Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Röhöghetsz Khedirán, de ő nyerte meg a legfontosabb kupákat egyedülHa már a németektől kellett minden áron választani valakit akkor ott lett volna Kroos, Swejni vagy Lahm is. (Khedira![]()
Ha nyerünk valamit, igen. De ez a kulcs: Trófeát bezsebelni. Anélkül nehéz. Mellesleg azt gondolom, ha összejön valami, Messinek lesz sansza jövőre.Gery0704 írta:Szerintetek jövőre Neymar oda érhet a háromba?
Nézem, egyáltalán nem részrehajlók a szavazók, pl CR csak Realosokat jelölt, a Walesi szavazók meg Bale-t rakták első helyredanianevem írta:Ha esetleg valakit érdekel rajtam kívül:
A szavazatok
Media; Vanuatu; Nasse Raymond: 1. Bale Gareth; 2. Pogba Paul; 3. Ibrahimovic Zlatandanianevem írta:Ha esetleg valakit érdekel rajtam kívül:
A szavazatok
Laos kapitánya abszolút nem Bayern szurkolódanianevem írta:Ha esetleg valakit érdekel rajtam kívül:
A szavazatok
Messi pedig továbbra is képtelen kikerülni az első kettőbőlnso írta:Cristiano Ronaldo a szavazatok 37.66 százalékával végzett az első helyen, előnye meggyőző volt a fej fej mellett a második, harmadik helyen végző Messi (15.76 %) és Neuer (15.72%) előtt.