Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Normandia
Director del Fútbol

2014.10.28. 07:48:06

Fuentealbilla írta:
Normandia írta: Nos, akkor még egyszer, mert látom elbeszélsz mellettem.
Volt egy fogadásom a legjobb Madrid drukker barátommal, hogy az első góljuk tiziből lesz. Bejött. :mrgreen: Ez valami sorsszerű, hogy CR-nek tizenegyesből kell az első góljukat lőni. Ennyi és nem több. A tizi jogos volt, senki sem vitatta.

Suarez igenis jól játszott, 1 gólpasz 1 majdnem gólpasz (Messi mellérúgta)...
Jó lesz az Casillas kivédtenek is... nézd meg még párszor...

Hozzád tolmács kell :mrgreen:
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Fuentealbilla
Barça B

2014.10.28. 00:28:42

Normandia írta: Nos, akkor még egyszer, mert látom elbeszélsz mellettem.
Volt egy fogadásom a legjobb Madrid drukker barátommal, hogy az első góljuk tiziből lesz. Bejött. :mrgreen: Ez valami sorsszerű, hogy CR-nek tizenegyesből kell az első góljukat lőni. Ennyi és nem több. A tizi jogos volt, senki sem vitatta.

Suarez igenis jól játszott, 1 gólpasz 1 majdnem gólpasz (Messi mellérúgta)...
Jó lesz az Casillas kivédtenek is... nézd meg még párszor...
Erxy
Entrenador del Barça

2014.10.27. 23:14:31

előző héten is hagyott ki edzéseket, meg ma is egyedül dolgozott egyébként.
Kép
Decima
Barça B

2014.10.27. 21:52:32

Ha rosszul játszik Messi a Real ellen, vagy kikap a Barca akkor mindig utólag jön a hír, hogy vagy beteg vagy sérült volt. Ez a 3. alkalom az elmult 3 évben. Nem pejoratívan írom, nem is sértésnek szánom, de ez van.
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2014.10.27. 16:15:13

P.G.D. írta:Tisztelt, Normandia!
1.Az a gond, hogy mégis meg volt jegyezve,hogy Ronaldo megint megkapta a szokásos tizijét.
2.Akkor meg minek követelték annyian a kezdőbe. Egyébként meg edzésen is összelehet szokni valamilyen szinten a játékosokkal, annyira mindenképpen hogy 2-t passzoljanak már egymásnak.
3.Nem is azt írtam, csak azt,hogy azt, hogy még mindig az megy, ha ez lett volna meg az, akkor Leo is jó lett volna. Ahelyett, hogy leírnánk, hogy amit nyújtott az a nullával egyenlő.(Elég rosszul fogalmaztam, azért remélem érthető. :mrgreen:
4.Miért? Miért nem fogadjuk el a kritikát? Sérthetetlenek vagyunk, tök mindegy mit csinálunk, de elvárjuk hogy más meg se szólaljon. Akkor minek beszélünk mi is egyáltalán a Realról?
Egyébként várom, hogy valaki megcáfolja amit írok, és ne csak azt írja hogy simán MEGLEHETNE cáfolni. Akkor cáfolja meg, ha valamiben tévedtem és ő felnyitja ezzel szemben a szememet, azt igazán szívesen veszem és elismerem.
Nos, akkor még egyszer, mert látom elbeszélsz mellettem.

Suarez igenis jól játszott, 1 gólpasz 1 majdnem gólpasz (Messi mellérúgta) és legalább három olyan megindulás, amit csak tőle lehet látni. Nem lehet összeszokva M.N-el mert egyszerűen éles játékszituációkban még nem játszottak együtt. Edzésen nem lehet összeszokni, aki mást mond az ..........Ettől függetlenül jól abszolválta ezt a kemény meccset. Őszintén mondom én sem gondoltam a kezdőbe és nem is nagyon követelték oda a többiek sem, ergo ez a megállapításod sem helyes. [-X

Leírták sokan, hogy a második félidőben gatya volt Leo, én is leírtam annak ellenére, hogy nagyon elfogult vagyok veleszemben. Bár így utólag, ha a hír igaz és sérülten játszott, akkor minden érthető. Akkor LE-t nem értem miért nem hozta le. Mind1 már.

