Bundesliga / DFB Pokal

Foci a Barçán kívül
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.02.04. 22:27:03

levproff írta:Nézd meg mikor írtam, 20 perc után. :wink:
Nem számolgatok és nem ájulok el kihagyott helyzetek láttán :wink:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
levproff
Director del Fútbol

2011.02.04. 22:24:30

Nézd meg mikor írtam, 20 perc után. :wink: Gyakorlatilag a Schalke labdához sem ért. ÉS ahogy Ozsi is írta lefociznak minden német csapatot, de egyszerűen el vannak átkozva góllövést illetően.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.02.04. 22:22:51

ozsimiki írta:
Max ezen a meccsen nem, illetve a 2.félidőben nem, azért remélem láttad az elsőt is, meg még pár meccsüket idén.

Sahin egyik meghatározója ennek a csapatnak.

közben majdnem üres kapura Götze kapufa :S

amúgy meg a Barcára is csak idén jellemző,h viszonylag jól használjuk ki a helyzeteket, azelőtt nem 1 meccs volt, amikor hiába fociztuk le az ellent, nem látszott meg az eredményen. Most a Dortmund focizza le egész idényben az egész Bundesligát, mégse nyer mindig 3-4-5el.
1. félidő miben jobb? Volt nagy iram meg ott is 53463645 kihagyott helyzet.
Stuttgart ellen otthon se brillíroztak annyira. Lehet hogy lefocizták az ellenfeleket, de milyen erejű ellenfeleket..
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.04. 22:14:04

lluisllach89 írta:
levproff írta:Ugyanezt akartam írni. Dortmund nagyon adja.
Nagyon adja? :shock:
Egy bajnokaspiránsnak gólokkal kéne vernie ezt a Schalkét. Amit a középhátvédek csinálnak, nevetséges, mi 8-t vágtunk volna kb.

Ez a Sahin, Barrios páros is "nagyon adja".
Max ezen a meccsen nem, illetve a 2.félidőben nem, azért remélem láttad az elsőt is, meg még pár meccsüket idén.

Sahin egyik meghatározója ennek a csapatnak.

közben majdnem üres kapura Götze kapufa :S

amúgy meg a Barcára is csak idén jellemző,h viszonylag jól használjuk ki a helyzeteket, azelőtt nem 1 meccs volt, amikor hiába fociztuk le az ellent, nem látszott meg az eredményen. Most a Dortmund focizza le egész idényben az egész Bundesligát, mégse nyer mindig 3-4-5el.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.02.04. 22:02:57

levproff írta:Ugyanezt akartam írni. Dortmund nagyon adja.
Nagyon adja? :shock:
Egy bajnokaspiránsnak gólokkal kéne vernie ezt a Schalkét. Amit a középhátvédek csinálnak, nevetséges, mi 8-t vágtunk volna kb.

Ez a Sahin, Barrios páros is "nagyon adja".
Kép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.02.04. 21:06:40

Mekkora biroi hiba!Szerintetek is a sajat terfelen volt Raul a passz pillanataban?
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
levproff
Director del Fútbol

2011.02.04. 20:52:28

Ugyanezt akartam írni. Dortmund nagyon adja.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
noname
Llegenda del Barça

2011.02.04. 20:44:57

Nézem a meccset. 10 perc fele már lehetne 5-0 a Dortmundnak a 0-0 helyett. Cafatokra szedik a Schalkét.
A Fifa egy szégyen
messideco
Presidente del Barça

2011.02.04. 14:15:36

Nem kizárt, hogy megnézem a ma esti derbyt.
Mostanában vettem észre egy érdekes dolgot: a Bayern minden második bajnokságot nyeri meg 2005-óta, páros években:

2006-Bayern
2007-Vfb Stuttgart
2008-Bayern
2009-Wolfsburg
2010-Bayern
2011- :?: Dortmund
Kép
"And my heart will leave you never."
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.04. 14:03:51

daffy írta:
ozsimiki írta: ezt benézed majd rendesen, a Bayern évek óta nem annyira kiegyensúlyozott már, a bajnokságban sem. Majdnem tökéletes tavasz kellene tőlük, nem lesz meg. + aki látott pár Dortmund meccset mostanában,megállapíthatta,h nagyon jók, ma is lehetett volna 7-2 a hazaiknak, ezúttal x lett. De meg fogják nyerni nagyon remélem.

