Európai játékospiac
Merész ez a Haaland hosszabbítás 9,5 éves szerződéssel, mert ahogy Pep lelép onnan úgy fognak összezuhanni, ahogy a United Fergi után. Annak örülök, hogy talán a Haaland pletykák elmúlnak nálunk végleg.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Halleluja. Nem mondom, hogy nem táltosodhatna meg Flick alatt, de ilyen lusta disznót ide ne.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.14. 15:54:30Én most olvasom Kvaradona 70+ változók PSG
Zubimendi 60 Arsenal
Kavaradonat én is el tudtam volna itt képzelni.
Marmoush is jónak tűnik, kíváncsi leszek mennyi lesz a vége, 70-80
Ezekkel be is lövik az árakat.
Valószínűleg Gyökeres ára is ilyesmi lesz.
Bence a Milan a 150 milliós Leao elvárása lehet sok lesz![]()
Az Arsenalban összerakják az új Socit?

A Cityt viszont nem értem. Marmoush-t sem. Értem, hogy Pepnél nincsenek kőbe vésett szabályok, és bármikor átforgathatja a csapatot úgy, hogy két center lehessen a pályán, de azért elég nyilvánvaló, hogy nem centerposzton vannak/voltak a gondok. Télen még belefér nekik így emellé egy DM? Oda kellett volna nekik Zubimendi szerintem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
-
- Entrenador del Barça
Én most olvasom Kvaradona 70+ változók PSG
Zubimendi 60 Arsenal
Bence a Milan a 150 milliós Leao elvárása lehet sok lesz
Zubimendi 60 Arsenal
Bence a Milan a 150 milliós Leao elvárása lehet sok lesz

- bence0330
Hát, nem gyengül vele a PSG, sajnos. Őt megnéztem volna itt baloson, de hát mindegy is.
Még egy sztárigazolásos hír van, a City elvileg megegyezett Marmoush-sal. Idén ő a 2. g+a-ban a top5 ligában Salah után. Ez gyors volt. Persze, mert Haaland nem elég oda.
70-80 körül kér érte a Frankfurt, kicsit kevesebbet adna a City.
Még egy sztárigazolásos hír van, a City elvileg megegyezett Marmoush-sal. Idén ő a 2. g+a-ban a top5 ligában Salah után. Ez gyors volt. Persze, mert Haaland nem elég oda.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- davi10
- Llegenda del Barça
Fabrizio szerint a PSG megegyezett Kvaratskhelia-val, aki a mostani fizetése x4/5-ért mehet. Ő kérte, hogy eligazolhasson, úgyhogy gondolom nem lesz olyan drága, akár ide is jöhetett volna. Ha most nincs pénz akkor fél év kölcsön + vételi opció nyárra, ha már megvan az 1:1.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Azért az arabokhoz mentek olyanok is, akikben még lett volna bőven Európában is. Pl. Moussa Diaby egy kifejezetten jó szezon után döntött úgy 25 évesen, hogy ősszel nem a BL-ben fog vitézkedni az AV-val, hanem lelép a sivatagba.
Elég lenne csak pár nagy nevet igazolni, akik jók reklámnak, és a többi helyre mehetnek a közepes játékosok, akik bőven megállnák a helyüket a spanyol, német, olasz ligában. De hát ők tudják. Ezzel a pénzekkel a focinak se tesznek jót.gránit írta: ↑2025.01.10. 15:23:47Mekkora lúzer ez a szaúdi banda.Aki oda megy, annak nagy ambíciói a futballal kapcsolatban már nem nagyon vannak. Ezek meg megvesznek drága pénzért egy olyan kirakatot, amelyben csupa lejárt szavatosságú cucc van.
Sosem fog ez felfutni, akármennyi pénzt tolnak bele. Sokan megpróbálták már ezt Európán kívül, és sosem jött be. Az USA is nekidurálta magát a '70-es években, amikor Pelét, Beckenbauert, levezető szupersztárokat igazoltak le. De ilyen klubokba csak levezetni mennek, még akkor is, ha 25 évesen igazol oda valaki. Az az érdemi pályafutásának a vége. Akármennyi pénzt tolnak bele, ilyen klubokba nem szakmai okokból igazolnak. Ezért nem fog ez sosem felfutni. Az ilyen Neymar-félék meg jól átverik a fejüket, és jól lehúzzák őket. Csak nehogy megkövezzék majd, mert ezek az agyilag középkorban ragadtak képesek lennének rá. Több oda igazolt játékos nem is ott él, hanem valamelyest civilizáltabb, közeli olajországokból repdesnek be, mert nem mernek ott élni.
Mekkora lúzer ez a szaúdi banda.
Aki oda megy, annak nagy ambíciói a futballal kapcsolatban már nem nagyon vannak. Ezek meg megvesznek drága pénzért egy olyan kirakatot, amelyben csupa lejárt szavatosságú cucc van.
Sosem fog ez felfutni, akármennyi pénzt tolnak bele. Sokan megpróbálták már ezt Európán kívül, és sosem jött be. Az USA is nekidurálta magát a '70-es években, amikor Pelét, Beckenbauert, levezető szupersztárokat igazoltak le. De ilyen klubokba csak levezetni mennek, még akkor is, ha 25 évesen igazol oda valaki. Az az érdemi pályafutásának a vége. Akármennyi pénzt tolnak bele, ilyen klubokba nem szakmai okokból igazolnak. Ezért nem fog ez sosem felfutni. Az ilyen Neymar-félék meg jól átverik a fejüket, és jól lehúzzák őket. Csak nehogy megkövezzék majd, mert ezek az agyilag középkorban ragadtak képesek lennének rá. Több oda igazolt játékos nem is ott él, hanem valamelyest civilizáltabb, közeli olajországokból repdesnek be, mert nem mernek ott élni.