A kritikát elfogadjuk, de a mélyenszántó hülyeségeket nehéz elfogadni. Egyébként itt lejjebb válaszoltak neked, azzal szinte teljesen egyetértek.
Szép napot!
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
TripleH
Entrenador del Barça

2014.10.27. 13:01:19

Most legtöbben körülbelül, úgy reagálnak, mintha első vesztett Clásicó lett volna, de fizikai képtelenség minden klasszikust nyerni. De az okoskodás persze megy, el kéne adni Messit, kiismert taktika, Suarez nem tudott 2 jót passzolni, stb stb. Most komolyan mit kell azon kiismerni annyira amit az egész világ tud? Labdatartó játékból felépített támadások, vagy kontrákra berendezkedés, avagy totális letámadás, nem túl sok permutációja van ezeknek, bárki bármennyire is szeretné azt hinni, az NFLben több variáns van mint az európai futballban és pont. A másik meg az, hogy ez nem a Football Manager és a Fifa, hogy az akkor és amikor akarom, eladom, nem játszatom stb. Mert mivel emberek akinek vannak érzéseik, kimerülnek rontanak, hibáznak, elkeserednek, egy csapat is pont annyira erős mint a leggyengébb pontja. Érdekes R.S. 4-2 után senki nem akarta eladni Ronaldot, ugye mik vannak? Meg az én ezt csináltam volna meg azt meg ezt kéne tenni, vagy azt. De ez nem így működik, stressz helyzet mindig is lesz, és igen 90 ezer madrid drukker előtt játszani a Bernabeuban igenis az, ahogy ez fordítva is igaz. Ronaldo sem egyedül nyerte meg a BL-t. Hiába sok madridista ezt hiszi, 10 másik ember is kellett hozzá, aki éppen a pályán volt vele. Másik meg az hogy igencsak más egy Tézis felállítása mint a kimondott okoskodás. Majd mikor megint egy ilyen atomerős csapat ellen szívnak mint a R.S. várom őket, hogy elmeséljék melyikük mennyiért adná el CR-t és h Anchelotti mekkora béna és hogy biztos a játékukat kiismerték. Ezt már nem bírtam magamban tartani látva a sok marhaságot.
Capon
Llegenda del Barça

2014.10.27. 12:46:53

Csak most kerültem gép elé...
Elég jó meccs volt, ha nem altatjuk el magunkat ennyire a játék lassítása közben, akkor nem ez az eredmény születik.
Én nem így küldtem volna fel a csapatot, nem ilyen felállásban, de ez mindegy is, viszont a Pedro, S. Roberto csere az kiakasztó volt. :)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
kristop
Entrenador del Barça

2014.10.27. 12:29:22

P.G.D. írta:Először is igen tisztelt kristop...
na, akkor neked utoljára egyet.

először is:
a hangulatjelekből kiderülhetett volna mennyire találom értelmesnek az ilyen fajta szövegeket. semennyire. egyfajta görbe tükröt tartottam elé, mert pont annyi köze van a bayern meccsnek a mostani csapatunkhoz, mint amennyi az ő jelenlegi csapatuknak mourinho és pellegrini megalázásához. nem sok.

másodszor:
ez tudod olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy az ég lila, kettő meg kettő az öt, és hogy a zsidók permeteznek az égből. nem rohansz oda és mondod, hogy figyelj már nem is lila, hanem kék, meg az eredmény az inkább négy, hanem csak döbbenten állsz az állítások előtt.

de akkor gyorsan egy pár dolog, hogy lásd jófiú vagyok
"még mindig azon vagyunk kiakadva, hogy kaptak egy jogos büntetőt" - inkább azon, hogy piqué milyen hülye volt, és hogy ilyen buta módon eldobtuk az előnyünket. most mondd hogy ez nem idegesítő?

