Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon sokat nyom, hogy Modric nincs a középpályájukon és úgye Ramos is. Nem bánnám ha most játszanánk velük. CR és Bale se nagyon villog eddig.csababarca írta:Azért most 5en nincsenek ott, ez mindenkinél számítana.Feast4 írta:Ajajaj!Hát igen most látszik, hogy nekik is igen komoly gond van ha a kezdő 11-ből valaki kiesik. Remélem jól elkenik most a szájukat!
Azért most 5en nincsenek ott, ez mindenkinél számítana.Feast4 írta:Ajajaj!Hát igen most látszik, hogy nekik is igen komoly gond van ha a kezdő 11-ből valaki kiesik. Remélem jól elkenik most a szájukat!
A mai meccsen bármit el tudok képzelni. Akár több gólos különbséget is bármelyik csapat részére.visca el barca írta:a real ma simán nyer, jön majd a nagy arc, hogy B csapattal is lenyomnak mindenkit és mindent megnyernek, aztán jövőhéten otthon kiszívnak a depor ellen.. annyira így lesz figyeljétek meg
Tavaly is ez mentA Real egyértelműen esélyesebb, ő a riválisunk, nem az Atléti. Inkább előrefelé nézegessünk, ne hátra. Matek most itt nem olyan fontos szerintem.
Nekem egyértelmű, nem érzem, hogy az Atma megint odaérne. Fontosabb a Realt elkapni, mint az Atléticotól leszakadni.
A Real egyértelműen esélyesebb, ő a riválisunk, nem az Atléti. Inkább előrefelé nézegessünk, ne hátra. Matek most itt nem olyan fontos szerintem.Iksznél előre-hátra pontvesztés van. Nem is értem a felvetést, rangadó rajtunk kívül egyértelműen a döntetlen a legjobb eredmény ahol mindkét csapat veszít pontokat. Melyik a jobb bárkinek 3 pont vagy kettőnek 1-1?Elég egyértelmű matematikai eredménye van. 7 pont meg semmi, gyakorlatilag 1 hónap alatt lelehet dolgozni. És a bajnokság felénél vagyunk nagyjából, úgy beszélsz erről a 7 pontról mintha lenne hátra 5 forduló.
Ja, én értettem félre.Bob_Marley írta:Ezt nem értem. Nekünk mi közünk van az Atletico és RM közti 7 ponthoz ha ők vannak összehasonlítva. Szerintem a narancs finomabb mint az alma mert a citrom nem.hank1ee írta:
Ha csak mi játszunk, akkor gyakorlatilag igen.![]()
Ezzel én is így vagyok,kár,hogy egy döntetlen esetén nem kaphat mindkét madridi csapat 0 pontot!danianevem írta:A mi szempontunkból az Atlético győzelme lenne a legjobb, mivel ők mindenképp vesztenek majd pontokat az elkövetkező hetekben (egymás után játszanak a Sevilla, Valencia, Leverkusen trióval). A Realnak meg hozzájuk képest viszonylag könnyebb a sorsolása.
Egyébként más érvet nem tudok felhozni Simeoneék mellett, elképesztően antipatikus alakulat...
Ezt nem értem. Nekünk mi közünk van az Atletico és RM közti 7 ponthoz ha ők vannak összehasonlítva. Szerintem a narancs finomabb mint az alma mert a citrom nem.hank1ee írta:Ha csak mi játszunk, akkor gyakorlatilag igen.Bob_Marley írta:7 pont meg semmi, gyakorlatilag 1 hónap alatt lelehet dolgozni![]()