Ha valaki keresi az élet királyát
Neymar received €101m in wages from Al-Hilal in 2024.
He played two matches.

Neymar received €101m in wages from Al-Hilal in 2024.
He played two matches.
-
- Entrenador del Barça
Hivatalos, Rabiot a Marseille játékosa.
Lassan az a Ligue One is lehagyja a La Ligát, akiknek alig tudták eladni a közvetítési jogaikat.
Rabiot mellett Hojbjerget (kölcsön) Wahit és Greenwoodot igazolták, utóbbi 5 gólos.
Múltkor kigyűjtöttem, a Ligue One 128 milliót költött (eladás/vétel aránya) játékosokra, a La Liga 5 millió helyett a frissített TM adatok szerint +2 millióval zárta, pozitív mérleggel az átigazolási szezont.
Lassan az a Ligue One is lehagyja a La Ligát, akiknek alig tudták eladni a közvetítési jogaikat.
Rabiot mellett Hojbjerget (kölcsön) Wahit és Greenwoodot igazolták, utóbbi 5 gólos.
Múltkor kigyűjtöttem, a Ligue One 128 milliót költött (eladás/vétel aránya) játékosokra, a La Liga 5 millió helyett a frissített TM adatok szerint +2 millióval zárta, pozitív mérleggel az átigazolási szezont.
- Chino
- Llegenda del Barça
Osimhen tényleg elférne nagyobb csapatokban is. A Chelsea állítólag nagyon vitte volna, a Lukaku üzletbe be akarták számolni. Hogy aztán miért nem úgy lett azt nem tudom. Mondjuk ez a "csere" is Conte berögződése volt. A belgánál szerintem klasszisokkal jobb Osimhen. Miatta elküldeni elég elcseszett döntésnek tűnik.Csodálom, hogy a Napoli "megengedte" ezt Contenak.LG írta: ↑2024.09.08. 20:40:20Én csak Oshimen esetén lepődtem meg, a másik kettő már egy ideje nem fut jól (Depay mondjuk a válogatottban nem rossz, csak klubszinten gyengélkedik), és idősebbek is, mint a nigéria. Ő azért bőven piacképes játékos. Ezt szerintem mindkét fél elcseszte, és végül senki nem jár jól, max a Galata.
Depay nem tudom mennyit adott le a fizetéséből, de az Atmaból is azért küldték el, mert olyan összeget egy cserejátékosnak aki ráadásul folyton sérült hülyék lettek volna fizetni. Rabiot meg elgondolkozhat, hogy jó ötlet volt-e az anyját tenni meg ügynökének, ha szerencséje van télen valaki elviszi, bár nem lesz könnyű.
Forca Barca!!!!
Én csak Oshimen esetén lepődtem meg, a másik kettő már egy ideje nem fut jól (Depay mondjuk a válogatottban nem rossz, csak klubszinten gyengélkedik), és idősebbek is, mint a nigéria. Ő azért bőven piacképes játékos. Ezt szerintem mindkét fél elcseszte, és végül senki nem jár jól, max a Galata.
Valamennyire beszédes, hogy Depay Brazíliában kötött ki...
Úgy tűnik, van pár játékos (vagy ügynöke), aki túlértékeli magát...
Rabiot, Depay, Oshimen... Mondjuk Rabiot "még küzd"...

Úgy tűnik, van pár játékos (vagy ügynöke), aki túlértékeli magát...
Rabiot, Depay, Oshimen... Mondjuk Rabiot "még küzd"...
Akkor a lelátón fog ülni. Nem nevezték a szezonra.
Egyébként a Napoli elnöke elég tökös.
"Rosszul sikerült az évünk, te le akarsz lépni, jól van barátom ennyi a kivásárlási árad, aki kifizeti oda mehetsz, de azt tud ha nem mész el kirakunk a keretből, a vergődés miatt."
A Chelsea fizetési ajánlata kevés volt neki, az arabok a kivásárlási árát nem fizették ki, hát akkor így járt.
A lázadó játékost, így kell lerendezni. Nincs becsokizás tőle. Annyi, hogy nincs akkora fizúja, hogy belehalnának abba, hogy a lelátóra zavarják. Nálunk, meg mindenkinek olyan fizuja van akitől szabadulni akarunk vagy akartunk az utóbbi 10 évben, hogy ha kivágjuk a lelátóra akkor is milliós károkat csinál.

