Ronaldo mindig ment, akart, küzdött, Messi nagyon sokat állt és sz@rt a hajtásra. CR kapja és lesz@rom a Madrid drukkereket, nyugodtan matyizhatnak rá (bocsi Matyi

Ráadásul ha 1 aranylasztira feljönne a portugál, hátha Messi összekapná magát.
Ezért szavaznak Maradonára és egyéb teljesen idióta játékosra,esetleg saját nemzetbelire. Mintha itthonról Gerára voksolnának..Normandia írta:Ugye ezt te sem tartod komolynak? Mi az, hogy olyanok szavaznak, akik nem néznek meccset?daffy írta:r
3. Neuer(lehet akár második is,de sok olyan szavaz,aki nem néz ténylegesen meccseket és az első kettőre érkezik hozzá nem értő szavazat,míg Neuerre nem fog)
2010 óta hívják FIFA-Aranylabdának az 1956-ban alapított díjat, és azóta már nem csak sportújságírók, hanem a FIFA összes tagszövetségének válogatott szövetségi- és csapatkapitányai is voksolnak. El tudod képzelni, hogy Neuert nem ismeri valaki, nem látta a teljesítményét és ezért nem szavaz rá? A fentebb felsoroltaknak ez a szakmályuk, akár írnak róla, akár művelik, vagy oktatják.
Ugye ezt te sem tartod komolynak? Mi az, hogy olyanok szavaznak, akik nem néznek meccset?daffy írta:r
3. Neuer(lehet akár második is,de sok olyan szavaz,aki nem néz ténylegesen meccseket és az első kettőre érkezik hozzá nem értő szavazat,míg Neuerre nem fog)
Valakinek belefér a tavaszi teljesítménye, mert akkor is lőtt jó pár gólt, valakinél meg az kiverte a biztosítékot - mint pl nálam is.na0421 írta:Szóval nem értem, miért kell megkérdőjelezni Leo helyét legalább a háromban,
Ezen csodálkozol? A mundonál kb az is érv a "sajátja" mellett, hogy Adidas cipőben játszik és ezért kéne nyernie.palesz77 írta: A Liga gólrekorder meg a Bl gólrekorder dolog meg szép és jó, de az életműdíjnál kéne hogy számítson, nem egy Aranylabdánál, ami csak az adott évi teljesítményt nézi - ennek ellenére a Mundonál ezt felhozták érvként, hogy miért Leonak kéne nyernie..
Akkor ott kéne lennie Godinnak is mondjuk, meg Tourénak - hasra ütés szerűen mondtam egy jó évet záró védőt meg egy középpályást -, akkor nem annak kéne csak számítania, hogy Messi milyen szólókkal lőtt gólt - mondjuk idén volt neki 2 olyan gólja kb összesen -, hanem hogy ki mennyire fontos láncszeme csapatának.. Ezért is hülyeség ez a díj, de mindegy is. Nyerje CR, megérdemli.MessiNeymarSuarez írta:Mert az aranylabda a legjobb játékosnak kell hogy járjon, a legtöbb gólt lövő játékosnak ott van az aranycipő.
Szerintem egyről beszélünk.Varatrix írta:...
Anno egész jól tolta Senna, de azért nem vagyok benne olyan biztos.Varatrix írta:"Én ugyan nem értek a focihoz, de szerintem Senna volt legjobb."
danianevem írta:A VB legjobbjának választották, spanyol ligarekorder és BL gólrekorder lett. Éppenséggel lehet sorolni érveket mellette, de valószínűleg a marketing volt a legerőteljesebb ok amellett, hogy bekerüljön a TOP 3-ba. Az újságok folytathatják a Messi vs. CR sagát, még ha nem is lesz a legkiélezettebb párharc kettejük közt...
Mert Ő a világ legjobb labdarúgója, aztVaratrix írta:De mi a tökömet keres ott Messi?S.Agüero írta:TOP3, hivatalos:
CR, Messi, Neuer.
A túloldalon már megy a sírás.
De mi a tökömet keres ott Messi?S.Agüero írta:TOP3, hivatalos:
CR, Messi, Neuer.
A túloldalon már megy a sírás.
Szerintem meg Godin hasznosabb volt az Atleticonak, mint Di Maria a Realnak. Pedig nem lőtt annyi gólt, nem is adott annyi gólpasszt, az összjátékokból sem vette ki annyira a részét, "csak" egy fal volt a kapu előtt, ez mivel ér kevesebbet, mint Maria szólói? Vagy lehetne Kroost is említeni mondjuk, vagy mit tudom én Pirlot - mindkettőt főleg a Vb alapján -, akik ugyan olyan fontos elemei a csapatuk támadójátékának, csak mélyebben játszanak, és nem olyan látványosan. Remélem érted mit akarok mondani.. Ezt a hasznosság dolgot nem lehet mérni csapaton belül normálisan.Leon írta:Az aranylabdának arról kéne szólnia hogy ki nyújtott konstans jó eredményt kb miden csapatában,valamint,hogy mennyit tett a csapatért (assist+összjáték+gólok).
Ilyen szempontból egyértelműen idén senki még csak meg sem közelíti Di Mariat!
Mondjuk azért egy ilyen szezon után azt mondani, hogy komédia ha CR kapja..Leon írta:...
Ez igaz, elfelejtettem. Viszont akkor ennek a díjnak nem sok értelme van, racionális érvek nem nagyon vannak, így kb akkor tényleg Messi és Ronaldo. Pedig arról kéne szóljon adott intervallumban ki volt a legjobb. Pl Di Maria valóban kiemelkedő volt ebben az évben.palesz77 írta: Tudtommal pár éve már az UEFA év játékosa díjat osztják olyan rendszerben szinte, mint anno az Aranylasztit, azt Ribery meg is nyerte tavaly, előtte évben meg Ini elhozta Messi elől.
Idén amúgy ezt is Ronaldo nyerte, teljesen megérdemelten, ahogy a lasztit is megérdemelten fogja kapni.
Arra leszek kíváncsi, hogy Neymar ha tudja tartani ezt a jó formáját, akkor jövőre a dobogóra felkerül-e vajon - na jó, most kicsit előreszaladtam..