én arra látok nagy esélyt,h a 2. helyre simán odaérnek, bár remélem folytatják a hullámvasutazást és az sem lesz meg (de szntem meg)
én a bayernt utálom a világon a legjobban,a dortmundot pedig kifejezetten kedvelem. ellenben a bayern a rangadókat tavasszal otthon vívja,míg a dortmund idegenben. kettőjük meccse is münchenben lesz. kívánom,hogy a dortmund nyerjen,de annyira utálom a bayernt,hogy a végén szerintem kiizzadják.
én is nagyon rühellem a bajorokat, viszont azért reális tudok maradni :D, sokszor törtek már borsot az orrom alá,de ezt nem nyerik meg kollega, megbeszéltük? :D

amúgy ma a tavaszi idény egyik legnagyobb rangadója,és legfontosabb is lehet:

Dortmund-Schalke eurosport2 20.30

nem kell ecsetelnem milyen nagy rangadó, tabella szempontjából nem,de tartani kell a 14 pontocskát :D

a hangulat meg mint mindig, óriási lesz a Westfallenstadionban. (mert én így fogom hívni mindig :) )

http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... l-2063159/
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.26. 16:35:32

http://sportgeza.hu/futball/hirek/2011/ ... stuttgart/

Camoranesi sem húzta sokáig a Stuttgartnál.
Mehet vissza Olaszországba, vagy amit még valószínűbbnek tartok, elmegy az arabokhoz, sok pénz, kevés foci alapon.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.23. 10:54:34

daffy írta:
Game90 írta:Mario Gomez a 4. mesterhármasát szerezte a szezonban :)

Dortmund x-elt.
én simán el tudom képzelni,hogy a bayern innen is megnyeri,sőt...nálam 51%bayern,49% dortmund,a 14 pont ellenére is.
Túlságosan utálod a Bayernt :D Dortmund nyugodtan behúzza és kész. Nem szeretem igazán a Bundesligát ( bár most már jobban szeretem, mint a Premier Ligát, és ezzel a 3. helyre lépett elő :D ) de ott a Dortmundot szeretem elég régóta, meg a Leverkusent. A Bayernt pedig kifejezetten a legundorítóbb német csapatnak tartom
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.23. 10:50:52

LG írta:
daffy írta: a bayern - dortmund rangadótól nagyon sokat várok. az ott egy 6 pontos meccs és ha a bayern megnyeri,akkor mindjárt belátható távolságra kerülnek. no de legyen igazatok :wink:
Az is csak 3 pontos, ha ott nyerne a Bayern még mindig csak 11 pontra csökkenne az előny, ami még mindig rengeteg. Ha pedig a Dortmund nyerne kb. el is dőlne végleg minden.
persze 3-at adnak érte, de ha azt nézzük, hogy a Dortmundtól vesznek el 3-at, akkor már 6 pontos :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.23. 10:21:24

daffy írta: a bayern - dortmund rangadótól nagyon sokat várok. az ott egy 6 pontos meccs és ha a bayern megnyeri,akkor mindjárt belátható távolságra kerülnek. no de legyen igazatok :wink:
Az is csak 3 pontos, ha ott nyerne a Bayern még mindig csak 11 pontra csökkenne az előny, ami még mindig rengeteg. Ha pedig a Dortmund nyerne kb. el is dőlne végleg minden.
daffy
Madridista

2011.01.23. 09:36:10

LG írta:
Barcaman14 írta:Kisebb csodával érne fel ha a bajorok innen bajnokok lennének. Mint ahogy korábban s írtam, nagyban függnek a Dortmundtól. És ez a Dortmund nem hiszem hogy végig botladozza a tavaszt. Izgalmak mindenesetre bőven lesznek.

