Barça vs. Real - El Clásico
Nem okoskodni jöttem,csak egy meglátás kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Valamiért az az érzésem,hogy itt nem a 3 pont a fájó ami elment hanem az a lökés amit kaptatok volna egy esetleges győzelemmel.(helycsere)
Várható volt ez a vereség a Valenciától bár hozható lett volna.
Ami rátok is igaz,de ez egyértelműen edzői hiba....
Valamiért az az érzésem,hogy itt nem a 3 pont a fájó ami elment hanem az a lökés amit kaptatok volna egy esetleges győzelemmel.(helycsere)
Várható volt ez a vereség a Valenciától bár hozható lett volna.
Ami rátok is igaz,de ez egyértelműen edzői hiba....
- danianevem
- Entrenador del Barça
Cserecsatár lenne, biztosan nem a francia elé igazolnák. Magára a transzferre nem tennék túl nagy összeget, mivel a Daily Mail hozta le a cikket először, ők meg 1000-ből ha egyszer találják el, hogy ki hova igazol...Nervo írta:Valahol olvastam hogy Benzema helyére akarja Ancelotti ezt a Bonyt vagy ki a nyavalyát. Én még nem láttam a tagot focizni, ezért nem tudom hogy miben lehetne jobb a franciától.Vagy ez is csak ilyen felesleges luxus kiadás lenne mint Bale a részükről
.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Béla sérülése alatt 4-4-2-be tolták, úgy tényleg jól ment nekik. Ellenünk se voltak rosszak, ha úgy játszottak volna akkor, mint ma, simán csapjuk őket!visca el barca írta:hát én sajnos nbem látom azt a fene nagy leépülést.. amugy ha néha ránézek a kezdőre mindig mindig 4-3-3 van... legtöbbször ua. a felállás, ua. a 11 kezdő...

Őt nem Chicharito helyére akarják hozni?Nervo írta:Valahol olvastam hogy Benzema helyére akarja Ancelotti ezt a Bonyt vagy ki a nyavalyát. Én még nem láttam a tagot focizni, ezért nem tudom hogy miben lehetne jobb a franciától.Vagy ez is csak ilyen felesleges luxus kiadás lenne mint Bale a részükről
.

- visca el barca
- Presidente del Barça
hát én sajnos nbem látom azt a fene nagy leépülést.. amugy ha néha ránézek a kezdőre mindig mindig 4-3-3 van... legtöbbször ua. a felállás, ua. a 11 kezdő...teszler írta:Én azt látom, hogy folyamatosan épül le a csapat és ez annak köszönhető, hogy 4-3-3-as felállásba játszunk Bale-el.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Nervo
- Capitá del Barça
Valahol olvastam hogy Benzema helyére akarja Ancelotti ezt a Bonyt vagy ki a nyavalyát. Én még nem láttam a tagot focizni, ezért nem tudom hogy miben lehetne jobb a franciától.
Vagy ez is csak ilyen felesleges luxus kiadás lenne mint Bale a részükről
.

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

- palesz77
Ezzel amúgy én is egyet értek - kivéve a döntetlenes résztteszler írta:...

