Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
daffy írta: ↑2023.04.05. 09:59:04A Realnak a Barca az anti bl meccs. Nem tudnak a Barca ellen játszani,mindegy melyik csapat hogy áll fel és kik a sérültek. Pont ellentéte a bl-nek,amikor is szintén minden mindegy,csak fordított előjellel. Őszintén kíváncsi lennék egy Barca - Real bl meccsrebence0330 írta: ↑2023.04.05. 09:33:44A formát nem annyira összehasonlításképp értettem, hanem önmagában arra, hogy ők látszólag remek formában tértek vissza a szünetről.És azt kombinálva, hogy ők jó formában vannak, mi meg Chris-DJ-Pedri-Dembélé nélkül állunk fel egy nem 100%-os Araujoval, valahogy nincsenek jó érzéseim,vagy legalábbis tényleg nem tudom, mi kéne még nekik ezen kívül, hogy végre megverjenek minket, főleg 3 vereség után.
De az is érdekes lesz, melyik meccsünkre fog hajazni a játék képe, bekkelünk, mint az odavágón, vagy dominálunk, mint a bajnokin.![]()
A Realnak a Barca az anti bl meccs. Nem tudnak a Barca ellen játszani,mindegy melyik csapat hogy áll fel és kik a sérültek. Pont ellentéte a bl-nek,amikor is szintén minden mindegy,csak fordított előjellel. Őszintén kíváncsi lennék egy Barca - Real bl meccsrebence0330 írta: ↑2023.04.05. 09:33:44A formát nem annyira összehasonlításképp értettem, hanem önmagában arra, hogy ők látszólag remek formában tértek vissza a szünetről.És azt kombinálva, hogy ők jó formában vannak, mi meg Chris-DJ-Pedri-Dembélé nélkül állunk fel egy nem 100%-os Araujoval, valahogy nincsenek jó érzéseim,vagy legalábbis tényleg nem tudom, mi kéne még nekik ezen kívül, hogy végre megverjenek minket, főleg 3 vereség után.
De az is érdekes lesz, melyik meccsünkre fog hajazni a játék képe, bekkelünk, mint az odavágón, vagy dominálunk, mint a bajnokin.
A formát én sem igazán értem. Itt a különbség azon lesz mennyire érezzük meg a hiányzókat, ráadásul a kezdőből a kulcsjátékosaink is elég fáradtak már.bence0330 írta: ↑2023.04.05. 09:33:44A formát nem annyira összehasonlításképp értettem, hanem önmagában arra, hogy ők látszólag remek formában tértek vissza a szünetről.És azt kombinálva, hogy ők jó formában vannak, mi meg Chris-DJ-Pedri-Dembélé nélkül állunk fel egy nem 100%-os Araujoval, valahogy nincsenek jó érzéseim,vagy legalábbis tényleg nem tudom, mi kéne még nekik ezen kívül, hogy végre megverjenek minket, főleg 3 vereség után.
De az is érdekes lesz, melyik meccsünkre fog hajazni a játék képe, bekkelünk, mint az odavágón, vagy dominálunk, mint a bajnokin.
Valami a regisztráció kapcsán. Gondolom azzal akarnak érvelni, hogy a szövetség visszavonta Gavi regisztrációját.
de milyen alapon? tul jol jatszott vagy miert?
De Jong állítólag nagyon játszani akar, akár még nem teljesen egészségesen/fitten is bevállalná a játékot. Lehet nagyon a szurkoló beszél belőlem, de én bedobnám, ez most nagyon fontos meccs. Az ő jelenléte azért nagyon sokat tud számítani egy Real ellen, ezt a bajnokin is láttuk, alapjaiban határozza meg a játékunkat és a középpályás labdabiztosságunkat. Persze ezt nem lehet tudni, de ha ez abba kerülne hogy utána 2-3 héttel kitolódik a visszatérése, még akkor is megérte, a bajnokság gyakorlatilag megvan, ráadásul Girona és Getafe ellen játszunk majd, plusz lassan Pedri is visszatér. Ennél fontosabb meccsünk nem igen lesz mostanában, és nagyon közel vagyunk a kupa megnyeréséhez, könnyen lehet hogy az Osasuna lenne a döntőbeli ellenfél... Fájna itt elbukni nagyon.