A Mainz úgy néz ki lassan leereszt. 2 vereséggel kezdték az évet. Sajnálnám ha nem jutnának ki az európai porondra. :roll:
A Schalke és a Wolfsburg fontos győzelmet aratott ma.
2003/2004-ben mi hasonló körülmények között előztük be a Realt, mi fantasztikust tavaszt produkáltuk, ők összeomlottak. Kb. ez kéne itt is. Erre nem látok annyira nagy esélyt jelenleg, főleg a Bayern menetelésére. Nagyon kiegyensúlyozatlanok. A Dortmund sztem fog pontokat veszteni, de nem annyit, h Bayern v. más csapat beérje. Úgy gondolom, h a Bayern 2. helyre fog odaérni, a 14 pontos különbség csökkenni fog, de nem eléggé.
én a bayern - dortmund rangadótól nagyon sokat várok. az ott egy 6 pontos meccs és ha a bayern megnyeri,akkor mindjárt belátható távolságra kerülnek. no de legyen igazatok :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.23. 09:33:49

Barcaman14 írta:Kisebb csodával érne fel ha a bajorok innen bajnokok lennének. Mint ahogy korábban s írtam, nagyban függnek a Dortmundtól. És ez a Dortmund nem hiszem hogy végig botladozza a tavaszt. Izgalmak mindenesetre bőven lesznek.

A Mainz úgy néz ki lassan leereszt. 2 vereséggel kezdték az évet. Sajnálnám ha nem jutnának ki az európai porondra. :roll:
2003/2004-ben mi hasonló körülmények között előztük be a Realt, mi fantasztikust tavaszt produkáltuk, ők összeomlottak. Kb. ez kéne itt is. Erre nem látok annyira nagy esélyt jelenleg, főleg a Bayern menetelésére. Nagyon kiegyensúlyozatlanok. A Dortmund sztem fog pontokat veszteni, de nem annyit, h Bayern v. más csapat beérje. Úgy gondolom, h a Bayern 2. helyre fog odaérni, a 14 pontos különbség csökkenni fog, de nem eléggé.
messideco
Presidente del Barça

2011.01.22. 19:47:46

A Schalkenek még fontosabb lett volna megverni a múlt hétvégén a Hamburgot. De a Hannover elleni győzelem is kellett :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.22. 19:10:32

Kisebb csodával érne fel ha a bajorok innen bajnokok lennének. Mint ahogy korábban s írtam, nagyban függnek a Dortmundtól. És ez a Dortmund nem hiszem hogy végig botladozza a tavaszt. Izgalmak mindenesetre bőven lesznek.

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
daffy
Madridista

2011.01.22. 19:02:08

ozsimiki írta: ezt benézed majd rendesen, a Bayern évek óta nem annyira kiegyensúlyozott már, a bajnokságban sem. Majdnem tökéletes tavasz kellene tőlük, nem lesz meg. + aki látott pár Dortmund meccset mostanában,megállapíthatta,h nagyon jók, ma is lehetett volna 7-2 a hazaiknak, ezúttal x lett. De meg fogják nyerni nagyon remélem.

én arra látok nagy esélyt,h a 2. helyre simán odaérnek, bár remélem folytatják a hullámvasutazást és az sem lesz meg (de szntem meg)
én a bayernt utálom a világon a legjobban,a dortmundot pedig kifejezetten kedvelem. ellenben a bayern a rangadókat tavasszal otthon vívja,míg a dortmund idegenben. kettőjük meccse is münchenben lesz. kívánom,hogy a dortmund nyerjen,de annyira utálom a bayernt,hogy a végén szerintem kiizzadják.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.01.22. 18:52:33

daffy írta:

Dortmund x-elt.
én simán el tudom képzelni,hogy a bayern innen is megnyeri,sőt...nálam 51%bayern,49% dortmund,a 14 pont ellenére is.
ezt benézed majd rendesen, a Bayern évek óta nem annyira kiegyensúlyozott már, a bajnokságban sem. Majdnem tökéletes tavasz kellene tőlük, nem lesz meg. + aki látott pár Dortmund meccset mostanában,megállapíthatta,h nagyon jók, ma is lehetett volna 7-2 a hazaiknak, ezúttal x lett. De meg fogják nyerni nagyon remélem.