Mondjuk mint Barca drukker ez annyira nem zavar, nyomassák csak a walesit, de azért vicces belegondolni, hogy egy ilyen csillagászati összegekért hozott játékos ennyire ne passzoljon a Spanyol fociba - bár ezt már akkor is lehetett tudni, amikor megvették..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015.01.04. 19:38:33-kor.
Igazságosabb lett volna a döntetlen, de örülök neki, hogy így alakult. Nagyon megérdemelte ezt a csapat. A mai produkció az utolsó 15 percet kivéve egy nagy 0 volt.
Én azt látom, hogy folyamatosan épül le a csapat és ez annak köszönhető, hogy 4-3-3-as felállásba játszunk Bale-el. Ameddig sérült volt élmény volt nézni a játékot és a csapatot, mostanába nem élmény. Nyerünk több góllal általában, de akkor sem az.
A számomra tökéletes felállás ez volt.
lehet ezt 4-4-2-nek hívni vagy 4-2-2-2-nek, tök mindegy.
-----------------Casillas-----------------
--------------Pepe-----Ramos-----------
Carvajal------------------------Marcelo
------------Modric----Kroos-------------
-------------------------------Isco--------
-----James-------------------------------
--------------Benzema-------------------
---------------------------Ronaldo-------
Ez tökéletesen passzolt a csapathoz, Isco és James folyamatosan játékban volt, jöttek vissza Kroosékhoz, főleg Isco. A 4 középpályás együtt mozgott, volt területe Ronaldonak és Benzemának.
Most mit látok, hogy Bale visszatért. Össze - visszaság a kp-n és elől meg statikusság. Benzema középen, CR balon, Bale jobbon, de ez még nem is lenne baj, ha Bale illene a játékunkba, de sajnos nem. Azért félek, mert amikor még Modric nem sérült le, de Bale már felépült, akkor is ezt játszottuk, mert ugye "100m" nem ülhet a padon..
Nagyon remélem, hogy ha felépül Modric és újra formába lendül, mert kb. ő a motor a csapatban, vissza kerül az egész a 4-2-2-2-be Bale nélkül. Ha jönne egy jó ajánlat simán megválnék tőle nyáron, még ha a rengetek statisztika másról árulkodik..
Én azt látom, hogy folyamatosan épül le a csapat és ez annak köszönhető, hogy 4-3-3-as felállásba játszunk Bale-el. Ameddig sérült volt élmény volt nézni a játékot és a csapatot, mostanába nem élmény. Nyerünk több góllal általában, de akkor sem az.
A számomra tökéletes felállás ez volt.
lehet ezt 4-4-2-nek hívni vagy 4-2-2-2-nek, tök mindegy.
-----------------Casillas-----------------
--------------Pepe-----Ramos-----------
Carvajal------------------------Marcelo
------------Modric----Kroos-------------
-------------------------------Isco--------
-----James-------------------------------
--------------Benzema-------------------
---------------------------Ronaldo-------
Ez tökéletesen passzolt a csapathoz, Isco és James folyamatosan játékban volt, jöttek vissza Kroosékhoz, főleg Isco. A 4 középpályás együtt mozgott, volt területe Ronaldonak és Benzemának.
Most mit látok, hogy Bale visszatért. Össze - visszaság a kp-n és elől meg statikusság. Benzema középen, CR balon, Bale jobbon, de ez még nem is lenne baj, ha Bale illene a játékunkba, de sajnos nem. Azért félek, mert amikor még Modric nem sérült le, de Bale már felépült, akkor is ezt játszottuk, mert ugye "100m" nem ülhet a padon..
Nagyon remélem, hogy ha felépül Modric és újra formába lendül, mert kb. ő a motor a csapatban, vissza kerül az egész a 4-2-2-2-be Bale nélkül. Ha jönne egy jó ajánlat simán megválnék tőle nyáron, még ha a rengetek statisztika másról árulkodik..
Az egyik barátom aki ős Madrid fan azt mondta majd nézd meg ha lesz egy csapat ami nagyjából meg tudja fogni a támadást és még támadni is tud a középpáylával gond lesz Modric nélkül mert alapból az egész csapat másképp mozog nélküle.roby122 írta:Azért nincs Modric , észrevehető mennyivel gyengébb a középpályás védekezésük , főleg , hogy nem egy Elche szintű ellenfél ellen játszanak.

Ne viccelj, nemrég szereztük meg az első szögletgólunkat a 135. szögletünkből, még szép hogy nektek csitu van mostferninho írta:nézd is néha a meccseket kicsit rendszeresebben, ne egy meccs alapján állj neki okoskodni sztem, elég hülye kommentek születnek ilyenkor, mint pl ez is.Tobias88 írta:Ez a Kroos nem egy Alonso az biztos. Még rendesen a szögleteket se tudja beadni, Alonso-nak meg minden 3. szögletéből volt kapura fejelés

Viccet félretéve, kicsit el van kényeztetve a Barca és a Real szurkolótábor. Minden egyes vereség után sz@rozzák a játékosokat, edzőt, taktikát, ellenfél stílust stb... Én spec. örülök hogy végre a spanyol bajnokságban vannak olyan csapatok, akik reális eséllyel léphetnek pályára legnagyobbak ellen.
Mi meg húzzuk be Moyesék ellen a meccset valahogy-bárhogy-akárhogy. Van egy olyan érzésem, hogy a Sociedad ma vért ivott, mi meg vért fogunk izzadni...
-
- Barça B
Valóban, de az a Sevilla elleni meccs sem lesz sétagalopp, legalábbis remélem. Ettől függetlenül jó lesz az élre állni. (Bár ezt még lekopogom..)Daweed írta:De azt is vedd/vegyétek figyelembe, hogy a Realnak egyel kevesebb lejátszott meccse lesz, ha ma vége a Barca meccsnek. Tehát 2-vel megyünk ha nyerünk, de 1el több meccsünk lesz, szóval ha a Real behúzza az elmaradt meccsét, akkor ők mennek 1-el.Normandia írta:Ha most ez nem doppingolja a fiúkat, akkor semmi sem. Mehetnénk 2-vel.

