Messi igen dzsuker abban az öltönyben, hatalmas figura komolyan, ahogy somolygott CR meg Robben között..

Ezt miből gondolod? Hiszen ott van fent a szavazás is. Várjunk csak, az 2013-as.visca el barca írta:itt kb senkit nem érdekel, odáát meg akkora pörgés van h hihetetlen
Majd ha jövőre ha esetleg Messi vagy Neymar esélyesebb lesz lesz itt is 10.000 hsz.visca el barca írta:amugy látszik, h a két tábor teljesen máshogy vélekedik az aranylabdárólk. itt kb senkit nem érdekel, odáát meg akkora pörgés van h hihetetlen
Köszönöm. A port meg a stb...nem írta! Köszi még1Xvisca el barca írta:júrósport. 18:15Barca+ írta:Sziasztok! nem tudjátok, hogy a tv hol adja? nem találom sehol
Illetve még Duna tv 18.30tól.visca el barca írta:júrósport. 18:15Barca+ írta:Sziasztok! nem tudjátok, hogy a tv hol adja? nem találom sehol
Duna Tv 18:30Barca+ írta:Sziasztok! nem tudjátok, hogy a tv hol adja? nem találom sehol
júrósport. 18:15Barca+ írta:Sziasztok! nem tudjátok, hogy a tv hol adja? nem találom sehol
Sétálgat vagy sem, a kulcspassz megint az övé volt. Nyilván, ha fele annyira hajtana mint CR, előrébb lenne, de mint már korábban írtam, nem érdeklik ezek, Ő a játékért játszik, nem a címekért. Három meccsen keresztűl hajtott, gólokat lőtt, vagy éppen gólpaszt adott, most eleve a felállás na meg az ellenfél kódolta, hogy nem lesz a támadójátékunk tökéletes. Kevés kp támogatással ennyi védővel szemben eléggé nehéz. Így is megvoltak a helyzeteink és a végén a gól. Nem lehet mindig 4-5-6 gólokkal nyerni.palesz77 írta:Mondjuk a sztorihoz hozzátartozik, hogy sérült volt a VB-n, a térdével voltak problémák.. Ettől függetlenül természetesen tényleg nem volt jó VB-je, de ez kicsit felmenti alóla.Normandia írta:Kapja, ha kapja, nem érdekel, de azért Ő is sz@rt a hajtásra a válogatottjában. Egy zsák...ss volt a VB-n. Neuer sokkal kiegyensúlyozottabb volt mind kettőjüknél.
Nem hiszem, hogy Leo törődik CR aranylabdáival, ettől Ő nem lesz jobb.
Annak meg én speciel örülnék, ha Messit érdekelné, hogy CR ne előzze meg, mert akkor nem sétálgatna többet nagy eséllyel a Real és Valencia szintű ellenfelek ellen, hanem hajtana ott is..
Mondjuk a sztorihoz hozzátartozik, hogy sérült volt a VB-n, a térdével voltak problémák. Ettől függetlenül természetesen tényleg nem volt jó VB-je, de ez kicsit felmenti alóla.Normandia írta:Kapja, ha kapja, nem érdekel, de azért Ő is sz@rt a hajtásra a válogatottjában. Egy zsák...ss volt a VB-n. Neuer sokkal kiegyensúlyozottabb volt mind kettőjüknél.
Nem hiszem, hogy Leo törődik CR aranylabdáival, ettől Ő nem lesz jobb.
Kapja, ha kapja, nem érdekel, de azért Ő is sz@rt a hajtásra a válogatottjában. Egy zsák...ss volt a VB-n. Neuer sokkal kiegyensúlyozottabb volt mind kettőjüknél.zola8787 írta:Barcásként Messinek örülnék, viszont teljesen egyértelmű, hogy idén is Ronaldo volt a legjobb. Neuer azért van ott, hogy legyen valaki a világbajnok csapatból. Szerintem Antalnak a DVTK-ban több védése volt idén, mint neki, persze ez nem prioritás csak mondom, hogy a német bajnokságban egy Bayern Münchenben én is lehetnék kapus, úgyis bajnok lenne a csapat.
Ronaldo mindig ment, akart, küzdött, Messi nagyon sokat állt és sz@rt a hajtásra. CR kapja és lesz@rom a Madrid drukkereket, nyugodtan matyizhatnak rá (bocsi Matyi), ő érdemli meg és kész. Ebben az évben aztán tényleg teljesen egyértelmű, hogy mi érdemelné meg legjobban.
Ráadásul ha 1 aranylasztira feljönne a portugál, hátha Messi összekapná magát.
Lehet én vagyok érthetetlen, de:daffy írta:Ezért szavaznak Maradonára és egyéb teljesen idióta játékosra,esetleg saját nemzetbelire. Mintha itthonról Gerára voksolnának..Normandia írta:Ugye ezt te sem tartod komolynak? Mi az, hogy olyanok szavaznak, akik nem néznek meccset?daffy írta:r
3. Neuer(lehet akár második is,de sok olyan szavaz,aki nem néz ténylegesen meccseket és az első kettőre érkezik hozzá nem értő szavazat,míg Neuerre nem fog)
2010 óta hívják FIFA-Aranylabdának az 1956-ban alapított díjat, és azóta már nem csak sportújságírók, hanem a FIFA összes tagszövetségének válogatott szövetségi- és csapatkapitányai is voksolnak. El tudod képzelni, hogy Neuert nem ismeri valaki, nem látta a teljesítményét és ezért nem szavaz rá? A fentebb felsoroltaknak ez a szakmályuk, akár írnak róla, akár művelik, vagy oktatják.