Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azt mondom, hogy a Real nagyon szerencsés, már jó 3-4 meccse úgy játszik, benne volt a pontvesztés a meccseikben, viszont a keretük nagyon erős vagy mély. Nálunk egy-két sérülés már komoly gondokat okoz... Nálam eddig a reálnak áll a bajnokság.shutterisland írta:3 dolog miatt örülök a mi szempontunkból jobban a hazai győzelemnek, mint a döntetlennek.
még akkor is, ha matematikailag igaz, hogy 3 pont lett kiosztva 2 helyett.
1. a real szerintem általánosságban, hosszú távon valamivel erősebb csapat, mint az atletico, függetlenül az egymás elleni eredményektől.
2. idén talán megtaláltuk az atletico elleni játékunkat, ellenben a real ellen még mindig nem magunkat tartanám az esélyesebb csapatnak.
így a barca-real és atletico-barca közül inkább az utóbbi döntsön a bajnoki címről, jelen esetben úgy érzem, több eséllyel érnénk el a kellő eredményt.
3. esetleges pontegyenlőség esetén (ez pedig benne lehet a végén) az egymás elleni eredmény számít, ott meg sokkal jobban állunk az atleti ellen eddig.
én isBob_Marley írta:Én a száraz tényekre tudok hagyatkozni.
Én a száraz tényekre tudok hagyatkozni. Aktuális bajnok a világ egyik legerősebb bajnokságában, akikkel tavaly 6 meccsen nem bírtunk (idén szerencsére erőben erősödtünk és feltudjuk velük venni a kesztyűt illetve a hozzá nem értő LE 3 különböző meccset hozott le eredményesen). Idén a RM-nek már sokadszor fojtották meg a játékát és győzték le őket. Nemzetközi porondon Chelsea, Juventus, Milan (még ha utóbbi kettő csak név miatt) orrát fújták ki. Választanom kellene nem az Atletico Madridot képzelném el ellenfélnek. Az biztos, hogy a RM HA jobb csapat is mint ők akkor sem sokkal. Le vannak ők nagyon nézve, de fekszik is nekik ez a szerepkör. Idén is bajnokesélyes csapat és ahogy tavaly úgy idén is utolsó pár fordulóban fog szerintem eldőlni a bajnokság.visca el barca írta:
és? nincs igazam? idén 3x vertük őket még a reál ellen meg egy sima bukta. ha választani kellene h a kövi 20 meccset az atletico vagy a real ellen játszanám e, nem kérdés. a reálnak az atleti nagy mumusa lett, ennek ellenére tartom h a fehér balett jobb csapat.
Az idei idényben már bebizonyították, 4-ből 4 vereség.Gali írta:Látom nincs gond CR önbizalmával:
"Real Madrid are better than Atletico but we have to prove it on the field," the Portuguese told reporters. "Anyway, I think we will win the Liga title at the end of the season."
Mi lett volna, ha még a terpeszállásból is jutott volna mára?
okés, persze nekem is, csakhát ha már lúd, akkor legyen kövér!Gali írta:Nekem elég lenne "csak" a nyerés is.Boixos írta:megdöbbentően gyönge volt a rmadrid, mint amikor kisfiúk játszanak a felnőttekkel. akkor láttam ilyen gyámoltalannak ezeket, amikor ötöket-hatokat rúgdaltunk nekik.
kíváncsi vagyok, h mi mit fogunk művelni "legkedvesebb" barátainknál? ha nem "csak" nyernénk, hanem nagyon megszórnánk őket, az sztem nem kis lökést adna a brigádnak.
Nekem elég lenne "csak" a nyerés is.Boixos írta:megdöbbentően gyönge volt a rmadrid, mint amikor kisfiúk játszanak a felnőttekkel. akkor láttam ilyen gyámoltalannak ezeket, amikor ötöket-hatokat rúgdaltunk nekik.
kíváncsi vagyok, h mi mit fogunk művelni "legkedvesebb" barátainknál? ha nem "csak" nyernénk, hanem nagyon megszórnánk őket, az sztem nem kis lökést adna a brigádnak.
