Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nyaron 30ert nem kellett Mourinhonak...Bob_Marley írta:Matuidit nagyon bírom, kár hogy rossz csapatban játszik évek óta.De ami az szép, nagyon bevarrta.....
Mi sem bírtunk vele, és nem látom, hogy a visszavágón jobb lenne. Nagyon jó csapat ez a PSG, meg az egész francia bajnokság szépen erősödik. Monaco elrontotta a végét a City ellen, de otthon még igy is lehet esélyük, mert alapvetően jobb csapatnak tartom őket, a Lyon meg az EL-ben volt nagyon meggyőző.TripleH írta:A PSG-nek nagyon durván kellett Draxler is, f**sa a gólokat.

nekem eddig olyan jól alakult sport szempontból a napon, hogy este inkább filmezekBob_Marley írta:Szép csendben ne felejtsük este Klasszikus.Jó lenne már végre megverni őket. Allez l'OM

Mondjuk nekünk nem is ő kell, hanem az utódja. (Sampaoli)palesz77 írta:Bielsa jövőre a Lille edzője lesz ha minden igaz. VEB, 1 jelölttel kevesebb..

Második gól után átkapcsoltam az Atleticora.visca el barca írta:én vhogy éreztem, hogy nem kell néznem a meccset, inkább filmeztem most helyette. a 30. percben mi volt az a kettős csere, hogy thauvin meg lopez is lejött? nem olvasom sehol h sérültek lettek volna, de azért gyanus hogy két gólos hátrányban lehozta a két, támadásszervezésben leginkább jeleskedő embert...Bob_Marley írta:Elejét néztem, hamar elment a kedv, de látom visszajött a csapat. De persze egy pont se lesz.....Megjött Payet, no party.

én vhogy éreztem, hogy nem kell néznem a meccset, inkább filmeztem most helyette. a 30. percben mi volt az a kettős csere, hogy thauvin meg lopez is lejött? nem olvasom sehol h sérültek lettek volna, de azért gyanus hogy két gólos hátrányban lehozta a két, támadásszervezésben leginkább jeleskedő embert...Bob_Marley írta:Elejét néztem, hamar elment a kedv, de látom visszajött a csapat. De persze egy pont se lesz.....Megjött Payet, no party.

Nem nagyon ertem ezt a Payet-elleni hangulatot. Biztos vagyok benne hogy a pali mehetett volna komolyabb csapatba több pénzért de ő kifejezetten a Marseilllebe akart menni akik jelenleg egy francia középcsapat.Bob_Marley írta:Elejét néztem, hamar elment a kedv, de látom visszajött a csapat. De persze egy pont se lesz.....Megjött Payet, no party.

A Juventus akarja őt nagyon. amúgy olyan Vidal típusú középpályás, hasonlóan forrófejű is.TripleH írta:Bob és Veb, vagy bárki aki néz francia ligát, meséljetek már nekem Corentin Tolissoról.