"A Barça egy kultúra, egy vallás, valami más. " - Thierry Henry
De azt is vedd/vegyétek figyelembe, hogy a Realnak egyel kevesebb lejátszott meccse lesz, ha ma vége a Barca meccsnek. Tehát 2-vel megyünk ha nyerünk, de 1el több meccsünk lesz, szóval ha a Real behúzza az elmaradt meccsét, akkor ők mennek 1-el.Normandia írta:Ha most ez nem doppingolja a fiúkat, akkor semmi sem. Mehetnénk 2-vel.
- Normandia
- Director del Fútbol
Ha megosztanád velünk, hogy mi volt a probléma a mérkőzésen szerinted, azt lehet, hogy megköszönnénk.ferninho írta:nézd is néha a meccseket kicsit rendszeresebben, ne egy meccs alapján állj neki okoskodni sztem, elég hülye kommentek születnek ilyenkor, mint pl ez is.Tobias88 írta:Ez a Kroos nem egy Alonso az biztos. Még rendesen a szögleteket se tudja beadni, Alonso-nak meg minden 3. szögletéből volt kapura fejelés
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
őt már asszem kibannoltákvisca el barca írta:megérdemelte a valencia, bár az azért az x jóval reálisabb lett volna. várom decimát, meg dzsit elemzésre, mikor mi taknyolunk ki, akkor nagyon megy nekik az osztás.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Normandia
- Director del Fútbol
Ha most ez nem doppingolja a fiúkat, akkor semmi sem. Mehetnénk 2-vel. 

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
nézd is néha a meccseket kicsit rendszeresebben, ne egy meccs alapján állj neki okoskodni sztem, elég hülye kommentek születnek ilyenkor, mint pl ez is.Tobias88 írta:Ez a Kroos nem egy Alonso az biztos. Még rendesen a szögleteket se tudja beadni, Alonso-nak meg minden 3. szögletéből volt kapura fejelés
madridista
Dzsi előtte ne felejtsen el ujraregisztralni, lehetőleg név alapján felismerhetoen, hátha megint bannoljak.visca el barca írta:megérdemelte a valencia, bár az azért az x jóval reálisabb lett volna. várom decimát, meg dzsit elemzésre, mikor mi taknyolunk ki, akkor nagyon megy nekik az osztás.

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Na ez összejött! Végre pontot buktak. Muhaha!
Most már csak valahogy be kell ütnünk a ma meccsünket és a leányzó fekvése máris jobb!

esküszöm, jobban izgultam a második félidőben mint a mi meccseinken!!! és jobban is örülök a Valencia győzelmének. az első alapján nem adtam sanszot nekik, de ismét a sors egyenlített, nem lehet egymásután csak mázli az egyiken és betli a másikon.
most ha nem élünk a sansszal este, magunkra vethetünk....
most ha nem élünk a sansszal este, magunkra vethetünk....
- visca el barca
- Presidente del Barça
megérdemelte a valencia, bár az azért az x jóval reálisabb lett volna. várom decimát, meg dzsit elemzésre, mikor mi taknyolunk ki, akkor nagyon megy nekik az osztás.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Majd az Espanyol ellen megin rúg 3at (2 tizi), azt ő a király.Daweed írta:hank1ee írta:Most kezdjem el beirogatni, hogy Ronaldo a nagyobb csapatok ellen max. 1 tizenegyest tud berugni? Mer a tuloldalon ezt csinálják Messivel.
Miért? nem ez az igazság?
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
- palesz77
Én azért reménykedek benne, hogy bő 4 óra múlva még boldogabb leszel..Leon írta:És igen!Kikapott a Real!Ennél szebben nem is indulhatna az év!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015.01.04. 18:55:26-kor.
Ez a Kroos nem egy Alonso az biztos. Még rendesen a szögleteket se tudja beadni, Alonso-nak meg minden 3. szögletéből volt kapura fejelés
94:39 6 - 1
Ki kell használni a lehetőséget !
Nem szabad bukni az Anoetában.

Abi & Tito
- salas9
- Entrenador del Barça
Amúgy csak nekem tűnt úgy, hogy az utolsó 15-20 percben a madrid olyan "angolosan" ívelgették csak a labdákat??? Mondjuk eddig is a kontra volt a fő játékuk, de azt gondoltam valami kombinatív játékot is tudnak ha ég a ház... Szép volt denevérek! 

Miért? nem ez az igazság?hank1ee írta:Most kezdjem el beirogatni, hogy Ronaldo a nagyobb csapatok ellen max. 1 tizenegyest tud berugni? Mer a tuloldalon ezt csinálják Messivel.