Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ahol ilyen Lassana Diarra, kiégett Essien, Özil, Gago, Granero, kiégett Kaká, és hasonlók futkosnak, szerintem teljesen logikus, hogy váltanak. Ez olyan, mint most nálunk. Mi is építhetünk még évekig az Ini-Busi-Xavi trióra, csak menni nem megyünk vele majd semmire..S.Agüero írta:Lehet, igazatok van, de én nem tartom jónak, hogy egy egész középpályás sort 2-3 év alatt lecserélnek, ami pont a legfontosabb, hogy összeszokottak legyenek. Bár bejön náluk.
De ha valakinek a City nem tetszett régen, mert mindig vették a csatárokat, akkor annak a Real sem annyira, legalábbis nekem így logikus.
Lehet, igazatok van, de én nem tartom jónak, hogy egy egész középpályás sort 2-3 év alatt lecserélnek, ami pont a legfontosabb, hogy összeszokottak legyenek. Bár bejön náluk.Épp ezt csinálják, ami neked jobban tetszik...
2012 Modric
2013 Isco
2014 Kroos
2015 Reus és Pogba
Azért ez a kp. nem 1 év alatt lett/lesz odavarázsolva...
az elmult meccseken rendre bizonyítják az igazadat.mess2009 írta:Real igen
Szerintem túléli, főleg, ha a MU lesz a vevő úgy 100-ért.Chino írta:Perez pedig, nem tudom, hogy fogja venni azt a blamát, hogy idehozza 90+ millióért Bale-t, aztán gyorsan túl is ad rajta
Egy szóval nem mondtam,hogy Isco nem jó,sőt ő az egyetlen akit Realból itt szívesen elnéznék...palesz77 írta:-Modric a sérülése előtt kb top3 középpályás volt, nem tudom mit számít, hogy a legrosszabb igazolásnak választották meg, ha utána meg elkezdett oktatni..Leon írta:Igen,akkora király ez a Real:...
-Modricot az 1. félévében megválasztották a Liga legrosszabb igazolásának,persze azóta alapember lett.
-Isco amióta a Realnal van nagyrészt a kispadon felejtették,csak az utóbbi időben kezdő
-Iscot meg nem tudom láttad-e mostanában játszani, de az a srác eszméletlen, hozzánk is bőven beférne - a kezdőbe is.
Ezt így jó felsorolni, de szerintem itt arra tértek ki, hogy felvásárolják az embereket aztán megragad 1 ami igazán erősítés. Volt ott Sahin, aki a Bundesliga legjobbja volt, Essien, a nagy tehetség Casemiro, Illarramendi, aki a Soci talán legjobbja volt, itt 0, James, Khedira, ami így hirtelen eszembe jutott. És ez csak a középpálya. És odavihetik Reust, (és az se biztos, hogy Bale lécel) de ki tudja hogy illeszkedik majd oda, mert a kp telített és neki sem a jobbszél ami igazán fekszik, ahogy a walesi is nagyot szívott ezzel.Sanama írta:Épp ezt csinálják, ami neked jobban tetszik...S.Agüero írta:Nem az volt a hsz-em lényege, hanem, hogy tőlem ez eléggé messze áll, hogy összevásároljuk a legjobb középpályásokat, aztán kész a kp. Jobban tetszik az a szisztéma, hogy minden évben 1-2 embert venni, kiegészíteni a hiányzókat, és nem eladni a fél csapatot, aztán 3 évente kicserélődik a fél keret. De ők tudják, na mindegy.
Nálunk is több értelme lett volna a sok töltelék helyett igazolni 1-2 klasszist, akikkel meglettek volna a hiányposztok.
2012 Modric
2013 Isco
2014 Kroos
2015 Reus és Pogba
Azért ez a kp. nem 1 év alatt lett/lesz odavarázsolva...
-Modric a sérülése előtt kb top3 középpályás volt, nem tudom mit számít, hogy a legrosszabb igazolásnak választották meg, ha utána meg elkezdett oktatni..Leon írta:Igen,akkora király ez a Real:...
-Modricot az 1. félévében megválasztották a Liga legrosszabb igazolásának,persze azóta alapember lett.
-Isco amióta a Realnal van nagyrészt a kispadon felejtették,csak az utóbbi időben kezdő
- Modric: mivel az egész előszezont kihagyta, persze hogy ősszel gyenge voltLeon írta:Igen,akkora király ez a Real:...
-eladták a világ egyik legjobb kp-ját Di Mariat aki vastagon benne volt pl a BL győzelmükben
-Xabi Alonsotól is megváltak
Pogbával nemrég hosszabbított a Juve,Reus meg csak az Nso-n megy a Realhoz!![]()
Az utóbbi 5 évben kb 2 jó húzásuk volt középre: Modric (láthatjuk mire mennek mostanában nélküle) meg Kroos
-És a kedvencem.Hamesz-80 millió?![]()
A Real főként csak az eladásokhoz ért nagyon.
Xabi Alonso a Realban már fásult volt, épp a váltás kellett neki is, itt is ez kellett volna csinálni, csak hát Xavit nem lehet eladni.(Mondom úgy, hogy Iniesta mellett a kedvenc játékosom Ő)Leon írta:Igen,akkora király ez a Real:...
-eladták a világ egyik legjobb kp-ját Di Mariat aki vastagon benne volt pl a BL győzelmükben
-Xabi Alonsotól is megváltak
Pogbával nemrég hosszabbított a Juve,Reus meg csak az Nso-n megy a Realhoz!![]()
Az utóbbi 5 évben kb 2 jó húzásuk volt középre: Modric (láthatjuk mire mennek mostanában nélküle) meg Kroos
-És a kedvencem.Hamesz-80 millió?![]()
A Real főként csak az eladásokhoz ért nagyon.