"De majd tavaszra minden megváltozik, mert Suárez összeszokik Messiékkel. Aha igen, két hónapja más dolga sincs, ehhez képest 2 normális passzt nem váltottak egymással(leszámítva Messi helyzetét)" - egyetlen egyszer se játszottak valós meccshelyzetben együtt, de szerinted már teljesen érezniük kellene egymást, és ez nem is lesz jobb. ezen most tényleg mit cáfoljak vagy hogy? jó, akkor mondom. de, ez változni fog, és egyre jobban fogják érezni egymást, mert ez csak az első meccsük volt és nem, az edzés az nem ugyanaz. az meg, hogy két normális passzt nem váltottak egyszerűen nem igaz, suareznek kábé rossz megoldása nem is volt, csak ritkán volt játékban, ami szintén változni fog.

"ez a Barca NEM rosszabb mint a 3 évvel ezelőtti. Sőt, Messi SEM rosszabb mint volt 3 éve. Egyszerűen csak azóta nem fejlődtünk semmit(plusz motiválatlanok vagyunk), és a világ rájött hogyan lehet megverni minket." - ez a barca nem rosszabb, mint a három évvel ezelőtti, ez igaz, és messi se rosszabb, mint három éve, inkább csak más stílusú, befejezésben rosszabb, de előkészítésben, irányításban például jobb. viszont amivel utána magyarázod a visszaesést, azok megint hülyeségek. nem fejlődtünk semmit? kiscsapatok elleni védekezés, középpályás védekezése, szélsők beljebb tolása, amivel a messi függőséget csökkentjük, visszatért letámadás. aztán pedig motiválatlanság? most komolyan, te nézted az idei meccseinket? egy luis enrique csapat alapból nem motiválatlan, de csak nézd meg messit, aki minden meccsen fut az ellenfelek után, ahogy neymar a saját tizenhatosunkig visszazárt a real ellen, ahogy mindketten már az elején besárgultak, mert mentek minden labdára csak azért, hogy nyomást gyakoroljanak az ellenfélre. aztán pedig a klasszikus szöveg, hogy "kiismertek minket". emlékszem, ez legelőször pep első évében volt menő szöveg, amikor jött a január - februári hullámvölgy, azóta is minden vereség, vagy döntetlen után előjön, de aztán valahogy mindig minden évben ott vagyunk a végelszámolásnál úgy, hogy már öt éve kiismertek minket és közben elég sok ellenfél borul ellenünk.

"Fogadjuk már el emberek, hogy nem mi vagyunk az etalon, hogy a világ lehagyott minket, mert csak így kerülhetünk újra a csúcsra(vagy annak közelébe)" - azt, hogy nem mi vagyunk az etalon azt már szerintem nagyrészünk akkor elfogadta, amikor pep elment. lehetett tudni, hogy ott valami véget ért. de hogy a világ lehagyott minket, hát lol, ha az hogy a világ lehagyott minket az azt jelenti, hogy azt a csapatot, aki később megnyerte a blt, azt odavissza megvertük a bajnokságban és a kupában is egy tök szoros meccsen maradtunk csak alul, akkor mi nagyon mást értünk a lehagyás alatt. mintahogy az is megvolt mondva, hogy a modern, gyors focit játszó city simán kiüti ezt a fáradt, minden bajjal küzdő barcát, ehelyett pont a fordítottja lett.

eddig konkrétan mondatról mondatra mentem, de még csak a felénél járok, meguntam, a többi is ilyen szintű, szóval nem vesztünk vele sokat, ha nem elemzem ki mindet.

harmadszor:
persze, hogy van értelme olyanokat írni, hogy HA, mert ezzel lehet árnyalni a képet. hogy nem minden fekete és fehér. ha vesztünk az nem jelenti egyből azt, hogy minden rossz, és ha nyerünk az meg nem jelenti egyből azt, hogy minden jó. tényleg iszonyatosan kis dolgokon múlik ez a sport, ezért különösen van értelme annak, hogy eljátszunk a gondolattal mi történt volna. jobb csapat lett volna a tavalyi kupadöntős csapatunk, ha neymar labdája egy centivel beljebb megy és gól lesz? nem, egyáltalán nem, teljesen ugyanaz a csapat lett volna, de mégis akkor lehet nyerünk. vagy rosszabb csapat lett volna a tavalyi real, ha ramos fejese a kapufán landol a bl döntő utolsó percében? dehogy, full ugyanez a csapat lett volna akkor is, mégis teljesen máshogy álltak volna hozzá az embereket, talán még ancelottit is elküldték volna.

negyedszer:
én nem a madridistákat ekézem, hanem azokat a madridistákat ekézem, akik hülyék. szóval a hülyén van a hangsúly nem pedig azon, hogy kinek szurkol. ezért van az, hogy ebbe a kategóriába néha barcelona szurkoló is beleesik. vagy legalábbis ehhez próbálom tartani magam, de bocsánat, ha ebben hibázok néha.

