Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha már statok, van 8 gólja és 3 gólpassza is, a 4 sorozatot egybevéve.Veidt_madridista írta: Túl sok Lyon meccset én sem láttam eddig, de ahogy írtad, hatalmas tehetség. Agilis, nagy munkabírású, lehetetlen elnyomni. Statokat most nem néztem, de elég sok labdát szerez és kulcspasszokat is bőven szokott kiosztani. Igazi modern box-to-box, az ilyen típusú, univerzális játékosoké a jövő. Az angol és főként a francia bajnokság már tele van velük, szerintem a jövőben a La Liga is ebbe az irányba fog elváltani. A David Silva, Isco féle játékosoknak pedig egyre kevesebb létjogosultsága lesz ezzel párhuzamosan.
Túl sok Lyon meccset én sem láttam eddig, de ahogy írtad, hatalmas tehetség. Agilis, nagy munkabírású, lehetetlen elnyomni. Statokat most nem néztem, de elég sok labdát szerez és kulcspasszokat is bőven szokott kiosztani. Igazi modern box-to-box, az ilyen típusú, univerzális játékosoké a jövő. Az angol és főként a francia bajnokság már tele van velük, szerintem a jövőben a La Liga is ebbe az irányba fog elváltani. A David Silva, Isco féle játékosoknak pedig egyre kevesebb létjogosultsága lesz ezzel párhuzamosan.TripleH írta:Bob és Veb, vagy bárki aki néz francia ligát, meséljetek már nekem Corentin Tolissoról.
én két csapat meccsét nem nézem sosem, az egyik a lyon, a másik a psgTripleH írta:Bob és Veb, vagy bárki aki néz francia ligát, meséljetek már nekem Corentin Tolissoról.

igen jól látodrecrea írta:Jól látom, h az aranycipő számításban a portugál ligának 2-es szorzója van, míg a franciának továbbra is 1,5-ös? Az hogyan?

gyengék voltunk mint a harmat. mikor bejött payet meg gomis akkor mentünk mint a hülye, de ez most ennyire volt elég.Bob_Marley írta:Marseille viszont tegnap.

Ellenünk játszhat?palesz77 írta:Draxler gyengebb golokkal duplazott..
várnék egy kínai ajánlatraPCsabi írta:Íme, röviden a szitu:
28 éves vagy. Eddigi egész karrieredet egy PL-csapatnál töltötted, nyertél FA-kupát, de sosem végeztél a klubbal a legjobb hat között.
A jelenlegi csapatod felajánl neked egy új szerződést, kapsz egy testimonial meccset, és megígérik, hogy elnevezik rólad a stadion egyik lelátóját, miután visszavonultál.
Megkeres egy csapat a TOP 4-ből. Azt mondják, fogsz esélyt kapni az első csapatnál, de nem garantálják, hogy a kezdőcsapat tagja leszel.
Bejelentkezik a Sevilla, és köréd akarja építeni az új csapatát, amivel célba veszi a La Liga bajnoki címét, és a BL-ben is hasítani akar.
A fizetésed mind a három helyen ugyanakkora lenne. Mondd, te mit választanál?
Marseille-ből jött, nem csak a PL-ben játszott.S.Agüero írta:Ez Payet szerintem.

Nem mostani a sztori.Nero. írta:Kétlem hogy Sampaoli egy ilyen noname szenegáli köré akarná építeni ezt az egyre komolyabb Sevillát.Bob_Marley írta:Diame?
Ahol többet fizetnek.