Bob_Marley írta:visca el barca írta:
idén nibcs olyan h szélső. neymar meg pedro/munir is bentebb játszik. iniesta azon a poszton meghal.
Ezért írtam idézőjelben, meg ő alapból beljebb van mindig. Szerintem egyáltalán nem halna meg. Tökéletesen feküdne neki, hogy kicsit előrébb és beljebb a védőfal előtt illetve visszajátszva a középpályára tudjon létszámfölényt és labdabiztos játékot hozni.
Neymar sokszor azért tud beljebb játszani, mert Alba sokat lép fel támadásban, így a bal szél le van "kötve". Viszont, ha mondjuk Mathieu kezd vagy Albanak kevesebb teret engednek túl nagy tér marad üresen. Ezért Neymarnak valószínű jobban ki kell húzódni és Ininek kell kicsit többet belépni a támadásba.
Az bal oldal nagy kérdés lesz. Én még mindig tartom, hogy Albanak kell kezdenie ha játszik Bale, ha nem. Amúgy is egyedül Jordi az aki le tudja futni a walesit, Matyi hiába megy fel kevesebbet és jobb a védőmunkája, sokkal könnyebben beforgatja egy gyors játékos. A támadásokat pedig szélen is támogatni kell, nem lehet csak a védekezésre koncentrálni. Ezért tartom jobb ötletnek Albat, csak egészséges egyensúlyt kell találni a védekezésben és támadásban. Matyi maradhatna középen és mellé én inkább Mascheranot tenném. Lehet, hogy így alacsonyabb lenne a védelmünk, viszont gyorsabb és magabiztosabb. (már ha a kh-kat nézzük) Persze, ha nem lesz a kp-n.
Piqué hiába magas és jól fejel, mostanában elég megbízhatatlan és lassú, ami Cr ellen életveszély. Sokszor ki kell majd menni besegíteni Alvesnek ( helyett) az pedig nem Piqué erőssége. Akkor már inkább Bartra, de őt nem fogja LE kezdetni, főleg, hogy kedden végigjátszotta a meccset.
A középpályán sok minden el fog dőlni. Ha ott sikerül megfogni őket jók lehetünk. Tegnap is eléggé meg voltak zavarodva, míg az első gólt meg nem szerezték. Ha nem tudják irányítani meccset, sokat vesztenek a hatékonyságukból, ezt ki kell használni.
Illetve a letámadás és a gyors labdaszerzés lehet a kulcs.