Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mondjuk a sztorihoz hozzátartozik, hogy sérült volt a VB-n, a térdével voltak problémák. Ettől függetlenül természetesen tényleg nem volt jó VB-je, de ez kicsit felmenti alóla.Normandia írta:Kapja, ha kapja, nem érdekel, de azért Ő is sz@rt a hajtásra a válogatottjában. Egy zsák...ss volt a VB-n. Neuer sokkal kiegyensúlyozottabb volt mind kettőjüknél.
Nem hiszem, hogy Leo törődik CR aranylabdáival, ettől Ő nem lesz jobb.
Kapja, ha kapja, nem érdekel, de azért Ő is sz@rt a hajtásra a válogatottjában. Egy zsák...ss volt a VB-n. Neuer sokkal kiegyensúlyozottabb volt mind kettőjüknél.zola8787 írta:Barcásként Messinek örülnék, viszont teljesen egyértelmű, hogy idén is Ronaldo volt a legjobb. Neuer azért van ott, hogy legyen valaki a világbajnok csapatból. Szerintem Antalnak a DVTK-ban több védése volt idén, mint neki, persze ez nem prioritás csak mondom, hogy a német bajnokságban egy Bayern Münchenben én is lehetnék kapus, úgyis bajnok lenne a csapat.
Ronaldo mindig ment, akart, küzdött, Messi nagyon sokat állt és sz@rt a hajtásra. CR kapja és lesz@rom a Madrid drukkereket, nyugodtan matyizhatnak rá (bocsi Matyi), ő érdemli meg és kész. Ebben az évben aztán tényleg teljesen egyértelmű, hogy mi érdemelné meg legjobban.
Ráadásul ha 1 aranylasztira feljönne a portugál, hátha Messi összekapná magát.
Lehet én vagyok érthetetlen, de:daffy írta:Ezért szavaznak Maradonára és egyéb teljesen idióta játékosra,esetleg saját nemzetbelire. Mintha itthonról Gerára voksolnának..Normandia írta:Ugye ezt te sem tartod komolynak? Mi az, hogy olyanok szavaznak, akik nem néznek meccset?daffy írta:r
3. Neuer(lehet akár második is,de sok olyan szavaz,aki nem néz ténylegesen meccseket és az első kettőre érkezik hozzá nem értő szavazat,míg Neuerre nem fog)
2010 óta hívják FIFA-Aranylabdának az 1956-ban alapított díjat, és azóta már nem csak sportújságírók, hanem a FIFA összes tagszövetségének válogatott szövetségi- és csapatkapitányai is voksolnak. El tudod képzelni, hogy Neuert nem ismeri valaki, nem látta a teljesítményét és ezért nem szavaz rá? A fentebb felsoroltaknak ez a szakmályuk, akár írnak róla, akár művelik, vagy oktatják.
Ezért szavaznak Maradonára és egyéb teljesen idióta játékosra,esetleg saját nemzetbelire. Mintha itthonról Gerára voksolnának..Normandia írta:Ugye ezt te sem tartod komolynak? Mi az, hogy olyanok szavaznak, akik nem néznek meccset?daffy írta:r
3. Neuer(lehet akár második is,de sok olyan szavaz,aki nem néz ténylegesen meccseket és az első kettőre érkezik hozzá nem értő szavazat,míg Neuerre nem fog)
2010 óta hívják FIFA-Aranylabdának az 1956-ban alapított díjat, és azóta már nem csak sportújságírók, hanem a FIFA összes tagszövetségének válogatott szövetségi- és csapatkapitányai is voksolnak. El tudod képzelni, hogy Neuert nem ismeri valaki, nem látta a teljesítményét és ezért nem szavaz rá? A fentebb felsoroltaknak ez a szakmályuk, akár írnak róla, akár művelik, vagy oktatják.
Ugye ezt te sem tartod komolynak? Mi az, hogy olyanok szavaznak, akik nem néznek meccset?daffy írta:r
Valakinek belefér a tavaszi teljesítménye, mert akkor is lőtt jó pár gólt, valakinél meg az kiverte a biztosítékot - mint pl nálam is.na0421 írta:Szóval nem értem, miért kell megkérdőjelezni Leo helyét legalább a háromban,
Ezen csodálkozol? A mundonál kb az is érv a "sajátja" mellett, hogy Adidas cipőben játszik és ezért kéne nyernie.palesz77 írta: A Liga gólrekorder meg a Bl gólrekorder dolog meg szép és jó, de az életműdíjnál kéne hogy számítson, nem egy Aranylabdánál, ami csak az adott évi teljesítményt nézi - ennek ellenére a Mundonál ezt felhozták érvként, hogy miért Leonak kéne nyernie..
Akkor ott kéne lennie Godinnak is mondjuk, meg Tourénak - hasra ütés szerűen mondtam egy jó évet záró védőt meg egy középpályást -, akkor nem annak kéne csak számítania, hogy Messi milyen szólókkal lőtt gólt - mondjuk idén volt neki 2 olyan gólja kb összesen -, hanem hogy ki mennyire fontos láncszeme csapatának.. Ezért is hülyeség ez a díj, de mindegy is. Nyerje CR, megérdemli.MessiNeymarSuarez írta:Mert az aranylabda a legjobb játékosnak kell hogy járjon, a legtöbb gólt lövő játékosnak ott van az aranycipő.
Szerintem egyről beszélünk.Varatrix írta:...
Anno egész jól tolta Senna, de azért nem vagyok benne olyan biztos.Varatrix írta:"Én ugyan nem értek a focihoz, de szerintem Senna volt legjobb."
danianevem írta:A VB legjobbjának választották, spanyol ligarekorder és BL gólrekorder lett. Éppenséggel lehet sorolni érveket mellette, de valószínűleg a marketing volt a legerőteljesebb ok amellett, hogy bekerüljön a TOP 3-ba. Az újságok folytathatják a Messi vs. CR sagát, még ha nem is lesz a legkiélezettebb párharc kettejük közt...
Mert Ő a világ legjobb labdarúgója, aztVaratrix írta:De mi a tökömet keres ott Messi?S.Agüero írta:TOP3, hivatalos:
CR, Messi, Neuer.
A túloldalon már megy a sírás.
De mi a tökömet keres ott Messi?S.Agüero írta:TOP3, hivatalos:
CR, Messi, Neuer.
A túloldalon már megy a sírás.
Szerintem meg Godin hasznosabb volt az Atleticonak, mint Di Maria a Realnak. Pedig nem lőtt annyi gólt, nem is adott annyi gólpasszt, az összjátékokból sem vette ki annyira a részét, "csak" egy fal volt a kapu előtt, ez mivel ér kevesebbet, mint Maria szólói? Vagy lehetne Kroost is említeni mondjuk, vagy mit tudom én Pirlot - mindkettőt főleg a Vb alapján -, akik ugyan olyan fontos elemei a csapatuk támadójátékának, csak mélyebben játszanak, és nem olyan látványosan. Remélem érted mit akarok mondani.. Ezt a hasznosság dolgot nem lehet mérni csapaton belül normálisan.Leon írta:Az aranylabdának arról kéne szólnia hogy ki nyújtott konstans jó eredményt kb miden csapatában,valamint,hogy mennyit tett a csapatért (assist+összjáték+gólok).
Ilyen szempontból egyértelműen idén senki még csak meg sem közelíti Di Mariat!