- Chino
- Llegenda del Barça
A PSG is el akarta vinni még az átigazolási időszak elején Kvarával együtt, azt hiszem 190-et vagy kétszázat ajánlottak csomagban. Hogy akkor a Napoli nem engedte (arra emlékszem, hogy a grúzt semmiképp) mert még Lukaku nem volt biztos/fel sem merült a neve vagy ő nem akart menni azt nem tudom. Illetve lehet, hogy csak pletyka volt, de a Chelsea eredetileg leigazolta volna a Lukaku transzfer keretén belül.
A szaúdiakkal nem tudom miért hiúsult meg, mert elvileg biztos volt a biznisz, 75-80 körül viszik, megvolt a megállapodás a fizetésben és még egy záradék is lett volna a szerződésében, hogy egyoldalúan felbonthatja.
A Napolinak nem igazán értem miért érte meg ez a csere, főleg, hogy még 30-at veszítettek is vele (plusz nem tudom, hogy a törökök a teljes fizetését állják-e). Szerintem Osimhen, ha nem is klasszisokkal, de bőven jobb, mint a belga, arról nem is beszélve, hogy kb 2 év van benne, míg az előbbi pályafutása csúcsán (ami a korát illeti).
Azt mondják, hogy Conte akarta nagyon, de így is elég megkérdőjelezhető a transzfer.
Forca Barca!!!!
- davi10
- Llegenda del Barça
Elvileg 130 millió volt a kivásárlási ára, hogy ebből a Napoli nem akart nagyon engedni, vagy neki voltak túl magas fizetési igényei, azt nem tudom. Elvileg kérte, hogy csökkentsék 130-ról 75-re, hogy télen továbbállhasson.

- davi10
- Llegenda del Barça
Nekem úgy jött le, hogy két szék közt a pad alá esett. Várta a top ajánlatot, kérvényezte a távozását, de csak a szaudi ligából jött komoly ajánlat. A törököknél meg ha jól emlékszem nyitva van még az átigazolási ablak, úgyhogy maradt ez.

- bence0330
Nem követtem, mi történt ott? Nem túl régen még a világ egyik legjobb centereként volt emlegetve.
- davi10
- Llegenda del Barça
Úgy néz ki Oshimen a Galatasaray-ba megy kölcsönbe. Azért ennél több van benne, még ha a Napoli-ban marad az is jobb.

- Chino
- Llegenda del Barça
Chelsea tovább gyűjtögeti a játékosokat, úgy tűnik hogy Sancho is náluk köt ki. Még nem tisztázott hogy végleg vagy kölcsön+vételi opcióval. (Sky Sports) Lukaku viszont elmegy a Napoliba, akik így Osimhent elengedik a szaúdiakhoz 75-80 millióért, úgyhogy kikosarazza a londoniakat (a PSG-t is), nettó 30 milliós fizetésért. (Fabrizio Romano)
Soler ugyanakkor távozik a PSG-től kölcsönbe a West Hamhez.
A Betis pedig Guido Rodriguez, Chadi Riad és Willian José után Fekirt is elvíszíti, aki szintén a szaúdiakat gazdagítja.(FR)
Soler ugyanakkor távozik a PSG-től kölcsönbe a West Hamhez.
A Betis pedig Guido Rodriguez, Chadi Riad és Willian José után Fekirt is elvíszíti, aki szintén a szaúdiakat gazdagítja.(FR)
Forca Barca!!!!
Sergi Roberto közben Fabregas csapatához igazolt. Amúgy a Cselzíből nincs senki épkézláb abban a nagyszámú kállóban,aki(ke)t tudnánk lízigelni?
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- Chino
- Llegenda del Barça
Hát igen. Ennyit arról, hogy ő nem a háromszoros pénzért, hanem azért ment, hogy játékpercei legyenek, míg itt lett volna egy Pau Victor, 36 éves Lewandowski konkurencia.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.24. 07:29:11A Chelsea közel áll Osimhen szerződtetéséhez. (ugye Guiu)
Múltkor olvastam egy Chelsea szurkoló kommentjét Barca topicban, hogy nyugi, őket is mindenki ... nézi.
Végül is, ők megvehetnek bárkit, nekünk pedig el kell adni mindenkit![]()
![]()
Van egy hetük, hogy eladjanak vagy eldobáljanak 10-15 játékost kölcsönbe.
Forca Barca!!!!
- bence0330
De komolyan, ott a két sportigazgató épít két csapatot?
Hogy lehetséges ez az ffp-ben? Ők most profilt váltottak, és játékos kölcsönző cég lesznek?

-
- Entrenador del Barça
A Chelsea közel áll Osimhen szerződtetéséhez. (ugye Guiu)
Múltkor olvastam egy Chelsea szurkoló kommentjét Barca topicban, hogy nyugi, őket is mindenki ... nézi.
Végül is, ők megvehetnek bárkit, nekünk pedig el kell adni mindenkit

Végül is, ők megvehetnek bárkit, nekünk pedig el kell adni mindenkit