Kép
daffy
Madridista

2011.01.22. 18:43:25

Dortmund x-elt.
PCsabi
aka Game90

2011.01.22. 18:39:21

Mario Gomez a 4. mesterhármasát szerezte a szezonban :)

Dortmund x-elt.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Fernando
Llegenda del Barça

2011.01.18. 21:36:37

Csak az a baj (bocs, hogy beleszólok), hogy a többi német csapat nem tud felnőni a Bayernhez, mert nincsenek olyan anyagi helyzetben és mit ad Isten pont a bajorok azok akik megveszik a legjobb játékosokat a riválisoktól. (Altintop, Olic, Gomez, Klose, anno Ballack, Lúció stb stb.. mind közvetlen riválistól jött). Egyébként egyet értek LG-vel talán még annyi, hogy amennyire jó meccsek is vannak azért annyira gagyik is néha.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.18. 21:30:43

HorrorPops írta:
LG írta:Sztem ez is a Bundesliga egyik nagy gyengesége.
abból a szempontból mindenképp, hogy így a köv. évi európai kupákban kevesebb pontot tudunk szerezni a koefficiens táblázatot nézve, de szerintem teljesen oké, hogy ennyire csapongó és kiszámíthatatlan. mindegyik másik bajnokságban meg van a standard 3-4 csapat, aki nyerhet. nálunk nincs. és ha a média nem becsülné le ennyire a német focit, akkor sok embernek meg jönne hozzá a kedve. de tudjuk, a történelemből adódóan utálni kell, ami német :wink:
Én nem utálom ami német, inkább kedvelem a német dolgokat. A Bundes Ligat is szeretem, mert valóban vannak nagyon jó, színvonalas, izgalmas meccsek, és ettől valóban igazán izgalmas a dolog, h gyakorlatilag kiszámíthatatlan a dolog.
DE! Az a játékerő, amit manapság képviselnek a német csapatok a BL-be, össze sem hasonlítható azzal, amit a 2000 évek elején, vagy korábban képviseltek. 2002-ben volt egy nagyon jó Leverkursen, amely egy kiváló döntőt játszott a RM-al, de azóta a csak a Bayern, aki mutat vmit, de ők sem sokat, igaz tavaly döntőztek, de nagyon simán megverte őket az Inter, reális győzelmi esélyük tavaly sem volt. Ettől függetlenül azt mondom, még a Bayern a legstabilabb és legjobb német csapat, és ha mások feltudnának nőni hozzájuk hosszútávon, tehát nem egy-egy szezonban, az jót tenne a német focinak. Úgy gondolom, h a sikeres BL menetelést segiti a BL rutinja a csapatnak, tehát az állandó részvétel. Pl. a Lyon vagy Porto a bizonyíték arra, h rendszeres BL szerepléssel gyengébb bajnokságból jőve is lehet szép eredményeket elérni. Persze lehet mondani ellenpéldákat is, és lehet mondani, h ez a két dolog nem függ össze, de én így látom.
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.01.18. 21:29:00

LG írta:
Enrique21 írta:Srácok!
Nincs a szavazásba a Dortmund???
(ki lesz a német bajnok?)
Most vettem észre! :D
Azért mert a szezon előtt csinálták még a szavazást, és teljes joggal nem voltak ott akkor, hisz semmit nem mutattak évekig.
Amúgy hihetetlen, mennyire nincs állandóság ebben a német bajnokságban. A Wolfsburg is anno semmi előzmény nélkül lett bajnok, és most a Dortmund is úgy lehet. A Bayern az egyetlen csapat, amely minden évben ott van az élen, a többiek teljesen kiszámíthatatlanok. Simán előfordulhat, h az a csapat, amely egyik évben a bajnoki cimért harcol, a következő évben a kiesés ellen küzd. Sztem ez is a Bundesliga egyik nagy gyengesége.
Jövőre, majd fel kell írni az összes csapatot.

Am meg az, h évente más a bajnok inkább a Bayern gyengesége és szégyene, hiszen olyan keretük van, hogy kb olyan szinten kéne állniuk, mint nekünk a PD-ban.
Kép
Válasz küldése