és sehol se írtam, hogy a piszkálódás a hülye madridisták szokása. a piszkálódás, a szurkálódás, az egészséges ellenszurkolás az a világ legnormálisabb dolga két rivális között. vannak reálos barátaim, és nyilván állandóan húzzuk egymást, de nem fogyatékos módon és teljesen hülyeségeket beszélve. ja, meg ami kiborít az a penaldo, meg taxessi, meg az ilyen gyökérségek.

szép napot!
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.27. 12:23:47

raul72 írta:http://www.insidespanishfootball.com/13 ... l-clasico/

Az ilyenekről beszélek amúgy. Most se rosszul játszott Messi, hanem sérült volt.
Nincs baj a csapattal , ez csak egy meccs volt ...
Hát átnézel a Messi-topicba láthatod, hogy a többség kritikusan vélekedik a legutóbbi teljesítményéről. Szóval ennek így nincs alapja, az újságok szenzációhajhász cikkeiből meg nem indult ki senki...
raul72 írta:Ugyan így kaptatok ki a Bayerntől, az Atleticotól, tőlünk a kupában, a Mou éra alatt többször is.
Pont az ilyen párhuzam miatt mérgelődik kristop. :lol: Teljesen más stílusú csapatokról, teljesen más kimenetelű párharcokról van szó. Ráadásul, mivel ebből indulsz ki, talán fontos megjegyezni, hogy a Barca játéka sem volt egységes ezeken a találkozókon. Mást játszatott a Vilanova, Martino és LE.
raul72 írta:Ezért írom, hogy az egész vezetőség a homokba dugja a fejét , és várja a csodát.
Na ezzel már egyetértek. A Pep-éra sikereiben oroszlánrészt vállaló játékosokban látták/látják a megoldást, hosszú távon tévesen.
Zolee23 írta:ez a messi eladása téma egyáltalán nem akkora hülyeség, mint amekkorának tűnik.
Nyáron még lehetett volna benne ráció, de most már aligha lenne megoldás. 2016-ig biztosan marad. Meg mentalitása a legutóbbi meccset leszámítva rendben volt.
kristop írta:izé, messi kisfönők, meg nem játszott jól, adjátok el. meg hallod teljesen rossz az egész csapat, minden rossz, amiért a meccs végére összeomlottatok, szerintem sóval szórjátok be a campnout, ja és még a bayerntől is kikaptatok a kettővel ezelőtti blben :D
Nem mondom, "kicsit" elfogult lett , de hatalmas. :lol:
raul72
Barça B

2014.10.27. 11:35:48

kristop írta:
raul72 írta:És igen én tavaly is ezt mondtam. Ugyan ez volt a véleményem. Tavaly is ez volt már a véleményem mind Messiről, mind a vezetőségről , mind az edzőtökről. Meg lehet nézni mit írtam mikor LE-t kinevezték ,de majd az idő eldönti igazam volt-e.
megnézném én, de az októberi hozzászólásaid előtt csak január - februárban írtál, azelőtt meg csak 2012ben, szóval se a tavalyi vereségek utánit, se a kinevezéseset nem látom.
Nem írok ide sokat ,csak most hogy beteg vagyok :D :D
Madridomon visszalehet keresni.

http://www.insidespanishfootball.com/13 ... l-clasico/" target="_blank

Az ilyenekről beszélek amúgy. Most se rosszul játszott Messi, hanem sérült volt.
Nincs baj a csapattal , ez csak egy meccs volt ...

És írtátok sokan , hogy egy nyerhető meccset buktatok el . És hogy a barca bukta el a meccset. Kérdem én akkor miért nem változtattok ? Ugyan így kaptatok ki a Bayerntől, az Atleticotól, tőlünk a kupában, a Mou éra alatt többször is.

