Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nyland – Elabdellaoui, Hovland, Forren, Högli – Skjelbred, Tettey, Johansen, Berget – Söderlund, Henriksenpalesz77 írta:Norveg kezdot tud valaki dobni? Total nem vagom a valogatottjukat.

https://www.youtube.com/watch?v=EBO-LSOiDDINero. írta: Nem gálát várok de legalább 4-5 egymást követő pontos passzt. Az egy dolog ha valaki gyenge, de a Ligában is látjuk hogy a kiscsapatok is képesek szép dolgokra.
Nem gálát várok de legalább 4-5 egymást követő pontos passzt. Az egy dolog ha valaki gyenge, de a Ligában is látjuk hogy a kiscsapatok is képesek szép dolgokra.Messias2 írta:Komolyan nem értem pár ember, miért vár minden válogatott meccs előtt gálát!?Nero. írta:Remélem most már megprobálunk focizni is, és nem csak alibi 0-0ra játszani. Ha megint a szokásos sz.arral rukkolnak elő akkor kikapcsolom.
Én most teljesen elégedett lennék egy 0-0-val.

Komolyan nem értem pár ember, miért vár minden válogatott meccs előtt gálát!?Nero. írta:Remélem most már megprobálunk focizni is, és nem csak alibi 0-0ra játszani. Ha megint a szokásos sz.arral rukkolnak elő akkor kikapcsolom.

2 csatáron eléggé meglepődtem. Szalait megértem, h kezd, mivel elég magas, jól fedezi a labdát, ergo fel lehet rá ívelni. Már csak jól kéne megjátszania a labdákat. Némo gyors, ügyes, és bombaformában van. Jó választás.defender3 írta:Kezdő ma estére
Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Kleinheisler, Gera, Elek, Dzsudzsák – Németh, Szalai
Huh...hát bátor a kapitány.defender3 írta:Kezdő ma estére
Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Kleinheisler, Gera, Elek, Dzsudzsák – Németh, Szalai

Engem is teljesen, nem is tudtam, hogy egészségügyi problémái vannak. A Trollfocin vettem észre. Részvétem a családnakMihu írta:Borzasztó...kajak lesokkolt, mikor elolvastam...Nyugodj békében Marci!![]()
![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... -32-eves-k" target="_blank ... mpaign=fut