Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nos ez talán így ebben a formában..... szóval azért ők sem vernek be mindent! a baj inkább az hogy sokkal több ÉLES HELYZETET tudnak kialakítani a sebességük miatt és a sokból - viszonylag - sokat be lehet vágni.P.U.Y.O.L. írta:Egyetértünk. Ha jobban mögé olvasol annak, amit írtam, akkor láthatod, hogy hol voltam ironikus és hol nem. Nem véletlenül írtam, hogy szerintem sok gól lesz.Sanama írta:Statisztika lapján mondhatni lehetne, hogy a legjobb védelem és legjobb támadó részleg csap össze. Ezzel annyi a baj, hogy a Real tényleg piszok erős elől, és kegyetlenül bevernek mindent, viszont mi nem azért kaptunk 0 gólt, mert annyira acélosak vagyunk hátul, ez tegnap is látszott.
Egyetértünk. Ha jobban mögé olvasol annak, amit írtam, akkor láthatod, hogy hol voltam ironikus és hol nem. Nem véletlenül írtam, hogy szerintem sok gól lesz.Sanama írta:Statisztika lapján mondhatni lehetne, hogy a legjobb védelem és legjobb támadó részleg csap össze. Ezzel annyi a baj, hogy a Real tényleg piszok erős elől, és kegyetlenül bevernek mindent, viszont mi nem azért kaptunk 0 gólt, mert annyira acélosak vagyunk hátul, ez tegnap is látszott.
Akkor menyj fel Facebokon a pi*amadridista.hu ,avagy penaltymadridistára ,vagy madridom.hu-raroby122 írta:Nem ide tartozik , nem tudom , hogy szoktatok e járni Sporthíradóra , de az ottani kommentelők közül Canalesét érdemes olvasgatni , ennyire egy elfogult balhés Margit drukkert még nem láttam.
Alig várom, hogy végre összekerüljön az eddig leghatékonyabb(GonzalezRaul írta:Már csak 1 hét és eljön az igazság pillanata. Alig várom, hogy lássalak titeket a Bernabeuban.
és akkor még elvárod h komolyan vegyenek...teszler írta:PENALDO!!
PCsabi írta:Közben a Real kapott egy újabb 11-est és CR belőtte.
Jaaaj nem jól csinálod. Ennél sokkal agresszívabb és primitívebb módon tálald.teszler írta:...
Most nem azért,nem szeretnék kötekedni,de legalább ne üllnél fel ezeknek a provokálásoknak...vagy pedig ne úgy védekeznél,hogy de hát a Barcát is. Ez tipikus olyan,mint gyermekkoromban,hogy ki kezdte előbb. Vagy mondd azt,hogy nem húz a biró,mert ennek igy semmi értelme egy Barca fórumon.teszler írta:Ez annyira viccesen hangzik. úgymond egy Barcás szájából.Amúgy megnézném, hogy a Real mit tenne egy felállt fal ellen.
(Ja várjunk, lehet feldobná valaki magát a 16-oson belül és 11-es)
Most lettél Barca szurkoló vagy eddig is az voltál?
Azért tisztában kéne lenni az elmúlt 3 év bíráskodásaival.
Tisztában vagyunk, nyugodt lehetszteszler írta:
Ez annyira viccesen hangzik. úgymond egy Barcás szájából.
Most lettél Barca szurkoló vagy eddig is az voltál?
Azért tisztában kéne lenni az elmúlt 3 év bíráskodásaival.
Ez annyira viccesen hangzik. úgymond egy Barcás szájából.Amúgy megnézném, hogy a Real mit tenne egy felállt fal ellen.
Kérdés hogy mennyire sikeresen tudják átlőni a fal között:)blupatrik írta:Ők sajnos szoktak a 16-oson kívülről is lőni , elég sikeresen.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy megnézném, hogy a Real mit tenne egy felállt fal ellen.GonzalezRaul írta:.
Nem tudom hogy ez nekünk miért nem jut eszünkbe...