Ezért írom, hogy az egész vezetőség a homokba dugja a fejét , és várja a csodát.
Cseri
Entrenador del Barça

2014.10.27. 11:16:52

Semmi extra nem történt kikaptunk, az egyik legnagyobb rivális otthonában,most ennek örülnek,a szurkolói lélektan már csak ilyen,sok örömük az elmúlt évtizedben úgysem volt... Remek edzőjük van,össze vannak rakva,CR-nek nagyon megy,remélem elkerülik a sérülések,addig a 2-3 évig,amíg csúcson lesz aztán,ahogy a kétségkívül kiváló fizikuma a kora előrehaladtával már nem lesz kiemelkedő,elindul lefelé. Ő amúgy a diszkóbalerina magyar "futballistáknak" a frizurája és a szabadrúgások előtti cowboyos beállása mellett a szorgalmával és alázatával is példakép lehetne,ehhez hasonló szintre el lehet jutni szorgalommal és alázattal.(Bölöni László(Ő fedezte fel) is elismeri,hogy nem ösztönös zseniről beszélünk,ez persze semmit nem von le az érdemeiből) A tabellán előttük vagyunk,tavasszal Ők jönnek a Camp Nou-ba,hozni kell a meccseket aztán kész,nem kell ezt túl misztifikálni egyik oldalon sem. Gratulálunk a győztesnek aztán megyünk tovább.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
P.G.D.
Barça B

2014.10.27. 11:08:12

Először is igen tisztelt kristop.
Azt írod, hogy minek írnak ide, olyanokat hogy 2 évvel ezelőtt kikaptunk a Bayerntől. Te meg erre azt írtad hogy 5-0, meg 2-6. Ezek mikori eredmények is? #-o .
Másodszor: Egyetlen egyszer sem írtad volna egyetlen meg állapításomhoz, hogy nem igaz, ezért meg ezért. Csak annyit, hogy meglehetne őket cáfolni. Ehhez képest még nem nagyon cáfoltad meg úgy igazán egyiket se.
Harmadszor: Hiába jössz azzal, hogy mi lett volna HA. Ha anno Messi berúgja a tizijét a Chelseanek, akkor lehet hogy megnyerjük a Bl-t, és lehet hogy Pep csak később megy el. Van értelme ilyeneket írni? Nincs. Legalábbis szerintem. Ha nagyanyámnak kereke lett volna, bicikli lett volna... Ha Benzema kapufája bemegy, vagy ha a Real nem rontja el a végén a kontráit? Ezeket miért nem írod, hogy akkor mi lett volna?
Negyedszer: Az egy dolog hogy csalódott vagy, de nem kéne ezért a Madridistákat ekézni. Pláne nem kéne azt írni, hogy olyan szinten vagyok mint egy hülyeségeket beszélő Madridista. Amíg nem válaszolsz normálisan, normális keretek között, addig ez csak piszkálódás, ami véleményed szerint pont a hülyeséget beszélő Madridisták szokása...
Magamat nyugodt embernek tartom, félénk típus vagyok - Luis Suárez. :)
No Bajner,No Party!
kristop
Entrenador del Barça

2014.10.27. 11:06:10

egyebkent elmondom mi a problema. altalaban az ilyen szintu meccsek tenyleg kis dolgokon mulnak, peldaul hogy pique es iniesta hibazik egy nagyot vagy hogy neymar lovese a kapufarol kifele pattan bale golja utan (tavalyi kupadonto). ok a hibakat megfeleloen kihasznaltak, ezert megerdemelten nyertek, ennyi. erre ugy van beallitva, mintha egy ujabb 5-0 lett volna, ahol az elsotol az utolso percig minden szinten felulmultuk oket, csak most forditva. ok mennyire jok voltak, mi meg mennyire rosszak. en egy nagyobb tarsasagban neztem a meccset, de azon az utolso 25 percen kivul, amikor mar eldolt mindenki azt mondogatta, hogy mennyire jo es izgalmas meccs, itt barki nyerhet, itt is helyzet, ott is helyzet.

persze az ilyen hibakhoz ott kell lenni, es aztan befejezni a tamadast, ez nem is von le az ertekukbol semmit, de az is egyertelmu, hogy a kezukre jatszottunk es kiadtunk a kezunkbol egy ugyan nehezen, de nyerheto merkozest. vagy legalabb az iksznem a lehetoseget.

Zolee23
Capitá del Barça

2014.10.27. 10:45:06

ez a messi eladása téma egyáltalán nem akkora hülyeség, mint amekkorának tűnik.

ha valamelyik arab ajánl egy 200 milliót, erősen elgondolkoznék. persze, óriási dolog amit a klubért tett, de ez a csapat hosszútávon neymar csapata lesz. ennyi pénzből simán összelehet állítani egy normális védelmet, és középpályát.

aztán nyilván nem fogják eladni, már csak a marketingérték miatt sem.
Motaro
Jugador del Barça

2014.10.27. 10:33:35

Mondom én, hogy minden madridista most überokos :-) Gondolom 0-1-nél, és Messi ziccerénél meg csokis volt a gatyó.
kristop
Entrenador del Barça

2014.10.27. 10:24:36

raul72 írta:És igen én tavaly is ezt mondtam. Ugyan ez volt a véleményem. Tavaly is ez volt már a véleményem mind Messiről, mind a vezetőségről , mind az edzőtökről. Meg lehet nézni mit írtam mikor LE-t kinevezték ,de majd az idő eldönti igazam volt-e.
megnézném én, de az októberi hozzászólásaid előtt csak január - februárban írtál, azelőtt meg csak 2012ben, szóval se a tavalyi vereségek utánit, se a kinevezéseset nem látom.

raul72
Barça B

2014.10.27. 10:08:41

kristop írta:
Decima írta:Tök viccesek ezek a mi lett volna HA kérdések. Mi lett volna Ha még berúgunk 3-at? A játék képe alapján gyengék vagytok. A CampNou-ban buktátok el a bajnoki címet, a Bayern simán átgázolt rajtatok. A játékotok a gond. Ennyi.
azért írtam azt, hogy mi lett volna ha, mert most itt páran arra veritek magatokat, hogy egy csapat tőletek teljesen függetlenül megvert egy másik csapatot. és vajon akkor is itt lettél volna-e és ugyanekkora arcod lett volna és ugyanezeket írod, ha ez nem így lett volna (amire valld be, eléggé megvolt az esély)? a tavalyi két vereség után is ezt mondtad? mert, ha ezekre a válaszod nem, akkor semmit nem érnek a hozzászólásaid, szevasz.
Ha....Ha...Ha... Nem volt nagy esély.
És igen én tavaly is ezt mondtam. Ugyan ez volt a véleményem. Tavaly is ez volt már a véleményem mind Messiről, mind a vezetőségről , mind az edzőtökről. Meg lehet nézni mit írtam mikor LE-t kinevezték ,de majd az idő eldönti igazam volt-e.
kristop
Entrenador del Barça

2014.10.27. 09:46:03

Decima írta:Tök viccesek ezek a mi lett volna HA kérdések. Mi lett volna Ha még berúgunk 3-at? A játék képe alapján gyengék vagytok. A CampNou-ban buktátok el a bajnoki címet, a Bayern simán átgázolt rajtatok. A játékotok a gond. Ennyi.
azért írtam azt, hogy mi lett volna ha, mert most itt páran arra veritek magatokat, hogy egy csapat tőletek teljesen függetlenül megvert egy másik csapatot. és vajon akkor is itt lettél volna-e és ugyanekkora arcod lett volna és ugyanezeket írod, ha ez nem így lett volna (amire valld be, eléggé megvolt az esély)? a tavalyi két vereség után is ezt mondtad? mert, ha ezekre a válaszod nem, akkor semmit nem érnek a hozzászólásaid, szevasz.

plusz ha mi a játék képe alapján gyengék vagyunk, akkor ti is, mert az első ötven percben nem volt túl sok különbség a két csapat között. én eddig azt hittem, hogy két jó csapat játszott egymás ellen, de úgy tűnik, hogy inkább két gyenge :(

ja, és a bayernes kommentedre csak annyit tudok mondani, hogy 5-0 és 2-6 :DDDDDD
danianevem írta:Nem a kritikával van baj -engem legalábbis nem zavar-, hanem azzal, hogy nem kritikát fogalmazott meg. Ténymegállapításokat tett: rossz a Barca játéka, el kell adni Messit stb.
a kritika belefér, a szurkálódás is simán, sőt, az se baj, ha ténymegállapításokat tesz, csak ne írjon már teljesen hülyeségeket, mert szétrobban a fejem attól a sok butaságtól, amit összehordanak és csak azt az iszonyú rossz sztereotípiát építi tovább, hogy butábbak, mint mi. ami azért hülyeség, mert egyébként van egy csomó értelmes arc, de őket nem látjuk, mert ők nem jönnek ide hülyeségeket beszélni. (mondjuk ezt pgd próbálja ellensúlyozni).

izé, messi kisfönők, meg nem játszott jól, adjátok el. meg hallod teljesen rossz az egész csapat, minden rossz, amiért a meccs végére összeomlottatok, szerintem sóval szórjátok be a campnout, ja és még a bayerntől is kikaptatok a kettővel ezelőtti blben :D

érted, most ezekkel mit kezdjen az ember?

Res
Jugador d'estrella

2014.10.27. 09:39:56

Ronal.10 írta:Szerintem egy másik fontos meglátás.. Madrid ellen nem szabad szögletet beadnunk, mindegyik szögletünkből életveszélyes kontrák jöttek+ semmi értelme. :roll:
Szerintem ez minden komolyabb csapatra igaz, mivel jellemzően nálunk legfeljebb a védők magasak (ld. Piq, Matyi) és max ők tudnak fejelni, szóval előremennek. Régebben emlékszem Puyol volt a legveszélyesebb "támadónk" ilyenkor, pedig ő még nem is túl magas... Ezzel együtt is totál felejthető veszélyt jelenünk szögletből, szóval nem ártana valamilyen kis szögletes megoldásokat erőltetni...
Ronal.10
Entrenador del Barça

2014.10.27. 09:11:14

Szerintem egy másik fontos meglátás.. Madrid ellen nem szabad szögletet beadnunk, mindegyik szögletünkből életveszélyes kontrák jöttek+ semmi értelme. :roll:
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.27. 08:30:35

P.G.D. írta:4.Miért? Miért nem fogadjuk el a kritikát? Sérthetetlenek vagyunk, tök mindegy mit csinálunk, de elvárjuk hogy más meg se szólaljon. Akkor minek beszélünk mi is egyáltalán a Realról?
Egyébként várom, hogy valaki megcáfolja amit írok, és ne csak azt írja hogy simán MEGLEHETNE cáfolni. Akkor cáfolja meg, ha valamiben tévedtem és ő felnyitja ezzel szemben a szememet, azt igazán szívesen veszem és elismerem.
Nem a kritikával van baj -engem legalábbis nem zavar-, hanem azzal, hogy nem kritikát fogalmazott meg. Ténymegállapításokat tett: rossz a Barca játéka, el kell adni Messit stb.

Holott a támadóhármas először játszott együtt, Enriquének ez volt az első Clásicója (ha jól emlékszem Ancelotti is hibázott nem is egyszer az elsőn, pedig tapasztalat meg tudás alapján ég és föld a két edző), továbbá a Real is most játszott hosszú idő után először támadó szellemben és jól.

Kell változtatni? Kell. Vannak hiányosságok? Akadnak bőven. Ettől függetlenül nem hinném, hogy ilyen messzemenő következtetéseket kellene megtenni. Tavasz előtt talán nem.
P.G.D.
Barça B

2014.10.27. 08:17:47

Tisztelt, Normandia!
1.Az a gond, hogy mégis meg volt jegyezve,hogy Ronaldo megint megkapta a szokásos tizijét.
2.Akkor meg minek követelték annyian a kezdőbe. Egyébként meg edzésen is összelehet szokni valamilyen szinten a játékosokkal, annyira mindenképpen hogy 2-t passzoljanak már egymásnak.
3.Nem is azt írtam, csak azt,hogy azt, hogy még mindig az megy, ha ez lett volna meg az, akkor Leo is jó lett volna. Ahelyett, hogy leírnánk, hogy amit nyújtott az a nullával egyenlő.(Elég rosszul fogalmaztam, azért remélem érthető. :mrgreen:
4.Miért? Miért nem fogadjuk el a kritikát? Sérthetetlenek vagyunk, tök mindegy mit csinálunk, de elvárjuk hogy más meg se szólaljon. Akkor minek beszélünk mi is egyáltalán a Realról?
Magamat nyugodt embernek tartom, félénk típus vagyok - Luis Suárez. :)
No Bajner,No Party!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.10.27. 08:04:08

Ahogy én látom-amellett, hogy a 2. félidő alapján reális végeredmény született-simán nyerhető meccset vesztettünk el végül. Nem mennék bele abba, ki miért, és hogyan játszott, a lényeg az, hogy a középpályánk már nem nyer meccset komolyabb csapatok ellen, ott kell változtatni (egy egészséges Gündogan pl...). Az ilyen decima féle madridos megmondóemberek meg-tényleg, tavasszal volt itt?-eshetnek még pofára is, messze nem olyan jó ez a madrid, mint amilyennek hiszik. Megjártuk mi a futball csúcsát szurkolóként, olyan focival, amit ők meg sem közelítenek majd-mégsem emlékszem hasonlóan gyomorforgató stílusra...
A végkövetkeztetéssel meg várjunk, a ligát ettől még simán behúzhatjuk-a BL necces-ha a madrid szurkolói egy-egy új játékos érkezésekor azzal takaróztak éveken át, hogy "dehátmegintújcsapatotkellépíteni"-akkor most mi is megtehetjük bőven. Vagy legalábbis adhatunk időt a keretnek még.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Normandia
Director del Fútbol

2014.10.27. 07:58:31

Tisztelt P.G.D.!
Egy pár megjegyzés a hosszúra sikeredett monológodhoz:
1, senki sem vitatta a tizi jogosságát, csak megjegyzésre került, hogy ugyan ezért 1:1 nél nem adtak meg a Barcának.
2, Suareznek ugyan tényleg volt két hònapja, de se bajnokin, se kupában nem szerepelhetett a többiekkel, ergo mikor szokott volna össze velük? Edzésen?
3, Amennyiben figyelemmel kíséred a fórumot, akkor tudhatod, hogy senki sem dicsérte Leot, sőt mást se nagyon.
4, az meg legyen már megengedve, hogy ne madridista ossza az észt és beszéljen hülyeségeket ezen a honlapon.
Magunkat kritizáljuk, ha kell, de másoktól nehezen viseljük.
Res
Jugador d'estrella

2014.10.27. 07:47:47

Leon írta:...Masszívabb kp kellett volna alapból:Ini-Mas-Rakitic,hátul meg az Alves-Bartra-Matyi-Alba tengely és valószínűleg nem így alakulnak a dolgok.
Hasonló az én meglátásom is. LE stratégiája rosszul sült el. Visszatenni egy régi motort egy új autóba nem szerencsés. A legnagyobb gond az impotens középpálya volt, ami már tavaly sem működött. Ehhez képest az Ini-Mas-Rakitic ma már egyértelműen erősebb. Ezt kiegészült még két másik hibával:
- Jó hogy Masq gyorsabb középen, meg hogy Matyi eredeti posztja nem ez, de mondjuk nem a Real ellen kellett volna erre emlékeztetni. Kvázi kísérleti jelleggel megbontott egy jól működő védelmet.
- Jó, hogy Suarez jól játszott (szerintem), le a kalappal, de mondjuk nem gondoltam volna komolyan, hogy kezdő lesz az első tétmeccsén, pont az ősi rivális ellen?? 70. perc körül kellett volna bejönnie csereként! Nem vele volt a gond, hanem az összeszokottság hiányával. Kvázi kísérleti jelleggel megbontott egy jól működő támadó alakzatot.

Szóval nem véletlen az eredmény, de mindenkinek meg kell fizetnie a tanulópénzt!!! LE sem kivétel. Senkiből sem lesz igazán jó edző, aki nem esik néha így pofára az elején... Lényeg, hogy tanuljon a hibákból!!
Válasz küldése