Épp ezt csinálják, ami neked jobban tetszik...S.Agüero írta:Nem az volt a hsz-em lényege, hanem, hogy tőlem ez eléggé messze áll, hogy összevásároljuk a legjobb középpályásokat, aztán kész a kp. Jobban tetszik az a szisztéma, hogy minden évben 1-2 embert venni, kiegészíteni a hiányzókat, és nem eladni a fél csapatot, aztán 3 évente kicserélődik a fél keret. De ők tudják, na mindegy.
Nálunk is több értelme lett volna a sok töltelék helyett igazolni 1-2 klasszist, akikkel meglettek volna a hiányposztok.
ez a helyzet sajnos....a Barca az elmúlt átigazolási szezon legnagyobb balekjának bizonyult, egy húzós támadó hármashoz gyengülő középpálya és egy kimondottan béna védősor - ez a termés megspékelve egy nagy kérdőjel edzővel.Alcantara írta: Jelenleg a Real remekül építi a csapatát, ha Pogbát és Reust tényleg sikerül megvenni, ráadásul Bale árából, akkor egyrészt kész a csapatuk, másrészt zseniális érzékkel igazolnak és eladnak.
Az 5 évvel ezelőtti Real a 09/10-es szezont jelenti.S.Agüero írta:Jó persze, jól csinálják, de nekem nem valami szimpi dolog ez, hogy mindenkit összevásárolnak.
Mondjuk mi is kezdünk ebbe az irányba elmenni, de azért még nem ennyire durván.
5 évvel ezelőtti Real-osokból ott van még maximum 7-8, de lehet sokat mondtam.
Nézd meg, hogy a 08/09-es szezonban kik alkották a keretet és közülük hányan képviseltek egy BL Top4-es csapathoz elvárható szintet. A keret 2/3-át ki kellett cserélni, ami azért nem megy egyik napról a másikra. Nekem is jobban tetszik az évi 1-2 klasszis igazolás, de először el kell jutni arra a szintre, hogy ennyi igazolás is elég legyen.S.Agüero írta:Nem az volt a hsz-em lényege, hanem, hogy tőlem ez eléggé messze áll, hogy összevásároljuk a legjobb középpályásokat, aztán kész a kp. Jobban tetszik az a szisztéma, hogy minden évben 1-2 embert venni, kiegészíteni a hiányzókat, és nem eladni a fél csapatot, aztán 3 évente kicserélődik a fél keret. De ők tudják, na mindegy.
És 5 évvel ezelőtt mit nyert a Real? Ja hogy semmit. Hát talán azért.S.Agüero írta:Jó persze, jól csinálják, de nekem nem valami szimpi dolog ez, hogy mindenkit összevásárolnak.
Mondjuk mi is kezdünk ebbe az irányba elmenni, de azért még nem ennyire durván.
5 évvel ezelőtti Real-osokból ott van még maximum 7-8, de lehet sokat mondtam.
És ha ehhez hozzáveszem, hogy adott esetben úgy tudják a stílusidegen Balet Reusra cserélni, hogy +70-80Mban jönnek ki, akkor még csak azt sem mondhatjuk, hogy elszórják a pénzt. De mi Fabregasokat 30-ért, Ibrát 15-ért, Villát 1,5-ért adunk el, ők meg Callejon, Higu, Albiol, Di Maria, Özil, Morata pff. ebben igazán tanulhatnánk tőlükSanama írta:Ez részben irigység szerintem. Oké, a Bale-James igazolás erősen kérdőjelezhető, hogy mennyire kellett egyik másik, de:S.Agüero írta:Reus, ha tényleg odamegy...
Kicserélődött az egész középpályájuk 2 év alatt, azért ez durva, hogy mindenkit összevásárolnak, aki tetszik. Különböző nemzetű, különböző stílusú, de ők tudják.
M
Én azért reménykedem, hogy nem megy oda.
Kroos a legnagyobb igazolásuk volt tavaly
Reus sokkal jobban illik a játékukba, mint Bale.
És még ha Pogba-t is odaviszik a nyáron, akkor kb az elkövetkező 5-6 évre a legkeményebb középpályájuk lesz papíron.
Ha valamit, ezt nagyon jól csinálták... És még ott van Isco is.
A vicc pedig, hogy Kroos és Reus alig került többe, mint egy Vermaelen Matyiő kettős.
(A Barca-nak kellett volna hasonló kalibereket hozni a középpályára és semmi baj nem lenne.)
Mélyebb ismeret hiányában csak elhinni tudom amit mondasz. Ugyanakkor ha ekkora ász a csávó, szakmai tudása mellett olykor az objektivitást is alkalmazhatná, ugyanis lehet hogy több köze van a focihoz mint innen bárkinek, de legalább ennyire kiemelkedik a mezőnyből elfogultságot tekintve is. Na de OFF vége.ferninho írta:Pedig annak a négybetűsnek több köze meg tudása van a focihoz, mint a legtöbbnek akármelyik fórumon is és előadást is nyugodtan tarthatna és most nem túlzok.
és rohadtul lesarkítottad, amit írt.
Konkrétan annyi volt a párharc, hogy Ramos gólt lövetett velük, mert előtte közük nem volt a meccshez, jött egy szöglet, majd a visszavágón lebetlizett az egész védelem mindkét félidő első percében és pápá kupa...
had ne essek ettől hasra...
a Real volt itt az igazi balhere, nagyon sokszor a párharc során, nem az Atletico játszotta le a Realt.
Atletico megérdemelten jutott tovább, de nehogy már két ilyen meccs után, ahol az egész Real lebetlizett kb az Atletico legyen itt felmagasztalva... kihasználták ezt, grat, de nem kell itt túlzásokba esni...