33:44

Fabregasfan írta:Ki milyen meccset vár a Klasszikuson? :) Szerintem abszolút nincs esélyes.. Hiába vagyunk a bajnokságba stabilak, a PSG elleni meccsből kiindulva vannak kételyeim, és azért a Real hazai pályán erős. Na meg előre látom Pedrot a kezdőben :?

Én már egy erős döntetlennel sem lennék elégedetlen, de kikapni nem kéne. CR-t kell mindenképp hatástalanítani, de már most rosszul vagyok a gondolattól, hogy mit fog művelni a védőinkkel ...
Szerintem van esélyes: a Real Madrid, mégpedig a hazai pálya miatt. Másrészt én a legtöbb sanszot jelen pillanatban a döntetlenre látok, arra szinte semmi esély, hogy mi győzzünk.

Az erősebb csapatok ellen mindkét csapat pocsékul szerepelt eddig idén. A madridiak minden meccsüket elbukták az előszezonban, bár hozzá kell, hogy tegyem az elitbe tartozó, vagy ahhoz közeli ellenfelek ellen, az Atletico is elvere őket a szuperkupában is és a bajnokságban is. Ezen felül viszont a kötelezőiket egy kivétellel hozták a BL-ben és a bajnokságban is. Mi eddig egyetlen erős csapattal néztünk szembe tétmeccsen, ahol nagyon simán kikaptunk, ahogy kikaptunk az előszezonbeli legerősebb ellenfelünktől, a Napoli-tól is.
A Madrid hazai pályán eddig egyedül az Atletico-val nem bírt, egy vereség és egy döntetlen a mérlegük, mi pedig idegenben ugyancsak egy döntetlent és egy vereséget hoztunk eddig, a Málaga és a PSG ellen. Ebből a szempontból elég döntetlen szagú a dolog.

Ami viszont nálam a Madrid felé billenti kicsit a mérleget még az az, hogy náluk tulajdonképpen kész a csapat a szezon eleje óta. Nálunk viszont hátul és elöl is vannak kérdőjelek, nem is kicsik.
Az egyedüli pont, ahol megfoghatjuk a Real-t az a középpálya. Ha Rakitic (akit én az Ajax ellen mindenképpen pihentetnék Xavi javára) hozza a pitbull formáját, akkor Busquets-cel együtt jóval biztosabbak, mint odaát a Kroos-Modric kettős. Gondjai lehetnek Ancelottinak abból, ha a kp-án úgy rohanunk majd át ahogy akarunk. Mondjuk ezt könnyen megoldhatja úgy, ha defenzíven áll fel, mondjuk úgy, ahogy tavaly ősszel és kiteszi valamelyik nagyágyút a kp-ról. Más kérdés, hogy ezt meg meri-e lépni egyrészt a tavalyi vereség miatt, másrészt pedig Perez és a sztárok "lelki világa" miatt.
Egyébként a Madrid elöl és hátul is sokkal jobban áll jelenleg. Nálunk Suárez még jó esetben is csak 50-60%-os lesz és valószínűleg nem is fog kezdeni, hátul pedig Vermaelen kérdéses abszolút, ahogy Mathieu sem üti meg éppen azt a szintet, ami egy klasszikusra kellene. Nem mintha Mascherano vagy a lajhár jobbak lennének, bár ha senor Shakira összekapja magát ő igen. De ez nagy "HA"...
Mindenesetre félnivalónk nincs, ha hozzuk a holnapi meccset, mert még egy vereséggel is egy ponttal előttük maradunk.
Fabregasfan
Barça B

2014.10.17. 23:41:53

Ki milyen meccset vár a Klasszikuson? :) Szerintem abszolút nincs esélyes.. Hiába vagyunk a bajnokságba stabilak, a PSG elleni meccsből kiindulva vannak kételyeim, és azért a Real hazai pályán erős. Na meg előre látom Pedrot a kezdőben :?

Én már egy erős döntetlennel sem lennék elégedetlen, de kikapni nem kéne. CR-t kell mindenképp hatástalanítani, de már most rosszul vagyok a gondolattól, hogy mit fog művelni a védőinkkel ...
hank1ee
Director del Fútbol

2014.10.16. 20:20:27

palesz77 írta:
hank1ee írta:Madrid szurkolók!

Jesével mi a helyzet? Óriási tehetség, még mindig sérült, vagy mi van?
Remélem én is jó leszek.. :mrgreen:
Madridom Október 12-én írta:A Marca szerint Jesé jövőhéten csatlakozik a kerethez az edzéseken. A játékos külön programot fog követni minden nap, és az orvosok úgy jósolják, hogy 1 hónap múlva már pályára is léphet.
Ezt a hsz-t el se olvastam...
Amúgy kösz szépen az infót! :D
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.10.16. 20:08:31

hank1ee írta:Madrid szurkolók!

Remélem én is jó leszek.. :mrgreen:
Madridom Október 12-én írta:A Marca szerint Jesé jövőhéten csatlakozik a kerethez az edzéseken. A játékos külön programot fog követni minden nap, és az orvosok úgy jósolják, hogy 1 hónap múlva már pályára is léphet.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.10.16. 19:59:42

Madrid szurkolók!

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

ferninho
Madridista

2014.10.15. 18:46:43

Chino írta:
Amúgy a Dánok elleni győztes gól nem öngól volt? Nem nagyon elemeztem ki, de mintha úgy tűnt volna, hogy a védő fejérről pattant volna be.
Nem akarom ezzel Cr érdemeit elvenni, de nekem elsőre így jött le.
https://vine.co/v/OqiZeTFMBiz" target="_blank
tisztán látszik, hogy CR fejelte el, a haja mozgásán főleg és az is látszik, hogy a védő hozzá sem ért.
de normális sebességen tényleg elég megtévesztő volt.
madridista
Chino
Llegenda del Barça

2014.10.15. 15:28:14

Engem csak az zavar ebben a facebook-huszárságban, hogy eddig folyamatosan az jött a madridisták többségétől, hogy csak Messit sztárolja minden kis p...cs ezen a portálon, meg hülyeség, ott mindenki idióta meg troll, nem is kell figyelni rá stb., most meg...

Amúgy a Dánok elleni győztes gól nem öngól volt? Nem nagyon elemeztem ki, de mintha úgy tűnt volna, hogy a védő fejérről pattant volna be.
Nem akarom ezzel Cr érdemeit elvenni, de nekem elsőre így jött le.
Forca Barca!!!!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.10.15. 08:57:23

Senki nem mondta, hogy baj, mi is, és más is fog még hasonlóan nyerni. Ilyen a futball, de azért Dánia kihúzhatta volna.

P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2014.10.15. 06:54:41

Roberto Carlos írta:
Egyébként ma a 95. percben nyert 1-0-ra Portugália Dánia ellen idegenben az ő góljával. 95, érted.
Miért baj az, hogy a 95. percben egyenlített ki?Még csak mázlinak se mondanám a gólt, hogy elé pattant volna/tizi/stb... egy átlagos fejes gól... de így, hogy a 95.percben történt mindez, az azt jelenti, hogy szerencse?
Ezt adom. Nálunk is előfordult már ilyen. Felesleges ilyesmin gúnyolódni. Messi 1-2 éve a Sevilla ellen szintén az utolsó utáni pillanatban lőhetett 11-est 0-0-nál, csak kihagyta. Szintén a közelmúltban az Espanyolt vertük valami brutál hosszabítás után 2-1re ha jól emlékszem. (Az talál 8 perc hosszabítás volt. Persze volt előzménye, de ugyan az a helyzet...)
Válasz küldése