Szerintem itt minden le van írva.zola8787 írta:Ez egy Barcelona kedvelő fórum. Nézd el, hogy itt nagyon sokan utálják a Real-t és bármennyire is igazságos náluk a meccsenkénti 11es, azt ITT nagyon sokan rossz szemmel fogják nézni. Tedd a szívedre a kezed és mond, hogyha Messi rúgna meccsenként egy tizenegyest a ti fórumotokon senki sem tenné szóvá, de tuti, hogy még neked is szúrná a szemed. Továbbra sem értem minek kell átjönni ide... (film, meg hasonló fórumok oké, de, hogy egy Real vs Barca írásba mi a francnak kell benéznie egy Madrid drukkernek azt nem fogom sohasem megérteni).ferninho írta: most is gólvonalról kiüti az ellen... ez 11es, ne rúgja be vagy mi?
vagy amikor Piqué kézizett?
igen, kapott a Real mostanában pár tizit, de úgy vannak ezek beállítva, mintha a 80%a kamu lenne...
ami meg itt megy CRrel az meg már pöppet nevetséges, nem sokára már egy noname senki lesz.
Hozzáteszem, hogy engem is felhúz, hogy CR minden meccsén lő egy gólt 11ről, pedig nem láttam egyet sem, hogy jogos-e vagy sem, mert egyszerűen rosszul vagyok ha a Madridot kell néznem, mégis bennem van, hogy basszus már megint. Belénk van ez kódolva, hogy a riválisnak a legrosszabbat akarjuk és ha valami eltér egy kicsit is a normálistól, az már egyből bunda.
Nem tudjuk egymást meggyőzni és ez így van rendjén.
Persze attól még Cr a jobb