Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem erőszakról vagy hasonlóról van szó, hanem hogy szexuális tartalmú anyagot vettek fel a lányról és elkezdték terjeszteni.bence0330 írta: ↑2023.09.14. 19:34:09Igen, én is olvastam, de elvileg "csak" valami leaking szerűség volt, nem erőszak gyanú. Nyilván az is gáz, de mégiscsak más szint. Bár valami 18 alatti lány a feljelentő, szóval az meg megint eléggé lejjebb húzza a dolgot. Majd meglátjuk. Remélem gyorsan tisztázódik vagy beigazolódik a dolog, mert az ellenségemnek sem kívánnék ilyen gyanút, ha nem igaz, ha meg mégis az, akkor értelemszerű a dolog. Nem venném szívesen, ha amiatt nyernénk meg mondjuk egy Ligát, mert most igazságtalanul megzavarodna a Madrid és sorra buknák a pontokat.

Igen, én is olvastam, de elvileg "csak" valami leaking szerűség volt, nem erőszak gyanú. Nyilván az is gáz, de mégiscsak más szint. Bár valami 18 alatti lány a feljelentő, szóval az meg megint eléggé lejjebb húzza a dolgot. Majd meglátjuk. Remélem gyorsan tisztázódik vagy beigazolódik a dolog, mert az ellenségemnek sem kívánnék ilyen gyanút, ha nem igaz, ha meg mégis az, akkor értelemszerű a dolog. Nem venném szívesen, ha amiatt nyernénk meg mondjuk egy Ligát, mert most igazságtalanul megzavarodna a Madrid és sorra buknák a pontokat.
Tökmindegy, mert előtte meg ugyan úgy Bellingham felrúgásáért nem járt tizenegyes. Engedjétek már el ezt a kit nyom a bíró dolgot, vannak 5-en a pályán meg 5-en a Var szobába, és ugyan úgy megye 1-es szintű az összes. A Getafe meg az összes többi ilyen alattomos kis patkány csapat meg is érdemli, hogy kikapjanak a végén.

Süssük el nekik Ericet
Én inkább tippelnék Kepa-ra. 1 év kölcsön.csababarca írta: ↑2023.08.10. 14:13:51Csóri, madrid egyik legjobbja volt előző szezonban is.
DeGea szabad nem?
Lehet rámennek, mert ez tavaszi visszatérés leghamarabb.
Csóri, madrid egyik legjobbja volt előző szezonban is.