Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jó az ősznek. Féltávnál voltak elsők, a csapat Ibisevic sérülése után kezdett visszaesni.lui1698 írta:Ja, arra emlékszek. Ibisevic-nek volt valami durva tavasza, szinte minden meccset lőtt gólt.Fecooo írta:döbbenetes, amit művelnek... a Hoffenheim, amikor feljutott, akkor sokáig vezetett, de ők se voltak ENNYIRE eredményesek!
Ja, arra emlékszek. Ibisevic-nek volt valami durva tavasza, szinte minden meccset lőtt gólt. Aztán lesérült ő is, meg Ba is azt' annyi lett nekik.Fecooo írta:döbbenetes, amit művelnek... a Hoffenheim, amikor feljutott, akkor sokáig vezetett, de ők se voltak ENNYIRE eredményesek!
idézek NSO-ról :P.U.Y.O.L. írta:Még nem kezdett senki 7 győzelemmel a Bundesligában ezelőtt nem?lui1698 írta:Mainz úgy néz ki behúzza 7. meccsét is. 4-2-re vezetnek a Hoffenheim ellen.
A 2. mainz-i gólt Szalai szerezte!
Még nem kezdett senki 7 győzelemmel a Bundesligában ezelőtt nem?lui1698 írta:Mainz úgy néz ki behúzza 7. meccsét is. 4-2-re vezetnek a Hoffenheim ellen.
A 2. mainz-i gólt Szalai szerezte!
lui1698 írta:Schalke végül döntetlenre mentette a meccset két ex-realos Raul és Huntelaar góljaival.
Mainz pedig nyerni tudott Münchenben! Első 6 meccsükből 6-ot megnyertek.
Én láttam végig. Hatalmas nagy égés volt. Jó, hogy nem tettem rájukfcbarca0827 írta:Eurosport 2-n megy egy jó meccs.
Kapcsolgattam, és elcsíptem egy mondatot a mérkőzés 17. percében 0:0-ás állásnál. Idézem a kommentátort:
"A két csapat eddigi mérkőzésein 10 gól volt a legtöbb. Gyanítom ennyi azért ma nem lesz..." Mivel nem vagyok egy német foci fan, kapcsoltam is tovább. Most pár perce kapcsolok vissza, megnézem mennyi az állás.
Na, mennyi az állás?
Leverkusen 3:6 Mönchengladbach és még van hátra 5 perc.
A francért nem maradtam ott.
Még a végén a friss feljutó Kaiserslautern megint megnyeri a bajnokságot mint anno!bence-barca írta:Kaiserslautern - Bayern 2-0