davi10 írta: ↑2024.01.20. 11:22:06
Ez amúgy ilyen iratlan szabály, hogy a Barca meg a Real csak akkor játszhat otthon, ha már oda-visszavágós lesz a párharc?
Ez bennem is felmerült már... írott max arra lehet, hogy ha osztálykülönbség van.
Íratlanból meg lehet akármi, a spanyol szövetséget és egyéb szervezeteket, vezetőkent, stb ismerve ....
A Bilbao hatalmas formában van, az idősebbik Williams kiesése sztem nem sokat segít a helyzeten, nekünk sokkal fontosabb hiányzóink vannak jelenleg.
Én sem tartom magunkat esélyesnek, jelenlegi forma alapján. Sajnos ez van, sztem az Atleticoval és a Gironával is jobban jártunk volna, és amúgy is okádék állapotban vagyunk lélektanilag. Ha sikerül akárhogy megugrani, az komoly önbizalmat adhat, ha nem... hát nemtom lehet-e lejebb kerülni még.
Alapvetően káros és felesleges kockázatnak tartom ezeknek a sorozatoknak a komolyanvételét. Presztízst és anyagiakat illetően minimális a hozadéka, viszont a megítélés, önbizalom terén komoly a kockázat. Már leírtam egyszer: klasszikus rossz üzlet.. relatíve kicsi várható hozam, nagy kockázat.
Mivel sokaknál elszakadt a cérna, azzal voltam elfoglalva, hogy megpróbáljam észhez téríteni a Xavi távozását követelőket, ezért nem írtam le... de sztem Xavi nagyot hibázott azzal, ahogy kiküldte a csapatot a szuperkupa döntőben, akár a már-már megszokott 3 támadós felállás elhagyása, akár a védelem feltolása, pozíciókat illetően felforgatása kapcsán. A Bilbaonak támadásban vannak hasonló dolgai, hasonló tulajdonságai, mint a jelenlegi madridnak, szóval oda kell majd figyelni, és a védekezést nagyon meggondolni. Megvárnám a kerethirdetést, hogy mondjak valamit a kezdőről, a feladatkörökről.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila