Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az pont nem számított volna, ha megverjük a görögöket.Stalkyard írta:Semmi köze ehhez a balsorsnak. Nem más válogatottak meccsein kellett volna rimánkodni, hanem megverni a csoportutolsót.Bob_Marley írta:Balsors, akit régen tép......
Inkább a tehetség és az akarat teljes hiánya. Ennél könnyebb csoportot nem kapunk és még a résztvevők száma is növekedett. Ez volt a "most vagy soha" úgy nagyjából. Itt van az,amikor lehúznám a rolót a mostani válogatott játékosok előtt és többet nem engedném őket a nemzeti 11 közelébe.Bob_Marley írta:Balsors, akit régen tép......
Semmi köze ehhez a balsorsnak. Nem más válogatottak meccsein kellett volna rimánkodni, hanem megverni a csoportutolsót.Bob_Marley írta:Balsors, akit régen tép......
Valóban nem olvastam el rendesen, mert kezdődött a meccs és most meg vezetnek ráadásul a kazahok is....jelwaz írta:Jól van hawer, látom más kávéház. De baromi nagy tiszteletlenség nem arra válaszolni, amit írtam, ha ennyire nem érdekel, akkor inkább hagyd figyelmen kívül. A hokisokat meg a szádra ne vedd, ők tisztességgel kijutottak, és amit letettek az asztalra, az köszönőviszonyban sincs azzal, amit a futball válogatott nyújtott. Csak pofa van, pl. nagy fogadkozás Románia ellen, azt amit kaptunk az egy nagy lónemiszerv sem volt. Igen, a hokisok kikaptak 9-0-ra Kanadától, hagyjuk már, rohadtul nem ugyanaz, főleg egy sportban, ahol 40 kaput eltaláló lövés is van egy meccsen. Néha nem tudom, hogy csak trollkodsz vagy tényleg csak ennyi van benned.Bob_Marley írta:De ha már jégkorong akkor ők is agyon lettek bucizva mikor kint voltak. Aki ott van az már letett valamit az asztalra. Kapunk háromszor öt gólt és???
Számomra meg az a felfoghatatlan, hogy kapunk 3x5-öt, azt akkor mi van. Ennél legalább 15 féle értelmesebb felvetés van. Ez lényegében egy perverzió, hogy milyen jó lesz a magyar himuszt hallgatni az EB-n, mert ha ez a szitu lesz, akkor ennyi örömünk lesz az egészben. És hogy akkor mi van? Ilyen teljesítmény mellet minden fociba ölt fillért sajnálok, és pl. baromira nem lenne jó, ha feleslegesen háttérbe szorulnának egyéb sportok (ez csak egy feltevés és példa arra, hogy nem feltétlenül csak önmagában annyi történik, hogy 5-0 azt cső).
Jól van hawer, látom más kávéház. De baromi nagy tiszteletlenség nem arra válaszolni, amit írtam, ha ennyire nem érdekel, akkor inkább hagyd figyelmen kívül. A hokisokat meg a szádra ne vedd, ők tisztességgel kijutottak, és amit letettek az asztalra, az köszönőviszonyban sincs azzal, amit a futball válogatott nyújtott. Csak pofa van, pl. nagy fogadkozás Románia ellen, azt amit kaptunk az egy nagy lónemiszerv sem volt. Igen, a hokisok kikaptak 9-0-ra Kanadától, hagyjuk már, rohadtul nem ugyanaz, főleg egy sportban, ahol 40 kaput eltaláló lövés is van egy meccsen. Néha nem tudom, hogy csak trollkodsz vagy tényleg csak ennyi van benned.Bob_Marley írta:De ha már jégkorong akkor ők is agyon lettek bucizva mikor kint voltak. Aki ott van az már letett valamit az asztalra. Kapunk háromszor öt gólt és???
Igen közben meg egyenlítettek a végén, de a labda kerek bármi megtörténhet.Alcantara írta:Mire leírtad, Bosznia belökött egy egyenlítőt.
Ja, és fapapucsék égnek 0:2-re!