Nem akarok nyelvtannáciskodni, de az elöl szót mér írjátok rengetegen hosszú ő-vel, ha az elülső pozíciót határozzátok meg? Elöl ül a masiniszta, vagy kirúgni valaki elől a labdát. Azért van egy kis különbség. Tehát ha mondjuk a támadók helyét akarjuk megmondani, akkor így helyes: elölelől
Ferninhonak igaza van. A mai fociban a védekezés már a csatároknál elkezdődik. Ha a csapat szinten rossz a védekezés akkor a védelembe lehet bármilyen klasszis úgyis ki fognak kapni, mert lendületből tudják vinni az ellenfelek a támadást.ferninho írta:nem azért olyan jó az Atletico védekezése, mert olyan hű de nagy klasszisokból állna a védelmük (bár erre sem lehet panasz azért), hanem mert csapatszinten védekeznek ilyen jól, szóval nem működne ez nekik így, ha valamelyik trió lenne nekik ott elől.TripleH írta:Viccet félretéve srácok sztem ha ez az AtMa védelmi 4es állna vagy az MSN, vagy a BBC mögött hát bármelyik hármas megnyugodhatna
nem azért olyan jó az Atletico védekezése, mert olyan hű de nagy klasszisokból állna a védelmük (bár erre sem lehet panasz azért), hanem mert csapatszinten védekeznek ilyen jól, szóval nem működne ez nekik így, ha valamelyik trió lenne nekik ott elől.TripleH írta:Viccet félretéve srácok sztem ha ez az AtMa védelmi 4es állna vagy az MSN, vagy a BBC mögött hát bármelyik hármas megnyugodhatna
Ha egy kicsit ügyesebbek lettünk volna már most előzhetnénk. De nagyon félek tőle, hogy nem fogunk még zárkózni se. Pedig a Real túl sok ilyen sanszot nem fog adni.Gali írta:Erről van szó! Rövid időn belül ez már a második magas labda. Le kell csapni és kész!Feast4 írta:Most mi jövünk igazából. CB-Alves, Pique, Mascherano,Alba-Busquets, Rakitic, Iniesta-Messi, Neymar,Suarez. És had szóljon! Nagyon meg kell nyerni a holnapi meccset. Az el classicora így lőtávba érhetünk!
Amint láthatod azt írtam, hogy esélyesek. Azt nem, hogy 100%-ig biztos, hogy nyerni fognak.visca el barca írta: majd írok hosszabban is, csak előbb még megvárom crixus véleményét is, mert tegnap még ezt írtacrixus írta:Pont emiatt esélyesek: ha hullámvölgyben vannak akkor is tudnak nyerni, míg mi nem. Pont ezért (meg a visszatérő Ronaldo miatt) tartom őket szombaton is esélyesnek.
és? nincs igazam? idén 3x vertük őket még a reál ellen meg egy sima bukta. ha választani kellene h a kövi 20 meccset az atletico vagy a real ellen játszanám e, nem kérdés. a reálnak az atleti nagy mumusa lett, ennek ellenére tartom h a fehér balett jobb csapat.Bob_Marley írta: Te meg ezt a múltkor:
jó. sokkal gyengébb csapat mint a real. legalább is ellenük több esélyünk van.
Erről van szó! Rövid időn belül ez már a második magas labda. Le kell csapni és kész!Feast4 írta:Most mi jövünk igazából. CB-Alves, Pique, Mascherano,Alba-Busquets, Rakitic, Iniesta-Messi, Neymar,Suarez. És had szóljon! Nagyon meg kell nyerni a holnapi meccset. Az el classicora így lőtávba érhetünk!
visca el barca írta:
majd írok hosszabban is, csak előbb még megvárom crixus véleményét is, mert tegnap még ezt írtacrixus írta:Pont emiatt esélyesek: ha hullámvölgyben vannak akkor is tudnak nyerni, míg mi nem. Pont ezért (meg a visszatérő Ronaldo miatt) tartom őket szombaton is esélyesnek.
Itt meg már pár meccs óta nem nagyon igazolódik ez be az egymás elleni derbijeiken.visca el barca írta:jó. sokkal gyengébb csapat mint a real. legalább is ellenük több esélyünk van.danianevem írta:Nem akarok ünneprontó lenni, de jó az nekünk, ha a favágókkal kell majd játszanunk?
De akkor meg átsiklanék a számomra értékes kommentjeiden. Mert azért az is akad.visca el barca írta:
át kell ugrani é kész. nekem is van itt sok minden amit nem vesz be a gyomrom, a legtöbb mellet igyekszem elsiklani.
azért meg had ne legyen már lelkiismeret forduláson mert jó a kedvem egy reál alázás után.
át kell ugrani é kész. nekem is van itt sok minden amit nem vesz be a gyomrom, a legtöbb mellet igyekszem elsiklani.MR. TROMORT777 írta:Lehet az a baj, hogy századjára már elcsépelt és nem veszi be a gyomrom, de igyekszem vissza állni a helyes útra és hahotázva nevetni Veled.visca el barca írta:
semmi, humor, de hozzád ez általában nem jut el, így értelemszerűen nem is neked szántam. remélem azért nincs harag.