Szerintem nincs a világon egyetlen olyan labdarúgással foglalkozó szervezet sem, amelyiknek az elnöke nem szurkolója valamelyik csapatnak. Van aki bevallja, van aki nem, van akiről lehet tudni (estleg a múltjából), van akiről nem.
Nem érted, mindegy, hagyjuk. Látszott a srácokban az akaraterő, végig gürizték, hajtották a meccset, végre nem volt lötyögés, alibi passzok, kidolgoztak sok helyzetet, látványos és élvezhető volt a meccs, de egy erős ellenfél ellen játszottak, ilyen nehéz terepen nem könnyű nyerni.... Gondolom ez lenne az elvárható véleménybence0330 írta: ↑2023.03.06. 10:38:49"A Betis azért megmutatja, hogy kell focizni a Madrid ellen. Ilyet is látni, hogy tudnak futni, harcolni. Ha csak fele ennyi akaraterő lett volna a Barcában ma(is)...."
Ez volt a kiindulási pont, amire reagáltam. A többi vélemény tök szubjektív, oké, nem vitatkozom azzal, hogy mennyire élvezed a meccset, meg mennyire nem, ez a te megítélésed. De pl. az utolsó mondatodat hogy lehetne befejezni? Ha csak fele ilyen akaraterőnk lenne, akkor nem csak 1-0-ára nyertünk volna?Vagy nem "csak" 2-1 1-0 3-1 2-2(büntetőkkel) a Betis-Real páros ellen röpke másfél hónap alatt, akiket felhoztál, hogy mennyire jól kaparnaknak meg futnak? Mármint a Betist hoztad fel, de mivel a Reál ellen döntetleneztek, mi meg megvertük őket, szerintem idevehető.
Ha meg egy csapat 2-0-ára vezet ellenünk (ami iszonyú ritka), akkor abban annyit fejelődtünk egyelőre, hogy nem zuhanunk meg, és továbbra is kapatunk, küzdünk, hajtunk. Ez is előrelépés az elmúlt évekhez képest szerintem.
Pedig bőven megvan ez a kettős mérce nálad is. Ha a Real szenvedősen, ocsmány játékkal lehoz egy középcsapat ellen egy 1:0-át, akkor ők vannak dicsérve, hogy mekkora az akaraterejük, nem adják fel stb. Ha mi, emberhátrányban egy B-csapattal nyerünk szenvedősen, akkor megy a felháborodás, hogy ezt mégis hogyan képzeljük.Subinho írta: ↑2023.03.06. 09:02:19Ezt a kettős mércét azért nem igazán érzem jogosnak. 2 hónap alatt legyőztük 2x a Madridot, ebből az egyiken szétaláztuk őket. Nos, ezt nem tudom, ezt a meccset nem láttam, de nem lehet h a Madrid csak nem akart bohóckodni az araboknál egy Mickey egér kupáért? Inkább a BL-ben akartak vitézkedni? Mi is megtehettük volna a BL-ben az Inter ellen, vagy az EL-ben a MU ellen, vagy a Király kupában a Madrid ellen, ahol nyertünk, de milyen játékkal, 2 sorban a 16-os előtt védekezve, csak nehogy kikapjunk hozzáállással, vagy épp a Ligában az Almeira ellen, vagy a kieső helyen lévő Valencia ellen. Lehet azzal jönni, hogy 10 emberrel, emberhátrányban.... de addigra 3-al kellett volna mennünk, nem a végén izgulni a 3 pontért. És volt azért még pár ilyen nyögve nyelős 1-0, amikor kényelmesen, unottan, nulla játékkal lepörgette az órát a társaság.